Allen Heath GR05 5In/4Outputs 1U Rack Mount Zone Mixer

  • Barkod: 2242005518441
  • Kategori: Müzik Yayın Mixer
  • Fiyatlar İçin Bilgi Alınız
  • Havale/EFT ile 0 TL
Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10

ALLEN HEAT GR05 

GR05, 2 mikrofon ve 3 stereo hattan 4 e kadar mono veya 2 stereo bölgesine ihtiyaç duyan ses kurulumları için 5 girişli, 4 çıkışlı bir analog zonlu mikserdir. Dahili köprüler, teknik
olmayan personel tarafından günlük çalışma için özel konfigürasyona izin verir. Bölge ses seviyesi uzaktan kontrol edilebilir.

GR05, 2 mikrofon girişi ve 3 stereo hat girişi içerir. Bunlar, mono veya stereo çiftlerde konfigüre edilebilir ve ön panel veya uzaktan seviye kontrolleriyle kontrol edilen 4 bölge çıkışına atanabilir.

Ördekleme, EQ ve susturma yapılandırılabilir. Genişletme sistemi ile başka giriş ve çıkışlar mümkündür.GR05-ST versiyonu da mevcuttur, XLR ler Euroblock (Phoenix) konektörlerle değiştirilir.

 

2 MIKROFON GIRIŞI

GR05, XLR de her biri arka panel kazanç kontrollerine sahip 2 dengeli mikrofon girişi ile donatılmıştır. Üst panelin çıkarılması dahili jumper bağlantılarına, 30dB zayıflatıcı ped, + 15V fantom gücü ve 200Hz de yüksek geçiren filtre sağlar. Dahili düzelticiler 2-band EQ, süpürme ve LF raflama ile yüksek-orta frekans da sağlar. Ön panelde 3 renkli LED metre ve tüm yönlendirilmiş çıkışlar için seviye denetimleri bulunur.

 

STEREO GIRIŞLER

Stereo girişler için 3 RCA priz mevcuttur ve dahili jumper bağlantıları -10dBV ila + 4dBu düzey eşleştirmesine izin verir. Ön paneldeki stereo girişler için 3 renk LED metre ve seviye kontrolleri de sağlanmaktadır.

XLR ÇIKTILARI

-10dBV ila + 4dBu arası jumper bağlantıları tarafından dahili olarak yapılandırılan çıkışlar için 4 XLR konnektör sağlanmıştır. Çıktılar gruplanabilir ve ön panel seviyesi kontrolleri iç devre dışı bırakılabilir. İç düzelticiler ayrıca HF ve LF için raflama EQ su sağlar.

Diğer konfigüre edilebilir fonksiyonlar, ön panel kontrollerine veya alternatif olarak uzaktan kumanda operasyonuna atanabilen VCA kontrolü ve çıkışları içerir. Bir ön panel anahtarı ve LED göstergesi aracılığıyla bölge mutasyonu mümkündür.

YÖNLENDIRME MATRISI

Tüm girişler doğrudan çıkışların herhangi bir kombinasyonuna veya VCA kontrolü vasıtasıyla yönlendirilebilir, böylece doğrudan yol çıkış seviyesi kontrolleri ve ördekler tarafından etkilenmez. Matrix ataması, dahili jumper bağlantıları kullanılarak gerçekleştirilir.

UZAKTAN KUMANDA

VCA yolu uzaktan kumanda kurulum programı iç atlama telleri üzerinde yapılandırılabilir. Genişletici seçeneği (ana üniteye bağımlı olarak çalışan ve 25-pinli bir D konnektör ile bağlanan başka bir GR05 i kullanarak),4 çıkışın her biri için uzaktan DC girişi içerir.

ISLANMA

GR05 kanalların örülmesini ve susturulmasını sağlar ve dahili olarak atlama kablolarında veya harici tetik için opto-izole edilmiş bir girdi üzerinden harici olarak yapılandırılmıştır. Ön panelde bir durum LED i bulunur.

GENIŞLETICI / UZAKTAN

İlave mikrofon ve hat girişleri, 25-pinli D tipi dişi konnektörü kullanarak başka bir slave GR05 üzerinden sağlanabilir.

KILITLEME SISTEMI

Giriş kontrolleri her zaman etkindir; Çıkış seviyeleri denetimleri devre dışı bırakılabilir. Tüm seviye kontrolleri 3 şekilde ayarlanabilir: 1) Operatör kontrolü için topuz takılıdır 2) Tornavida ön ayarı için düğme çıkartılmıştır 3) Kontrolü kilitlemek için takılmış delik tapalar (birlikte verilmiştir).

 

Anons Sistemi ÜrünleriPreamp Mixer
Benzer Ürünler
Yükleniyor...