PIONEER VSX-935 AV RECEIVER BLACK

Adet

PIONEER-4573211159196 Hakkında

Pioneer VSX-935 7,2 Kanal Ağ AV Alıcısı

5.2.2 kanal hoparlör düzeninde Dolby Atmos® veya DTS:X’in 3D surround sesine dalın veya yükseklik veya surround hoparlörler olmasa bile Dolby Atmos Height Virtualizer ve DTS Virtual:X’in benzer efektlerinin keyfini çıkarmaya devam edin. Ultra HD, HDR10, HLG ve Dolby Vision™ geçiş özelliklerine sahip olup her zamankinden daha gerçekçi görüntüler sunar. Ayrıca VSX-935, HDCP 2.3 ile yeni nesil video/oyun için 8K, VRR, ALLM, QFT geçişini için HDMI 2.1*1’i destekler. Müzik Sunucusu, Bluetooth®, DTS Play-Fi, Sonos sistemi ve Apple AirPlay 2 aracılığıyla çeşitli kaynaklardan şarkı akışı gerçekleştirebilirsiniz. Roon Testinden geçmiştir ve AV ekipmanından müzik akışını kolaylaştırır. Diğer öne çıkan özellikler arasında özel DAC’ye sahip Powered Zone 2 özelliği, Kişisel Ön Ayar düğmeleri, 2 HDMI çıkışı yer alır ve ses kontrolü için Alexa/Ok Google ile çalışır.

Güçlü görüntüleme ve oyun deneyimi için HDMI 2.1
VSX-935, HDMI terminallerinin*1 8K/60p (4:4:4/12-bit*2, 4:2:0/10-bit), 8K/30p (4:4:4/12-bit) desteğine sahip olmasını sağlar. bit*2, 4:4:4/10-bit, 4:2:2/12-bit), 4K/120p (4:4:4/12-bit*2, 4:4:4/10-bit) Uyumlu ekranlara 4:2:2/12-bit) video geçişinin yanı sıra HDCP 2.3 sayesinde yeni cihazlara yükseltme yaparken sorun yaşamazsınız. HDMI 2.1 ayrıca akıcı bir oyun deneyimi sunmak amacıyla gecikmeyi, takılmayı ve kare yırtılmasını ortadan kaldırmak için VRR’yi (Değişken Yenileme Hızı) da destekler. ALLM (Otomatik Düşük Gecikme Modu) ve QFT (Hızlı Çerçeve Aktarımı) gibi çeşitli geliştirmeler, her zaman oyunun zirvesinde olmanızı sağlamak için gecikmeyi optimize etmeye ve gecikmeyi daha da sınırlandırmaya yardımcı olur.

*1 Açıklanan HDMI 2.1 spesifikasyonu, HDR10+ ve geçiş özellikleri, alt mod çıkışında HDMI IN 1–3, HDMI OUT MAIN ve SUB/ZONE 2’de desteklenir. *2 Yalnızca DSC sinyalleri.

Dolby Atmos®/Dolby Çevre Karıştırma
VSX-935, en yeni sinema ses platformu Dolby Atmos®’un 5.2.2 kanal konfigürasyonuyla uyumludur. Nesne yönelimli sesi yumuşak, kıvrımlı hareketlerle veya üst hoparlörler aracılığıyla gerçekçi üç boyutlu hareketi yeniden üretebilirsiniz. PCM ve DSD gibi diğer ses codec’leri, 3D surround sesin keyfini çıkarmak için Dolby surround kullanılarak karıştırılabilir.

DTS:X®/DTS Sinirsel:X Karıştırma
DTS:X, yeni sürükleyici ve etkileşimli ses deneyimlerini mümkün kılmak için nesne tabanlı sesten yararlanan, DTS’nin yeni nesil ses codec bileşenidir. DTS:X, sesi mevcut kanallara ve hoparlör sistemine otomatik olarak uyarlayabildiğinden, özel bir hoparlör düzenine gerek yoktur. İnanılmaz derecede zengin ve gerçeğe yakın ses ile sürükleyici bir ses ortamını deneyimleyin. PCM ve DSD gibi diğer ses codec’leri, 3D surround sesin keyfini çıkarmak için DTS Neural:X kullanılarak karıştırılabilir.

Dolby Atmos Yükseklik Sanallaştırması
Herhangi bir Dolby formatını oynatırken, Dolby Atmos Yükseklik Sanallaştırıcıyı kullanmak, ek surround veya yüksek hoparlörler kullanmadan geleneksel hoparlör düzenlerinden sanal surround ve yükseklik efekti yaratarak daha sürükleyici bir dinleme deneyimi sağlar.

