Sony Uwp-D12 Röportaj için El Tipi Kablosuz Kamera Mikrofon Seti

Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10

Sony UWP-D12 Kameraya El Tipi Telsiz Mikrofon Seti

ENG/EFP prodüksiyonları için yüksek ses kaliteli Dijital Ses İşleme

UWP-D12 kablosuz mikrofon paketi dijital ses işlemenin ses kalitesini analog FM modülasyonunun güvenilirliğiyle birleştiren eksiksiz UWP-D ses sistemi sunar. Pakette UTX-M03 el tipi mikrofon ileticisi ve URX-P03 taşınabilir alıcı bulunur. Pakette ayrıca mikrofon tutucu, mikrofon kemer klipsi ve kamera ayağı montaj adaptörü gibi çeşitli aksesuarlar bulunur. UWP-D12 XLR paketi, (bölgeye bağlı olarak) geniş bir kanal aralığında 72 MHz ye kadar bant genişliğiyle* geniş frekans kapsamı sağlar ve farklı model seçenekleri sunar. Büyük ekran ve her büyüklükten video kameraya veya DSLR fotoğraf makinesine kolayca takılacak kadar küçük alıcı, otomatik kanal ayarı işlevi ve kulaklık çıkışı gibi özellikler kullanımı kolaylaştırır. UWP-D Serisi sistem tüm ENG/EFP prodüksiyon uygulamaları için üstün geçici tepki performansı sunar.

  • Yüksek kaliteli ses için dijital ses işleme

    UWP-D iletici ve alıcı arasındaki geçici tepki performansını artırarak sıradan analog kablosuz sistemlere kıyasla etkileyici, doğal bir ses kalitesi sağlar.

  • Eksiksiz paket

    Eksiksiz UWP-D12 paketinde UTX-M03 el tipi mikrofon ileticisi, URX-P03 taşınabilir alıcı ve kablosuz ses sistemini çalıştırmak için ihtiyacınız olan her şey bulunur.

  • El tipi mikrofonla değiştirilebilir kafa kullanma seçeneği

    UTX-M03 el tipi mikrofon ileticisi bir Sony tek yönlü dinamik kapsülle birlikte verilir. Mikrofon ileticisi ayrıca çeşitli üreticilerin 40 tan fazla farklı kapsülünü içeren değiştirilebilir kafaları kullanma seçeneği sunar.

  • Kanal seçimi sunan geniş frekans kapsamı

    Ekstra geniş değişken bant genişliği büyük bir alanı kapsar ve çeşitli modellerde birçok kanal seçeneği sunar; daha fazla bilgi için lütfen ürün teknik özelliklerine bakın.

  • Kullanımı kolay özellikler

    İletici ve alıcı kullanım kolaylığı sağlayan büyük bir ekrana sahiptir, küçük boyutları ise her boyuttan video kameraya veya DSLR fotoğraf makinesine takılabilmelerini sağlar. Ayrıca şunlar bulunur: otomatik kanal ayarı işlevi ve kulaklık çıkışı.

    • Yüksek kaliteli ses için UWP-D dijital ses işleme

      UWP-D Serisi kablosuz mikrofon sistemleri, sıradan analog kablosuz sistemlere göre daha iyi ses kalitesi ve geçici tepki performansı sunmak için Sony Dijital Ses İşleme teknolojisini kullanır. Üstün geçici tepki performansı sağlar. Analog genleştirme sistemleri zil, golf vuruşu veya alkış gibi sesleri doğru şekilde üretemez; ancak Sony Dijital Ses İşleme teknolojisi bunları doğru şekilde üretebilir.

    • Büyük ekranlı ve küçük boyutlu alıcı

      Boyutları 63 mm x 82 mm x 23,8 mm (G x Y x D) ve ağırlığı yaklaşık olarak 176 g (piller dahil) olan URX-P03 taşınabilir alıcı, en küçük video kameralara veya DSLR fotoğraf makineleriyle bile kullanılacak şekilde tasarlanmıştır. İleticiler ve alıcılar ayrıca UWP modellerinden önemli ölçüde daha büyük olan ve her koşulda kolayca okunabilen parlak 11,5 mm x 27,8 mm ekrana sahiptir.

    • Hızlı ve kolay kanal tarama

      Sistem, hızlı ve kolay sistem kurulumu için Net Kanal Tarama, Etkin Kanal Tarama işlevi ve IR Senkron özellikleriyle boş kanalları tespit eder ve en uygun kanalı otomatik olarak seçer.

