Denon Da-10 Usb Portatif Dac / Phone Amp

  • Barkod: 2242005679616
  • Marka: Denon Hi-Fi
  • Kategori: Media Player
  • Fiyatlar İçin Bilgi Alınız
  • Havale/EFT ile 0 TL
Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10

Denon DA-10 USB Portatif DAC / Phone AMP

Denon un DA-10 portatif USB-DAC’ı ve kulaklık amplifikatörü üstün müzik ürünleriyle aynı kalitede sonik performansı, her yerde saatlerce müzik keyfi yapabilmeniz için yüksek kapasiteli 3200 mAh şarj edilebilir lityum iyon pilleriyle kompakt bir gövde sayesinde size sunar.

 

Dijital müzik kaynaklarınızdan en iyi ses performansı

Pek çok portatif cihazda, dahili kulaklık amplifikatörü bölümü pil ömrünü uzatmak için sıklıkla düşük güç tüketimli olarak tasarlanır. Bu sıradan kulaklıklar takarken sorun olmasa da seçkin profesyonel kulaklıklarla kullanırken sonik performans iyi olmaz.

DA-10, oldukça geniş bir kulaklık aralığına yeterli olabilecek gelişmiş bir çıkış sunar. Bu kulaklık çeşitlerinin arasında, yüksek empedans hızlar sunan ve daha güçlü bir çıkış katı gerektiren seçkin profesyonel kulaklıklar ve stüdyo kulaklıkları yer alır.

Yan taraftaki kazanç anahtarı sayesinde, yüksek empedanslı modellerde dahil olmak üzere en sevdiğiniz seçkin kulaklığın ihtiyaçlarına birebir uyacak şekilde çıkış katının kazancını ayarlayabilirsiniz. Ayrıca son analog ses sahnesi, nihai müzik dinleme deneyimi için ayrık akım tampon devresine sahiptir. Aynı zamanda harici bir ses sistemine bağlamak için sabit çıkış seçeneği de mevcuttur.

 

Yüksek kalite ses teknolojileri

Alüminyum alaşımlı sabit ses düğmesiyle zarif alüminyum kasa içindeki DA-10 size nihai müzik dinleme deneyimini sunmak üzere üstün Denon teknolojileriyle donatılmıştır. Gelişmiş teknoloji ürünü dijitalden analoğa dönüştürmeye sahip DA-10, 192 kHz’e kadar pek çok örnekleme hızını ve 24 bit’e kadar bit derinliğini idare edebilen referans sınıfı Burr-Brown PCM-1795 32-bit yüksek çözünürlüklü DAC çipe sahiptir. DA-10 aynı zamanda yüksek çözünürlüklü DSD ses parçalarını (SACD’lerde bulunan tür), 2.8 ve 5.6 MHz DSD dosyalarını çözme becerisine de sahiptir.

Denon’un üstün AL32 teknolojisi, yüksek çözünürlüklü dijital sesi 32 bit’e dönüştürmek ve parazit gidermek için tescilli DSP dijital filtreleme, üst örnekleme ve işleme algoritmalarımızı kullanır. Böylece de belirgin bir biçimde iyileşmiş düşük seviye detaylar sunarken distorsiyonlar kaybolur.

En Sade Profesyonel Tasarım

Referans sınıfı Burr-Brown PCM-1795 DAC çipe sahip DA-10, dual master saat kristallerine sahip seçkin ve profesyonel bir yapıya sahiptir. Kristallerin her biri belirli örnekleme frekansları için optimize edilmişlerdir ve titreşimi maksimum derecede azaltmak için doğrudan ses kartındaki DAC çipin yakınına yerleştirilmişlerdir. Dijital kısım, en yüksek sabitlik ve ses kalitesi için asenkron USB sinyaline sahiptir ve DA-10, Denon’un üstün AL32 gelişmiş DSP dijital filtreleme ve parazit giderme teknolojisiyle donatılmıştır. Bu sayede günümüzün yüksek tanımlı müzik parçalarıyla mümkün olan en yüksek çözünürlüğü sağlar.

 

Kademeler arası enterferansı önlemek için dijital ses bloğu ve güç kaynağı bloğu için tekli devre kartları mevcuttur ve D/A dönüştürücü kısmı en geniş örnekleme hızlarını (192 kHz’e kadar) ve bit derinliklerini (24 bit’e kadar) çözer.

 

Pek Çok Portatif Cihazla Uyumluluk

DA-10 portatif müzik çalar ve akıllı telefonların çoğuyla uyumlu çalışmak için pek çok bağlantı kablosuyla birlikte gelir. USB-30 pin kablosu iPod, iPod touch, iPhone ve iPad’i de içeren pek çok Apple cihazıyla uyumludur. USB-Lightning kablosu iPhone 5 ve 6, iPad Air gibi daha yeni Apple cihazlarıyla ve Lightning konektöre sahip modellerle uyumludur.

USB-mikro "B" konektörü de diğer akıllı cihazlarla uyumludur ve bir müzik çaların kulaklık çıkışına bağlamak üzere 3.5mm-3.5mm stereo analog kablo da L-şeklindeki fişleriyle en güvenli bağlantıyı sağlar. 

Mevcut Hi-Fi sistemine dijital bağlantı katın

Evde DA-10, analog Hi-Fi sisteminizi dijital uyumlu hale getirir. DA-10’un sabit seviye analog çıkışını Hi-Fi amplifikatörünüzün analog girişine bağlayın ve PC’nizden mikro USB-B girişi aracılığıyla 192kHz / 24bit’e ya da hatta DSD64 (2.8MHz) ve DSD128 (5.6 MHz) yüksek çözünürlüklü müziğin tadını çıkarın.

Pil Göstergesiyle Uzatılmış Pil Ömrü

Yüksek kapasiteli 3200 şarj edilebilir lityum iyon pile sahip DA-10, portatif müzik çalarınıza veya akıllı telefonunuza bir USB aracılığıyla bağlandığı takdirde 7 saate kadar çalışır. Çok fonksiyonlu LED şarj göstergesi sayesinde açıkken mevcut şarj seviyesini bilirsiniz. Pil 50% ve 100% arasındayken ışık yeşil yanıp söner. Pil seviyesi 20% ve 49%’a düştüğünde LED turuncu yanıp söner. Seviye 20%’nin altına düşünce ışık, şarj etme zamanının geldiğini belirterek kırmızıya döner.

3.5mm port ile portatif bir cihaza bağlı olduğunda pil ömrü 24 saate kadar ulaşır. Şarj etme süresi, 1.5A çıkışla bir USB şarj ediciye bağlandığında sadece 3.5 saattir.

 

Zarif ve Çok Yönlü Taşıma Kılıfı

Taşıma çantası zarif ve şık bir tasarıma sahiptir. Ayrıca DA-10 ve portatif müzik çalarınız veya akıllı telefonunuz için çiftli dahili cebe sahiptir. Portatif cihazınızı koyduğunuz bu cepteki plastik kaplama sayesinde cihazınızı rahatlıkla görüp çalıştırabilirsiniz. Cihazlarınızın güvende olması için sıkılan iplere de sahiptir. Taşıma kılıfı kapandığında çarpmalardan ve hatta çok yoğun bir maruz kalma olmaması kaydıyla hava koşullarından da koruma sağlar.

Denon’un DA-10 portatif USB-DAC ve kulaklık amplifikatörü ile en harika müzik deneyimine kavuşacak ve seçkin kulaklıklarınızın sunduğu hi-fi ses kalitesinin keyfini çıkaracaksınız.


Benzer Ürünler
Yükleniyor...