Sony Uwp-D11 Yaka/Bel Tipi Kablosuz Kamera Mikrofon Seti

Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10

Sony UWP-D11 Kamera için Yaka/Bel Tipi Telsiz Mikrofon Seti

ENG/EFP prodüksiyonları için yüksek ses kaliteli Dijital Ses İşleme

URX-P03 taşınabilir alıcı, dijital ses işlemenin ses kalitesini analog FM modülasyonunun güvenilirliğiyle birleştiren eksiksiz UWP-D ses sisteminin parçalarından biridir. URX-P03 paketi, (bölgeye bağlı olarak) geniş bir kanal aralığında 72 MHz ye kadar bant genişliğiyle geniş frekans kapsamı sağlar ve farklı model seçenekleri sunar. Büyük ekran ve her büyüklükten video kameraya veya DSLR fotoğraf makinesine kolayca takılacak kadar küçük boyut, otomatik kanal ayarı işlevi, kulaklık çıkışı, güç kaynağı için USB bağlantısı ve hat girişi kullanma imkanı gibi özellikler kullanımı kolaylaştırır. UWP-D Serisi sistem tüm ENG/EFP prodüksiyon uygulamaları için üstün geçici tepki performansı sunar.

  • Yüksek kaliteli ses için dijital ses işleme

    UWP-D iletici ve alıcı arasındaki geçici tepki performansını artırarak sıradan analog kablosuz sistemlere kıyasla etkileyici, doğal bir ses kalitesi sağlar.

  • Kanal seçimi sunan geniş frekans kapsamı

    Ekstra geniş değişken bant genişliği büyük bir alanı kapsar ve çeşitli modellerde birçok kanal seçeneği sunar; daha fazla bilgi için lütfen ürün teknik özelliklerine bakın.

  • Büyük ekranlı ve küçük boyutlu alıcı

    Alıcı kullanım kolaylığı sağlayan geniş bir ekrana sahiptir, küçük boyutları ise her video kameraya veya DSLR fotoğraf makinesine kolayca takılabilmesini sağlar.

  • Kullanımı kolay özellikler

    Otomatik kanal ayarlama işlevi, kulaklık çıkışı, güç kaynağı için USB bağlantısı ve hat girişi kullanma imkanı.

    • Yüksek kaliteli ses için UWP-D dijital ses işleme

      UWP-D Serisi kablosuz mikrofon sistemleri, sıradan analog kablosuz sistemlere göre daha iyi ses kalitesi ve geçici tepki performansı sunmak için Sony Dijital Ses İşleme teknolojisini kullanır. Üstün geçici tepki performansı sağlar. Analog genleştirme sistemleri zil, golf vuruşu veya alkış gibi sesleri doğru şekilde üretemez; ancak Sony Dijital Ses İşleme teknolojisi bunları doğru şekilde üretebilir.

    • Büyük ekranlı ve küçük boyutlu alıcı

      Boyutları 63 mm x 82 mm x 23,8 mm (G x Y x D) ve ağırlığı yaklaşık olarak 176 g (piller dahil) olan URX-P03 taşınabilir alıcı, en küçük video kameralara veya DSLR fotoğraf makineleriyle bile kullanılacak şekilde tasarlanmıştır. İleticiler ve alıcılar ayrıca UWP modellerinden önemli ölçüde daha büyük olan ve her koşulda kolayca okunabilen parlak 11,5 mm x 27,8 mm ekrana sahiptir.

    • Hızlı ve kolay kanal tarama

      Sistem, hızlı ve kolay sistem kurulumu için Net Kanal Tarama, Etkin Kanal Tarama işlevi ve IR Senkron özellikleriyle boş kanalları tespit eder ve en uygun kanalı otomatik olarak seçer.

