Allen Heath PA28X Mixer, 24 Mono 2 Stereo

  • Barkod: 2242005849781
  • Kategori: Analog Mixer
  • Fiyatlar İçin Bilgi Alınız
  • Havale/EFT ile 0 TL
Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10

ALLEN HEATH PA28X

Kolay Mix Kontrolleri
Kontrol yüzeyi komplike olmayan bir biçimde biçimlendirilir ve operatör yama için tüm bağlantıları kolayca görebilir. Pre-fade sent (FB) ve post-fade sent (FX) açıkça etiketlenmiş ve renk kodludur ve kanal denetimleri ile aynı olan LED sesi kapat düğmeli 100 mm fader master lar vardır. Profesyonel tasarımın tamamlanması için 16 dijital FX seçimi var.

Stereo Ses
RCA ve TRS konnektörleri ve bağımsız kazanç kontrolleri ile 2 çift stereo kanalları CD çalarlar ve destek parçaları olarak FX getirileri ve stereo kaynaklar için dahildir. RCA girdileri doğrudan LR ye besleyebilir, bu da ekstra geri dönüşler sağlar. Stereo kanallar 2 bantlı EQ ile donatılmıştır ve 4 yardımcı gönderiye yönlendirilebilir.

A + B Çıkış Kanalları
Ana XLR çıkışı, kaynaklarını LR (stereo), L + R (mono), FB1 ve FB2 den seçilebilir bir kombinasyondan türetir ve master seviyesi trim, metre, slave çıkışları, harici işlemciler için patch noktası, Ve çok hassas 4 band yarı parametrik ekolayzerleri. Bu son derece esnektir ve PA nın farklı şekillerde çalıştırılabileceği anlamına gelir. Örneğin, kullanıcı ayrı bir sol ve sağ hoparlörlü, monitör içermeyen bir stereo ev sistemi ya da bir foldback monitörlü bir mono sistem çalıştırmak isteyebilir.

Yüksek Performanslı Preamp
Mic preamp muhtemelen konsolun sinyal yolundaki en önemli aşamadır ve performansı genellikle konsolun kalitesinin ölçüsüdür. PA Serisi, beğeni toplayan ML ve GL konsollarından geliştirilmiş, yüksek dereceli bir çift kademeli tasarım kullanmaktadır. Bu, mikrofon veya hat kaynaklarını bağlarken optimum eşleme ve çok düşük ses sağlar.

Parametrik Çıktı EQ si
Her band üzerinde süpürme frekansı olan 4 bantlı bir ekolayzır, benzer konsollarda bulunan tipik sabit frekanslı grafik tipi EQ den daha fazla hoparlör sisteminin optimizasyonu ve geri beslemenin kontrolü sağlar.

Filtre
Her mono giriş kanalı, karışımı temizlemek için paha biçilemez bir alet olan 100Hz yüksek geçiren filtre ile donatılmıştır. Canlı ses kaynaklarının çoğunluğu 100Hz nin altında çok az içeriğe sahiptir ve modern mikrofonlar geniş frekans tepkisine sahiptir ve yakınlardaki düşük frekanslı kaynaklardan bas ve kick davulları gibi kanamaları toplayabilir. Filtre kullanılabilir: mikrofonla çalışma gürültüsünü azaltmak ve yakınlığı patlatmak için sesli kanallarda; Tekme ve bas ses düzeyini düşürmek için davul havai mikrofonlarda; Flüt ve akustik gitar gibi yüksek frekanslı enstrümanlarda; Ve sahne mikrofonunda ayak gürültüsünü azaltmak için.

Kayıt Çıktıları
PC ses kartları, DAT ve dijital ses işlemcileri gibi doğrudan dijital medyaya kayıt yapmak için bir RCA fono soketinden edinilebilen dijital bir SPDIF 2-track çıkışı vardır. İstenirse kayıt gönderme ön fade moduna çevrilebilir. Bir analog kayıt çıkışı da mevcuttur.

4 Bant Kanal EQ
4 bantlı EQ her bit bir profesyonel araçtır. Düşük [60Hz] ve yüksek [12kHz] bantların raflanma tepkisi var, orta-yüksek frekans bandı ise 350Hz den 6kHz e kadar süpürülebilir. Düşük orta frekanslı EQ, çamurlu seslerin azaltılmasını sağlamak ve sıcaklık artırmak için seçilen bir frekansta 250Hz de bir çan tepkisine sahiptir.

Lamba soketi
Kontrol yüzeyinin arkasında 4 pinli bir lamba konektörü bulunur.


Benzer Ürünler
Yükleniyor...