Electro Voice EKX-18Sp 18" 1300-watt Aktif Subwoofer 134-dB

Adet
F.01U.303.390 kodlu ELECTRO VOICE ürünüdür.

Mükemmel ses ve sınıfının en iyisi özelliklerle performansınızı en üst düzeye çıkarmak istiyorsanız, Electro-Voice EKX-18SP bunu yapmanın harika bir yoludur. 18" woofer ve 1.300 watt'lık amplifikatör sayesinde güçlü bas ve odayı titreten ses seviyesini deneyimleyin. EKX-18SP'nin geniş yuva bağlantı noktaları sayesinde düşük distorsiyon ve üstün bas uzantısından yararlanın. EV'nin özel Kardioid Kontrol Teknolojisi. Dijital sinyal işleme, uygun ön ayarlar, sistem eşleştirme geçişleri ve daha fazlasını sağlar. Electro-Voice EKX-18P'nin sağlam ahşap muhafazası, zorlu turlar için üretilmiştir ve birden fazla montaj noktası, kurulumu kolaylaştırır.

EKX-18P, hemen hemen her türlü dişlinin bağlantısını sağlayan iki XLR/TRS girişine sahiptir. Esnek kazanç kontrolleri ve kullanışlı bir klip göstergesi, sesinizi kalibre etmeyi çocuk oyuncağı haline getirir. EKX-18P, bir çift Çıkış jakı aracılığıyla bir hoparlöre veya başka bir subwoofer'a bağlanabilir.

Electro-Voice EKX-18SP ile harika bir ses performansı elde etmek kolaydır. Yüksek verimli D Sınıfı güç amplifikatörü maksimum 134dB SPL sağlar; bu, kirişleri sarsmaya fazlasıyla yeterlidir. Büyük yuva bağlantı noktaları, düşük bozulma ve üstün bas uzantısı sağlar. QuickSmartDSP, uygulamanız (Müzik, Canlı ve Kulüp) ve konumunuz (Normal ve Kardioid) için ön ayarlarla etkili sistem optimizasyonu sağlar. Üstelik EV'nin Kardioid Kontrol Teknolojisi, birden fazla subwoofer kullanıldığında sahne gürültüsünde 35dB'lik bir azalma sağlar.

Electro-Voice'un EKX Serisi birinci sınıf ses kalitesini en son teknolojiyle birleştiriyor. Taşınabilir ve kurulu uygulamalar için mükemmel olan bu hoparlörler çok çeşitli ses güçlendirme ihtiyaçlarını karşılar. En kaliteli bileşenler, EV'nin özel Kardioid Kontrol Teknolojisi, verimli D Sınıfı amplifikatörler ve OuickSmartDSP işleme, hassas kapsama alanı ve birinci sınıf ses sunmak için bir araya geliyor. Dayanıklı EVCoat kaplamalı endüstriyel güçte ahşap muhafazalar, hoparlörlerinizin canlı kullanımın zorluklarına dayanabilmesini sağlar.EKX Serisinden en yüksek performansı bekleyebilirsiniz.

TEKNİK ÖZELLİKLEREKX-18SP
Güçlendirilmiş/GüçsüzGüçlendirilmiş
LF Sürücü Boyutu1 x 18" EVS-18C subwoofer
Güç derecesi1300W
Toplam güç1300W Sınıf D
Girişler2 x XLR-1/4" kombo
Çıkışlar2 adet XLR
Frekans tepkisi40Hz-150Hz (-3 dB), 35Hz-180Hz (-10dB)
Geçiş FrekansıDüşük Geçişli ayarlanabilir (80Hz, 100Hz, 120Hz, 150Hz)
Maksimum Tepe SPL1 m'de 134 dB SPL
Sinyal işlemeQuickSmart DSP
Montaj SeçenekleriZemin
Güç kaynağıStandart IEC AC kablosu
Muhafaza MalzemesiEV kaplamalı ve 18 ayar çelik ızgaralı 15 mm kontrplak
Hoparlör TürüAktif Hoparlörler
Hoparlör Ölçüsü18"
Benzer Ürünler
Yükleniyor...