Behringer B-2 PRO Stüdyo Mikrofonu

Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10

Behringer B-2 PRO Stüdyo Mikrofonu


B-2 PRO condenser mikrofonu ile kayıt tutkunlarının hayalleri gerçek oluyor! Bu profesyonel kalitede condenser mikrofonlar, seslerinizi inanılmaz gerçekçilik, hassasiyet ve doğrulukla kayıt etmek için tasarlanmıştır. Seçilebilir alıcı paternleri (kayıt alma modelleri) (kardioid, omni ve figure eight),frekans filtreleri ve giriş (input) pedleri ile ultra düşük gürültü sağlayan B-2 PRO mikrofonları, herhangi bir kayıt senaryosu için mükemmel bir seçimdir. Şık alüminyum kasada bulunan  sağlam darbeler karşı emici özellikte mikrofon sehpası ve mikrofon süngeriyle B-2 PRO, stüdyolarınızın ihtiyaç duyacağı tek mikrofon olabilir.

Condenser mikrofonlar, vokal ve akustik enstrümanları kayıt etmek için ideal seçimdir. Kayıt stüdyolarında ve radyo istasyonlarında kullanılan birincil mikrofon türüdür. B-2 PRO mikrofonlar; daha geniş, daha düz frekans tepkileri nedeniyle çoğu dinamik mikrofondan çok daha fazla ayrıntı yakalayabilir. Condenser ve dinamik mikrofonlar arasındaki diğer bir fark, Condenser mikrofonların çalışmaları için fantom gücü (+48 V) gerektiren aktif devre içermesidir. B-2 PRO'nuza herhangi bir fantom güç donanımlı BEHRINGER XENYX mikser kullanarak güç verebilir, ayrıca son teknoloji XENYX mikrofon preamplarımızın avantajlarından yararlanabilirsiniz.

B-2 PRO condenser mikrofon, gerçekte duyduğunuzu kayda almanın uygun fiyatlı, yüksek kaliteli bir yoludur. Basınç gradyan yani sesin yön dönüştürücüleri ve darbe emicili mikrofon sehpasına monte edilebilen 1.0” altın püskürtmeli çift diyaframlı kapsüller sayesinde, B-2 PRO mikrofon 20 Hz'den 20 kHz'e kadar frekans tepkisi ile mükemmel açık, şeffaf bir ses sunar.

B-2 PRO'da üç adet seçilebilir kayıt alma modeli vardır: her yönden ses kaydetmek için omni, eksen dışı sesi reddederken kaynak sinyalinizi almak için kardioid ve sesi sadece; yanlardan sızma olmadan doğrudan mikrofonun önünden ve arkasından kayıt etmek için figure eight kullanılır.

B-2 PRO mikrofon, uzun yıllar boyunca condenser mikrofonunuz olacak şekilde tasarlanmıştır. Sağlam, döküm metal gövde, gece geç saatlerde kayıt yapan maratoncuların tüm zorluklarına dayanabilir ve birlikte verilen taşıma çantası, her zaman güvenli bir şekilde  seyahat edilmesini sağlar.

Stüdyo sınıfı B-2 PRO condenser mikrofon, hem canlı hem de stüdyo uygulamaları için mükemmel bir seçimdir ve diğer kayıt gereksinimlerini güvence altına almak için uygun bir fiyata sunulmaktadır.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ 

Transducer type

condenser, 1" dual-diaphragm

Operating principle

pressure gradient

Polar pattern

cardioid, omnidirectional or figure eight

Connection

gold-plated balanced XLR connector

Open Circuit Sensitivity (at 1 kHz)

 

cardioid

-36 dBV (0 dBV = 1 V/Pa),16 mV/Pa

omnidirectional

-37 dBV (0 dBV = 1 V/Pa),14 mV/Pa

figure eight

-35 dBV (0 dBV = 1 V/Pa),18 mV/Pa

Frequency response

20 Hz - 20 kHz

Level attenuation

-10 dB (switchable)

Low-Cut filter

6 dB/oct. at 150 Hz (switchable)

Max. SPL (1% THD @ 1 kHz)

 

cardioid

138 dB (0 dB),148 dB (-10 dB)

omnidirectional

139 dB (0 dB),149 dB (-10 dB)

figure eight

137 dB (0 dB),147 dB (-10 dB)

Equivalent SPL (IEC 651)

 

cardioid

17 dB-A

omnidirectional

18 dB-A

figure eight

16 dB-A

Signal-to-Noise Ratio

 

cardioid

77 dB, A-weighted

omnidirectional

76 dB, A-weighted

figure eight

78 dB, A-weighted

Nominal impedance

<100 Ω

Load impedance

>1 kΩ

Mains Voltage/Fuse

 

Supply voltage

+48 V

Supply current

3 mA

Physical/Weight

 

Dimensions

Ø head: 56 mm, Ø shaft: 50 mm, length: 210 mm

Weight

approx. 0.55 kg

Benzer Ürünler
Yükleniyor...