AUDAC NOBA8 8" Pasif Subwoofer 200W/Prg

  • Barkod: 2242005908327
  • Kategori: Duvar Hoparlorleri
  • Fiyatlar İçin Bilgi Alınız
  • Havale/EFT ile 0 TL
Adet

AUDAC NOBA8, yenilikçi ve benzersiz bir tasarıma sahip kompakt 8 inçlik bir bas kabini. 4 mm kalınlığında uçak dereceli alüminyumdan yapılmış kavisli şekli ve 200 Watt lık son derece güçlü 8 ”woofer ı ile NOBA8, küçük woofer boyutu için duyulmamış düşük frekans yanıtı Tüm ses frekansı spektrumu eşit olarak dağıtıldığında mükemmel akustik deneyim garanti edilir.

NOBA8 in kaygan görünümü, bir duvara, tavana veya hatta mobilyaların altına yerleştirilmesine izin verir, ancak parçalarının benzersiz bileşimi nedeniyle NOBA8, ses dalgalarının diğer benzer dolaplardan çok daha iyi yayılmasını sağlar. 200 Watt lık bir Max güç kullanımı ile inşa edilmiş 8 ”yüksek performanslı bir woofer ile yüklüdür ve RMS 100 Watt tır. Bu hoparlörün gücü, büyük bir mıknatıs boyutu ile birlikte ekstra uzun gezilere izin verilen 2.4 ”ses bobininden kaynaklanır. Yer değiştirmeler, üstün kayıplı bir davranışla sonuçlanan düşük kayıplı süspansiyon tarafından hassas bir şekilde kontrol edilir.

Giriş bağlantısı, destekleyici yapının iç tarafında bulunan ve herhangi bir duvara veya köşeye yakın yerleşime izin veren bir terminal bloğu konektörü kullanılarak yapılır. Birlikte verilen duvara montaj braketi, herhangi bir duvara uygun montaj olanakları sunarken, isteğe bağlı olarak temin edilebilen aksesuarlar ile tavanlara sabitleme mümkündür.

Benzer Ürünler
Yükleniyor...