DTS Sanal:X
DTS Virtual:X ile, yüksekliğe veya arka hoparlörlere ihtiyaç duymadan, DTS:X’e benzer üç boyutlu etkileyici sesin keyfini çıkarabilirsiniz. Teknoloji, 2 ila 5.1 ve hatta 7.1 kanallı hoparlör düzeninde dağıtım için 2 ila 7.1.4 kanallı giriş kaynağını destekler. DTS Virtual:X, DTS:X dahil tüm DTS codec bileşenleriyle çalışır.

Kişisel Ön Ayar
Ön paneldeki Kişisel Ön Ayar düğmesine üç saniye süreyle basmanız yeterlidir; ses düzeyi ve dinleme modu gibi mevcut ayarlarınız kaydedilebilir. Ön panel düğmesinden veya uzaktan kumandadan en fazla üç ön ayar kaydedilebilir ve kolayca çağrılabilir.

Diyalog Geliştirme
Bu benzersiz orta aralık ses kontrolü özelliğiyle, uzaktan kumandadaki yukarı/aşağı tuşunu kullanarak filmlerdeki diyaloglar da dahil olmak üzere aralıkta bağımsız ses düzeyi ayarlamaları yapabilirsiniz.

MCACC Otomatik Oda Ayarlama
Profesyonel kayıt stüdyolarının uzmanlığıyla geliştirilen Pioneer MCACC (Çok Kanallı Akustik Kalibrasyon Sistemi) ile optimum akustik ortamı yaratın. Özel mikrofon sayesinde sistem, hoparlör boyutu, seviyesi ve mesafesindeki farklılıkları otomatik olarak telafi eder ve yanıtı eşitler.

SONOS’la çalışır
VSX-935’i Connect veya Port ile Sonos ekosistemine getirerek Sonos uygulamanızda herhangi bir müzik veya ses kaynağını çalabilirsiniz. Sonos Uygulaması ayarlarında “Ses Düzeyi Geçişi” modu seçildiğinde, ünitenin ses düzeyini Sonos uygulamasıyla veya tek başına kontrol edebileceksiniz. En sevdiğiniz Sonos sisteminizde olduğu gibi, Sonos uygulamasıyla AV alıcısından yüksek kaliteli oynatmanın keyfini çıkarın.

*Maksimum 2 Sonos cihazının bağlantısı desteklenir

Özel DAC ile Güçlendirilmiş Bölge 2
Elektrikli özelliği sayesinde VSX-935, ayrı bir amplifikatöre ihtiyaç duymadan doğrudan başka bir odadaki hoparlörleri çalıştırabilir. Dahası, Bölge 2 için özel DAC, tüm dijital ses kaynaklarını dinlemenizi sağlar.

Kablosuz Kulaklıklar için Bölge B Çıkışı
VSX-935, kablosuz kulaklık dock’unuzu bağlayarak Ana Bölge sesini genişletmek için Bölge B ses çıkış terminalleriyle donatılmıştır. Oturma odasında çalan sesi kablosuz kulaklıkla dinleyebilirsiniz.Bluetooth® Kablosuz teknolojisiyle Yüksek Kaliteli Ses İletimi
Yerleşik Bluetooth® Kablosuz Teknolojisi (sürüm 4.2) ile uyumlu cihazlardan şarkı akışı gerçekleştirin. VSX-935, verici için SBC/aptX/aptX HD codec bileşenlerini ve alıcı için SBC/AAC codec bileşenlerini destekleyen A2DP/AVRCP profillerine sahiptir. Bluetooth üzerinden alıcıyla müzik dinleyebildiğiniz gibi, uyumlu kulaklık kullanarak alıcının ana kaynak sesini de yüksek kaliteli codec ile dinleyebilirsiniz. Wake on Play işleviyle, AV alıcısı otomatik olarak uyanır ve bir Bluetooth kaynağı oynatılmaya başladığında girişi değiştirir.

Ses kontrolü
VSX-935, Ok Google ile çalışır; böylece Google Asistan özellikli bir cihazdan oynatmasını, durdurmasını, atlamasını veya ses seviyesini artırmasını veya azaltmasını isteyerek Chromecast tarafından desteklenen çeşitli müzik hizmetlerinin oynatılmasını kontrol edebilirsiniz. Bu alıcı aynı zamanda Alexa ile de çalışır, böylece Alexa yerleşik cihazları tarafından desteklenen müzik hizmetlerini kontrol etmek için sesli komutları da kullanabilirsiniz. Her iki ses kontrolü sayesinde, uzaktan kumanda veya akıllı telefon uygulaması kullanmadan müzik servislerini veya İnternet radyosunu sesinizle kolayca çalıştırabilir ve keyfini çıkarabilirsiniz.
e-ARC ile Etkinleştirilen Sürükleyici Ses
e-ARC (Gelişmiş Ses Dönüş Kanalı) bağlantıyı basitleştirir, bant genişliğini ve hızı artırır ve Dolby Atmos®, DTS-HD Master Audio™, DTS:X®, Dolby® TrueHD dahil en yeni yüksek bit hızlı ses formatlarını destekler. AMPLİFİKASYON
Amplifikatör Tasarımı Doğrudan Enerji
Güç Çıkışı: Kanal başına Watt 80 W/ch (8 ohm, 20 Hz-20 kHz, THD %0,08, 2 kanallı, FTC), 170 W/ch (6 ohm, 1 kHz, THD %10, 1 kanallı)
Kanallar 7
Güç Çıkışı: Kanal başına Watt (1kHz,%10THD@6ohm 1ch Driven) 165 W/ch

