Behringer C-2 Condenser Stüdyo Kayıt Mikrofonu Seti

Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10
C-2 kodlu BEHRINGER ürünüdür.

C-2 mikrofonlar, bir koro, piyano veya diğer herhangi bir vokal veya akustik ses kaynağının performansını yakalayarak gerçeğe yakın güzel bir ses sağlamak üzere üretilmiştir. Mükemmel uyumlu çiftler halinde satılan bu olağanüstü C-2 mikrofonlar, akustik gitarlar ve baş üstü davul stüdyosu ve canlı ses uygulamaları için idealdir.

Kondenser mikrofon, canlı veya kayıt ayarlarında vokal veya akustik enstrümanları yakalamak için ideal seçimdir. Kondenser mikrofonlar, doğası gereği dinamik mikrofonlardan çok daha hassastır ve en ince sinyalleri bile almalarını sağlar. Kardioid (kalp şeklindeki) modelleri sayesinde, C-2 mikrofonlar, aksi takdirde mükemmel bir kaydı bozabilecek eksen dışı sesleri reddederken kaynak sinyalinizi alır. Kondenser ve dinamik mikrofonlar arasındaki diğer bir fark, çalışması için fantom güç (+48 V DC) gerektiren aktif devre içermeleridir. Onları herhangi bir fantom güçle donatılmış Behringer XENYX mikserden çalıştırabilirsiniz - ayrıca son teknoloji XENYX mikrofon preamp'larımızın avantajlarından yararlanın.

Ses sisteminize bağlandıktan sonra, bu ikiz profesyonel kalibreli mikrofonların son derece düz frekans yanıtına sahip olduğunu fark edeceksiniz (1 kHz-8 kHz arasında ortalama 4 dB artış). Kondenser mikrofonlarda yeni olanlarınız için bu, temel olarak, zillere ve baş üstü mikrofonlamaya mükemmel bir şekil verecek olan, biraz daha parlak bir ses elde edeceğiniz anlamına gelir. Akustik piyanolar ve korolar da bu frekans tepkisinden büyük ölçüde faydalanacaktır. Kardioid alma modeli, benzersiz ses kaynağı ayrımı ve geri besleme reddi sağlar. C-2 mikrofonları, aşırı dinamikleri (20 Hz'den 20 kHz'e kadar) idare edebilen ve maksimum 150 dB ses basıncı seviyesine sahip ultra düşük gürültülü transformatörsüz FET giriş devresi içerir. C-2 mikrofonları ayrıca infrasonikleri (mikrofon kullanımı ve rüzgar gürültüsü) ortadan kaldırmak için değiştirilebilir düşük frekanslı bir rolloff'a sahiptir.

TEKNİK ÖZELLİKLERC-2
Mikrofon TipiKondenser
Mono/StereoStereo Çifti
Kutup Desenikardioid
Diyafram Boyutu0,63" (16mm)
Frekans tepkisi20Hz-20kHz
Maksimum SPL140 dB
Çıkış empedansı75 ohm
Sinyal gürültü oranı75dB
Kendi Kendine Gürültü19dB (A ağırlıklı)
Pedler-10 dB
RenkGümüş
BağlantıXLR
Benzer Ürünler
Yükleniyor...