    • Otomatik kanal ayarı modu

      Otomatik Ayarlı kanal modu, kullanıcının sistemin çalışma frekansları içindeki kullanılabilir frekansları bulmasını ve ayarlamasını sağlar. Alıcı IR Senkron özelliğini kullanarak iletici kanalını otomatik olarak ayarlar.

    • Geniş frekans kapsamı

      Ekstra geniş değişken bant genişliği büyük bir alanı kapsar ve çeşitli modellerde birçok kanal seçeneği sunar; daha fazla bilgi için lütfen ürün teknik özelliklerine bakın.

    • Gerçek Çeşitlilik alım sistemi

      UWP-D sistemi, birim içindeki iki bağımsız alıcı bölümü tarafından sunulan olağanüstü sabit ses sinyaline ulaşır. İki alıcı bölümü optimum sinyal kalitesi sağlar ve karşılaştırma devresi en iyi sinyalli seçeneği belirleyerek kesintisiz iletim sunar.

    • Sony 800 ve UWP Serisi analog ses alıcılarıyla uyumluluk

      UWP-D Serisi ileticiler ve alıcılar Sony WL-800 Serisi, UWP Serisi ve Freedom Serisiyle de uyumludur. Bu sayede kullanıcıların farklı genleştirme modları arasında geçiş yapmasını sağlar.

    • İzleme için kulaklık çıkışı

      UWP-D sistemi kendi kulaklık çıkışı yuvasına sahiptir. Bu özellik, özellikle kendi kulaklık çıkışına sahip olmayan bir kamerayla çalışırken kullanışlıdır.

    • Harici güç kaynağı veya pil şarj etmek için USB

      URX-P03 taşınabilir alıcının USB harici güç kaynaklarına bağlantı imkanı sunan mikro USB terminali, birimin kullanılırken herhangi bir çaba sarf etmeden video kameradan güç almasını sağlar. Ayrıca alıcıya NiMh piller takıp mikro USB aracılığıyla şarj edebilirsiniz.

    • Sağlam metal gövde

      URX-P03 taşınabilir alıcı güçlü, sağlam metalden üretilmiştir. Metal yapı zorlu çalışma koşullarında güvenilir kullanım imkanı sunar.

    • Taşınabilir alıcıda değişken çıkış seviyesi

      Sistem video kameraların ve DSLR fotoğraf makinelerinin çeşitli giriş seviyeleri için ±12 dB değerinde değişken çıkış seviyesi kontrolü sağlar.

  • URX-P03 Taşınabilir alıcı

    Osilatör Tipi Kristal kontrollü PLL Sentezleyici
    Alım Tipi Alan çeşitliliği
    Anten Tipi 1/4 dalga boyu kablosu
    Taşıyıcı Frekansları: Kuzey/Güney Amerika UC14: 470,125 MHz - 541,875 MHz (Brezilya da bulunmamaktadır) 
    UC30: 566,125 MHz - 607,875 MHz ile 614,125 MHz - 637,875 MHz (Brezilya da bulunmamaktadır) 
    UC42: 638,125 MHz - 697,875 MHz
    Taşıyıcı Frekansları: Avrupa, BAE, Güney Afrika, Avustralya, Malezya, Vietnam, Yeni Zelanda CE21: 470,025 MHz - 542,000 MHz (Avustralya, Malezya, Vietnam veya Yeni Zelanda da bulunmamaktadır)
    CE33: 566,025 MHz - 633,000 MHz (Yeni Zelanda da bulunmamaktadır) 
    CE42: 638,025 MHz - 694,000 MHz
    CE51: 710,025 MHz - 782,000 MHz (yalnızca Avrupa da bulunmaktadır)
    Taşıyıcı Frekansları: Çin CN38: 710,025 MHz - 782,000 MHz
    Taşıyıcı Frekansları: Tayland, Tayvan, Singapur E: 794,125 MHz - 805,875 MHz
    Taşıyıcı Frekansları: Japonya JB: 806,125 MHz - 809,750 MHz
    Benzer Ürünler
    Yükleniyor...