    • Otomatik kanal ayarı modu

      Otomatik Ayarlı kanal modu, kullanıcının sistemin çalışma frekansları içindeki kullanılabilir frekansları bulmasını ve ayarlamasını sağlar. Alıcı IR Senkron özelliğini kullanarak iletici kanalını otomatik olarak ayarlar.

    • Geniş frekans kapsamı

      Ekstra geniş değişken bant genişliği büyük bir alanı kapsar ve çeşitli modellerde birçok kanal seçeneği sunar; daha fazla bilgi için lütfen ürün teknik özelliklerine bakın.

    • Gerçek Çeşitlilik alım sistemi

      UWP-D sistemi, birim içindeki iki bağımsız alıcı bölümü tarafından sunulan olağanüstü sabit ses sinyaline ulaşır. İki alıcı bölümü optimum sinyal kalitesi sağlar ve karşılaştırma devresi en iyi sinyalli seçeneği belirleyerek kesintisiz iletim sunar.

    • Sony 800 ve UWP Serisi analog ses alıcılarıyla uyumluluk

      UWP-D Serisi ileticiler ve alıcılar Sony WL-800 Serisi, UWP Serisi ve Freedom Serisiyle de uyumludur. Bu sayede kullanıcıların farklı genleştirme modları arasında geçiş yapmasını sağlar.

    • İzleme için kulaklık çıkışı

      UWP-D sistemi kendi kulaklık çıkışı yuvasına sahiptir. Bu özellik, özellikle kendi kulaklık çıkışına sahip olmayan bir kamerayla çalışırken kullanışlıdır.

    • Sağlam metal gövde

      UTX-M03 el tipi tek yönlü mikrofon ileticisi ve URX-P03 taşınabilir alıcı güçlü, sağlam metalden üretilmiştir. Metal yapı zorlu çalışma koşullarında güvenilir kullanım imkanı sunar.

    • Şarj edilebilir piller

      Ni-MH şarj edilebilir pillerle kullanım seçeneği bulunmaktadır.

    • Taşınabilir alıcıda değişken çıkış seviyesi

      Sistem video kameraların ve DSLR fotoğraf makinelerinin çeşitli giriş seviyeleri için ±12 dB değerinde değişken çıkış seviyesi kontrolü sağlar.

    • Aksesuarlarıyla eksiksiz paket

      UWP-D12 paketi UTX-M03 el tipi tek yönlü mikrofon ileticisini, URX-P03 taşınabilir alıcıyı ve şu ürünleri içerir: mikrofon tutucu (1), kemer klipsi (2), kamera ayağı montaj adaptörü (1), 3 kutuplu kilitlenen mini fiş/XLR-3-12C (erkek) (1), 3 kutuplu kilitlenen mini fiş/stereo mini fiş (1), CD-ROM (1) (kullanma talimatlarını ve kablosuz mikrofon frekans listesini içerir).

  • URX-P03 Taşınabilir alıcı

    Benzer Ürünler
    Yükleniyor...
    Osilatör Tipi Kristal kontrollü PLL Sentezleyici
    Alım Tipi Alan çeşitliliği
    Anten Tipi 1/4 dalga boyu kablosu
    Taşıyıcı Frekansları: Kuzey/Güney Amerika UC14: 470,125 MHz - 541,875 MHz (Brezilya da bulunmamaktadır)
    UC30: 566,125 MHz - 607,875 MHz ile 614,125 MHz - 637,875 MHz (Brezilya da bulunmamaktadır)
    UC42: 638,125 MHz - 697,875 MHz
    Taşıyıcı Frekansları: Avrupa, BAE, Güney Afrika, Avustralya, Malezya, Vietnam, Yeni Zelanda CE21: 470,025 MHz - 542,000 MHz (Avustralya, Malezya, Vietnam veya Yeni Zelanda da bulunmamaktadır) 
    CE33: 566,025 MHz - 633,000 MHz (Yeni Zelanda da bulunmamaktadır) 
    CE42: 638,025 MHz - 694,000 MHz 
    CE51: 710,025 MHz - 782,000 MHz (yalnızca Avrupa da bulunmaktadır)
    Taşıyıcı Frekansları: Çin CN38: 710,025 MHz - 782,000 MHz