Behringer XR12 12 input Digital Mixer For Android, Tablets

  • Barkod: Z-2242005216682
  • Kategori: Analog Mixer
  • 25.585 TL
  • Havale/EFT ile 24.818 TL
Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10
XR12 kodlu BEHRINGER ürünüdür.

Behringer X32, dijital bir mikserden nelerin mümkün olduğunu yeniden düşünerek sistemi tamamen değiştirdi ve 100.000'den fazla kullanıcı üst düzey kalite ile en iyi performansı çıkarıyor. Şimdi, aynı inanılmaz teknoloji, hem kayıt hem de canlı müzik çalma şeklinizi sonsuza dek değiştirecek küçük ama inanılmaz derecede güçlü, rafa monte edilebilir bir miksere dahil edildi.Devrim niteliğindeki XR12, iPad ve Android tabletler için 12 girişli taşınabilir/rafa monte edilebilir güçlü bir mikserdir ve ödüllü MIDAS tasarımlı 4 mikrofon pre-amfisi, kablosuz için kullanışlı entegre WIFI modülü sayesinde hem canlı hem de stüdyo kullanımı için idealdir. Kontrol, ekstra dosya depolama, sistem güncellemeleri ve USB Stereo Kaydedici aracılığıyla sıkıştırılmamış stereo kayıtlar için USB bağlantısı. Stüdyo ve sahne uygulamalarınızda daha fazla esneklik için raf kulakları ve koruyucu tamponları da dahildir.Ücretsiz iOS ve PC uygulamalarıyla miksinizin tüm parametrelerini değiştirme ve düzenleme özgürlüğü, mekanın herhangi bir yerinden mükemmel sesi elde etmenize olanak tanır! Gelişmiş mühendislik ve titiz tasarım, son derece uygun bir fiyata mükemmel ses performansı sunar.

  1970'lerde kuruluşundan bu yana Midas, Mix konsolları dünyasında uzun bir yenilik ve liderlik geçmişine sahiptir. XL4 ve Heritage H3000 gibi ürünler, dünya çapındaki en ünlü turne grupları ve festivaller tarafından kullanılan efsanevi Midas konsolları hızla endüstri standardı haline geldi.
Midas, kusursuz itibarını ses ve yapı kalitesinden ödün vermeyen yaklaşımları ve özellikle endüstri uzmanları tarafından endüstrinin en iyi ses veren tasarımları olarak kabul edilen Ödüllü Mic Preamp'ları sayesinde kazanmıştır. Bu mirası temel alan XL8 ve PRO Serisi Canlı Miksleme Sistemleri, Ödüllü ses kalitesinin bu büyük mirasını sürdürüyor.

Mobilitede son nokta için tasarlanan XR12, harici bir yönlendirici desteğine ve yapılandırmaya gerek kalmadan mikserinizin işlevlerinin doğrudan kontrolü için entegre bir WIFI modülüyle birlikte gelir. XR12 size miksinize odaklanma özgürlüğü verirken, seyircinin her parçasının duyduğunu deneyimlemek için mekanda hareket etmenize izin verir. Ayrıca, canlı monitör takozlarını sanatçının bakış açısından ayarlayabilirsiniz.

Ön paneldeki USB A tipi konektör, XR12'yi yalnızca inanılmaz derecede güçlü bir dijital miksaj çözümü yapmakla kalmaz, aynı zamanda canlı stereo parçalarınızı doğrudan bağlı USB flaş ortamına veya sabit sürücülere kaydetmenize olanak tanır. Kayıt için flash sürücünüze özel bir stereo miks gönderirken efektler ve sıfır gecikme ile mükemmel canlı miksajı çevirin veya ara verdiğinizde arka plan müziği çalın.

Benzer Ürünler
Yükleniyor...