TANNOY Gold 7 6.5" Stüdyo Monitörü (Tek)

Adet
GOLD 7 kodlu TANNOY ürünüdür.

Müziğin ister kayıt, edit, miks isterseniz de mastering aşamasında olun, iyi bir referans monitörünün tasarımıyla müziğinizin mümkün olan en doğru, renksiz sunumunu yansıtması gerekir. Tannoy GOLD yakın alan referans monitörleri, kayıt, yayın ve post prodüksiyon ortamlarında profesyonellerin zorlu ihtiyaçlarını karşılamak için oluşturuldu. En yüksek standartlara ve üretim kalitesine göre tasarlanan GOLD 7, ister deneyimli bir Tannoy kullanıcısı olun isterseniz de monitor sisteminiz için ilk adımı atmak isteyin, efsanevi Dual Concentric ™ sürücüye dayanan teknolojisiyle size etkileyecektir.

Zaman değişmiş olabilir ancak mühendislik değerlerimiz ve mükemmelliğe olan bağlılığımız değişmedi. Bugün yaptığımız her şey, dünyanın önde gelen referans monitörlerini oluşturma sanatını ve bilimini ilerletmeye devam ederken, geçmişteki önemli başarılarımıza göre değerlendiriliyor. Ünlü Dual Concentric ™ sürücümüzün sürekli iyileştirilmesi, gelişmiş Klippel ™ analizi ve diğer birçok teknoloji, her yeni üründe başka bir evrimsel süreci beraberinde getirir. Entegre tasarım sayesinde hoparlörler ve amplifikatörler bir bütün halinde tasarlanmıştır. Dün nefes kesen tasarım anlayışı; bugün de aynı derecede nefes kesici.

Açıkçası, en iyi stüdyo monitörlerini oluşturmak için en iyi sürücülerle başlamalısınız. Tannoy'un mükemmellik konusundaki itibarı, inşa ettiği hoparlör sistemlerinin kalitesi ve performansı üzerine kuruludur ve bu yüzden kendi sürücülerini tasarlamaya ve üretmeye devam etmektedir. Tannoy, uzun bir süre boyunca amplifikatörün crossover noktalarının doğru belirlenmesi felsefesiyle hareket etti ve hoparlörün crossover değerlerinin faz üzerindeki önemli etkisini kavradı. Sonuç olarak, monitör tasarımları, crossover noktalarının doğru frekans bandlarını temsil edecek şekilde belirlenmesi prensibini esas aldı. Böylelikle yanlış crossover noktalarından kaynaklı oluşabilecek faz problemlerinin de önlenmesi hedeflendi.

Tannoy Gold Serisinde coaxial yapıdaki Dual Concentric™ sürücüler kullanılmıştır. Tiz sürücünün, bas sürücünün tam göbeğine yerleştirildiği bu tasarımda, bas ve tiz sürücünün ayrı konumlandırıldığı tasarımlara nazaran, iki sürücü arasında oluşabilecek faz farkının da önlenmesi amaçlanmıştır. Iki sürücü de aynı eksen üzerinde tek bir noktadan çalışır. Bu da daha geniş bir stereo imaj, gerçekçi bir sahne ile dinleme noktası oluşturulmasına imkan tanır.

Dinlemek için ideal ortam, ne çok yansıtıcı (Canlı) ne de çok emici (Ölü) bir odadır. Ancak tüm odalar akustik olarak aynı olmadığından, GOLD 7 monitörler çok çeşitli ortamlarda çalışacak şekilde donatılmıştır. HF trim kontrolü ve arka panel filtre anahtarı, monitörün düşük frekans özelliklerini oda koşullarının etkilerine uyarlamak için sağlanmıştır. Bununla birlikte Tannoy Gold Serisi hoparlörlerde sağ/sol kavramı yoktur. Hoparlörlerin arkasındaki hoparlör seçim anahtarı ile her bir hoparlör sol ya da sağ olarak ayarlanabilir

Neden Class AB? Herhangi bir amplifikatörün görevi, küçük bir giriş sinyalini almak ve onu orijinal sinyalin özelliklerini koruyan daha yüksek bir çıkışa dönüştürmek ve sürdüğü hoparlörün taleplerini karşılayacak kadar yeterli düzeyde olmaktır. A sınıfı amplifikatörler düşük ses seviyelerinde harika ses karakteri sunarken, yüzlerce Watt vermeleri istendiğinde ısı olarak kaybedilenden muazzam miktarda daha fazla güç harcarlar. B Sınıfı amplifikatörler güç anlamında çok daha verimli olmasına rağmen, sese büyük miktarda bozulma da getirir. Bir Class AB amplifikatör, Class A'nın doğrusal performansını Sınıf-B'nin daha yüksek verimlilik performansıyla birleştiren kritik dinleme ortamlarında kullanılan hoparlörler için çok daha iyi bir amplifikatör topolojisidir. Tannoy Gold serisinde her iki sürücü de 200 Watt’lık bir Class AB amplifikatör ile Bi-Amp olarak ayrı ayrı sürülmüştür.
 

TEKNİK ÖZELLİKLERGOLD 7
GüçlendirilmişEvet
Güç Yapılandırmasıçift ​​amperli
MiktarTek Satılır.
LF Sürücü Boyutu6.5"
HF Sürücü Boyutu1" Tweeter
HF Sürücü TipiTitanyum
Toplam güç300W AB Sınıfı
Frekans tepkisi65Hz - 20kHz (±3 dB)
Geçiş Frekansı1,5 kHz
Maksimum Tepe SPL110 dB SPL @ 1m
Giriş Tipleri1 x 1/4", 1 x XLR, 1 x 1/8" (yardımcı)
Çıkış Tipleri1 x 1/8" (monitör bağlantısı)
Muhafaza TipiÖn Portlu
Muhafaza MalzemesiSiyah Vinil kaplamalı MDF
Yükseklik14"
Kalınlık8,7"
Derinlik11,3"
Ağırlık9,3kg
RenkSiyah
Hoparlör TürüStüdyo Monitör Hoparlörler
Hoparlör Ölçüsü6.5"
Benzer Ürünler
Yükleniyor...