Behringer MS8000, Ultra-Flexible 8 Kanal Mikrofon Splitter

Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10

BEHRINGER MS8000 Ultra-Flexible 8 Kanal Mikrofon Splitter
Sahnede veya stüdyoda bağlantı söz konusu olduğunda, asla çok fazla şeye sahip olamazsınız - ve işte bu noktada ultra esnek MS8000 8 Kanallı Mikrofon Ayırıcı tüm farkı yaratır. MS8000, miksaj ve kayıt konsolları, Kulak İçi Monitörler (IEM'ler),yer takozları, yayın araçları ve çok daha fazlası dahil olmak üzere birden fazla konuma sinyal göndermesi gereken canlı ve kayıt müzisyenleri için ideal bir çözüm sunar. 8 Giriş ve 16 Çıkış ile MS8000, sizi kolayca Evin Önü (FOH) konsoluna bağlar ve seçtiğiniz hedef cihazlara çift sinyaller gönderir.
 

 

Doğrudan ve Bağlantı Çıkışları
1RU MS8000, mikrofonlarınız ve DI kutularınız için ön panelde 8 XLR Giriş soketine ve toprak döngülerinden gelen uğultu veya diğer gürültüleri ortadan kaldırmak için bir LIFT/GND anahtarına sahiptir. Her kanal, giriş sinyalinin transformatör sonrası bir kopyasını çıkaran bir XLR Doğrudan Çıkış konektörüne sahiptir ve ikinci bir XLR Bağlantı Çıkış konektörü, giriş sinyalinin transformatör öncesi bir kopyasını gönderir. Bu yapılandırma, Doğrudan Çıkış sinyallerinizi FOH'a veya kayıt konsoluna ve Link sinyallerini monitör kartınıza veya telefon mikserinize göndermenize izin vererek MS8000'i hem canlı performanslarınız hem de stüdyo için ideal seçim haline getirir.

 

 

Giriş Bağlantısı
MS8000'in en yenilikçi ve güçlü özelliklerinden biri Input Link işlevidir. Sadece Link anahtarına basarak, ortak giriş sinyalinin çıkış olasılıklarını ikiye katlayarak 2 bitişik kanalı bağlayabilirsiniz. Artık Kanal 1'e bağlı bir kaynakla, Kanal 1 Çıkışlarından FOH ve monitör sistemlerine ve aynı sinyalleri Kanal 2 Çıkışları üzerinden kayıt arayüzünüze ve yayın mikserinize aynı anda gönderebilirsiniz. Tersine, 2 bitişik kanal, kaynak sinyallerini bir tür pasif karıştırıcı oluşturarak 1 çıkışta birleştirmek için bağlanabilir. Bu konfigürasyon, performans parçaları için birden fazla oynatma cihazını yönetmek veya stereo enstrümanları mono çıkışa dönüştürmek için ideal olacaktır. MS8000 pasif bir cihaz olduğundan, sesin kaynak cihazlarda kontrol edilmesi gerekir.

 

 

Kontrollü ve Çok Yönlü
Üretiminiz yoğunlaştırıcı mikrofonlar veya aktif DI kutuları gerektiriyorsa, çok yönlü MS8000, fantom güç ihtiyaçlarınızı karşılar. MS8000'in tüm Link Out XLR konektörleri, mikser veya mikrofon preamp'ınızın mevcut fantom gücünü XLR In konektörlerine ve cihazlarınıza ileterek en iyi performansı sağlamasına olanak tanır.

 

 

Ses Değeri
İnanılmaz derecede esnek MS8000, her ses mühendisinin veya grubunun araç setinde olması gereken hayati derecede işlevsel bir araçtır. İster monitör sisteminizi, FOH veya kayıt konsolunuzu beslemek, ister yayın ve kayıt arayüzünü beslemek için kullanın, MS8000 altın değerinde - ve çok uygun! Meteor Müzik kalitesiyle Behringer ürünlerine ve  muhteşem MS8000'e göz atın veya bugün Online Mağazamızdan alışveriş yapın. Kolay hiç bu kadar iyi olmamıştı!

 

 

Genel Özellikleri
Ultra düşük gürültülü 8 giriş/16 çıkış mikrofon ayırıcı
Her kanalda Doğrudan ve Bağlantı çıkışları bulunur
Kanal başına çıkış zemin kaldırma anahtarı
Esnek giriş bağlantı anahtarları
Doğrudan Çıkışa fantom güç bağlantısı
2 Yıl Garanti
Almanya'da tasarlanmış ve üretilmiştir

 

 

Benzer Ürünler
Yükleniyor...