Behringer U-PHORIA STUDIO PRO / Kayıt Paketi

Adet
U-PHORIA STUDIO PRO kodlu BEHRINGER ürünüdür.

Kendinizi ifade etmenin ideal yolunu mu arıyorsunuz? Hiç ünlü bir prodüktör olmayı hayal ettiniz mi? U-PHORIA STUDIO paketi, yüksek kaliteli podcast, kendi müzik ve ev kayıtlarınızı yapmak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir! Bu inanılmaz kayıt paketine bir U-PHORIA UM2 USB ses kartı, C-1 kondenser mikrofon, HPS5000 stüdyo kulaklığı ve mikrofon kablosu dahildir. En sevdiğiniz DAW'u ekleyin ve hemen hazır olun!

Behringer UMC202HD ses kartı, stüdyo sınıfı mikrofon preamplifikatörü ile desteklenmiş, mikrofon ve enstrüman girişini tek bir noktada birleştiren kombo giriş ile iki adet 1/4 line enstrüman girişi olmak üzere 2 giriş ve 2 çıkışa sahiptir. USB bağlantı ile 192 kHz örnekleme değerine sahiptir.
 

Behringer C-1, sesinizi inanılmaz gerçekçilik, hassasiyet ve doğrulukla yakalamak için tasarlanmış profesyonel kalitede bir kondenser mikrofondur. Mükemmel ses kaynağı ayırma ve feedback sorununu minimum seviyeye indiren kardioid tasarımı ve ultra düşük gürültü seviyesiyle, herhangi bir kayıt senaryosu için mükemmel bir seçimdir. C-1, ev stüdyonuzun ihtiyaç duyacağı kalitede bir mikrofondur.

HPS5000, rahat dinleme için ihtiyacınız olan her şeyi sağlar. Kulak kapsülleri, yüksek çözünürlüklü bas ve şeffaf tizler sunan yüksek verimli kobalt sürücüleri içerir. Dolaşmaya karşı dirençli tek taraflı bir kabloya, ultra rahat bir kafa bandına ve 1/8 "konnektör için 1/4" adaptöre sahip HPS5000, akıllı telefonlardan, ses kartı ve mikserlere kadar tüm cihazlarla uyumludur.

TEKNİK ÖZELLİKLERU-PHORIASTUDIOPRO
TipC-1 Mikrofonlu USB Arayüzü
Bilgisayar BağlantısıUSB 2.0
Form faktörümasaüstü
Eşzamanlı G/Ç2x2
Preamp Sayısı2
Phantom PowerEvet
A/D Çözünürlüğü24-bit/192kHz
Analog Girişler2 x XLR-1/4" kombo (mikrofon/hat/Hi-Z)
Analog Çıkışlar2 x 1/4" (Sol/Sağ)
Kulaklıklar1 x 1/4"
USB1 x Tip B
İşletim Sistemi Gereksinimleri - MacOS X 10.8 veya üstü
İşletim Sistemi Gereksinimleri - PCWindows 7 SP1 veya üstü
Bus PoweredEvet
Güç kaynağıUSB Veri Yoluyla çalışır
Yükseklik1.8"
Kalınlık6.7"
Derinlik4,9"
Benzer Ürünler
Yükleniyor...