Thonet&Vander Koloss 2.0 Hi-fi Aktif Hoparlör Seti

Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10

Thonet&Vander KOLOSS Aktif Hoparlör Seti

 

 

KOLOSS / Majestic Ses
Koloss her açıdan yayılan çarpıcı derin ses karakteri ile bizi kalitenin sınırlarına götürür. En iyi ses ile herhangi bir odayı doldurmak için tasarlanmış klasik geometrik yapısı ve hatırı sayılır boyutları vardır. Tüm akustik engelleri aşarak saflık ve aşırı güç arasında mükemmel bir dengeoluşturur. Koloss 6,5" Aramid fiber woofer ve 1" ipek örgü tiz sürücüye sahiptir ve toplamda 160 Watt güç üretir, bütün bunların yanında uzaktan kumanda, optik giriş, RCA stereo bağlantı noktası, bluetooth, aktif crossover, DSP dijital ses işlemcisi, otomatik ses seviye kontrolü, anti manyetik akustik koruma gibi üstün özellikleri kolay kullanılabilir olarak sizlere sunar.

 

 

GLOW FX ™

Bu teknoloji sıradışı çözünürlük ve keskinlik ile pürüzsüz tiz sesler sağlar. Keskin kenar malzemeleri sesli yelpazenin üzerinde Tweeter işletim serisini genişletmeye yardımcı olur böylece sesin her ayrıntısı keyif verir.

 
RAGE BASS ™
Bu teknoloji, derin ve güçlü bir ses sunmak için düşük frekansları genişletir. Bu seçkin gelişme ile bass frekanslarda sağlam ve hacimli bir karakter elde edilir. Bas ritmin açık ve doğal özelliğini korurken sesin gücünü yaşayın

 

HDAA ™ (YÜKSEK YOĞUNLUK AKUSTİK YALITIM)

Bu kombinasyon bir araya getirildiğinde, günümüzde imal MDF den daha sert ve yoğun bir malzeme oluşturan yüksek yoğunluklu doğal bir polimerdir. Bu özellikler daha doğru, verimli ve sürdürülebilir bir performans sağlarken, titreşim ve ses sızıntısını önler.

 

ANTİ MANYETİK KORUMA

Bu teknoloji seslerde patlamalar olmadan saf ve kristal netliğinde ses akışını sağlayan, dış parazit sesini izole etmek için kullanılan bir teknolojidir.

 

 

Teknik Özellikler
Çıkış Gücü 160 Watt RMS (60+60)
Frekaqns Aralığı 40Hz - 20KHz
Akustik Tasarım Materyali HDAA Teknoloji Ağaç
Ölçüler 555 x 215 x 240 mm
Bas Sürücü 2 x 6,5" - Aramid Fiber - 12 Ω 70W
Tiz Sürücü 1" - İpek - 6 Ω 30W
Dijital Giriş SPDIF(COAX - F.O.)
Anti Manyetik Koruma Var
Kontroller volüm, tiz, bas, uzaktan kumanda
Girişler bluetooth 4.0 - SPDIF - Stereo RCA

 


Yükleniyor...