SES ÖZELLİKLERİ
Dolby Atmos®, Dolby surround Upmixer ✓
DTS:X®, DTS Neural:X® Upmixer ✓
Refleks Optimize Edici ✓
Dolby Atmos Yükseklik Sanallaştırıcısı ✓
DTS Sanal: X ✓
Dolby® TrueHD, Dolby Digital Plus ✓
DTS-HD Master Audio, DTS-HD Yüksek Çözünürlüklü Ses, DTS 96/24, DTS-ES, DTS-HD Express ✓
HDMI aracılığıyla DSD Disk (SACD) Oynatma (2,8 MHz/2 kanal, 5,1 kanal) ✓
Dijital Dört Çekirdekli 32 bit DSP (Cirrus Logic) ✓
Yüksek Çözünürlüklü Ses için 192 kHz/24-bit D/A Dönüşümü ✓
HDMI ÇIKIŞINDA (ANA) Gelişmiş Ses Dönüş Kanalı (eARC) ✓
MCACC Otomatik Oda Ayarlama Faz Kontrolü | Subwoofer EQ
Gelişmiş Ses Alıcı (2 kanal) ✓
Gelişmiş Çevresel Modlar Klasik, Bağlantısız, Eğlence Gösterisi, Drama, Gelişmiş Oyun, Aksiyon, Rock/Pop, Spor, Genişletilmiş Stereo, Mono Müzik, Ön Sahne Çevresel Gelişmiş

VİDEO ÖZELLİKLERİ
8K, VRR (Değişken Yenileme Hızı), ALLM (Otomatik Düşük Gecikme Modu), QFT (Hızlı Çerçeve aktarımı), DSC (Ekran Akışı Sıkıştırma) ve QMS (Hızlı Medya Değiştirme) geçişli HDMI 2.1 (HDMI IN 1-3) desteği -başından sonuna kadar
HDR10+, HDR10 ve HLG 8K/60p (4:2:0/10-bit), 8K/30p (4:4:4/10-bit, 4:2:2/12-bit), 4K/120p’yi destekler (4:4:4/10-bit, 4:2:2/12-bit), 4K60p (4:4:4/12-bit) ve BT.2020 renkli; Deep Color™ (36 bit), “x.v.Color”, LipSync ve HDCP 2.3
Dolby Vision Uyumlu ✓
Ultra HD Yükseltme 4K’dan 8K’ya, 1080p’den 8K/4K’ya
EV AĞI ÖZELLİKLERİ
Çok odalı müziği destekleyen Alexa ile çalışır ✓
Hey Google ve yerleşik Chromecast ile çalışır ✓
Pioneer Music Control Uygulaması ile Kritik Dinleme modunu destekleyen DTS Play-Fi® ✓
Siri Ses Kontrolü ile Apple AirPlay 2 ✓
Birden fazla Sonos Connect kontrolünü ve Volume Pass Through modunu destekleyen SONOS ile çalışır ✓
Amazon Music HD, Pandora®, Spotify, TIDAL ve Deezer Hi-Fi Müzik Yayını Hizmetlerine Hazır ✓
TuneIn’li İnternet Radyosu ✓
USB/Ağ Üzerinden Yüksek Çözünürlüklü Ses Dosyası Oynatma ✓
192 kHz/24 bit’e kadar ALAC*5, AIFF, FLAC, WAV (RIFF) ve 5,6 MHz DSD ✓

KOLAYLIK ÖZELLİKLERİ
Kişisel Ön Ayar ✓
Diyalog Geliştirme ✓
Çift Bant (5 GHz/2,4 GHz) Wi-Fi® Dahili ✓
Bluetooth® Kablosuz Teknolojisi Sürüm: 4.2, Profil: A2DP 1.2/AVRCP 1.3, Codec: SBC/aptX/aptX HD (TX), SBC/AAC (RX) Dahili
Çok Odalı Eğlence Kontrolü ve Ağ Akışı için Pioneer Remote Uygulamasına Hazır
Sistem Kurulum Menüsü ile Kullanıcı Dostu GUI ✓
Ses, Video ve Ağ için Ekran Bilgileri ✓
Web Kurulumu ✓
HDMI Bekleme Modunda Otomatik Kapanma ✓
FM/AM Radyo 40 Ön Ayar ✓
Kullanıcı Dostu Basit Uzaktan Kumanda ✓

ÖN TERMİNALLER
USB Sürücüsü için USB 1 Girişi ✓
MCACC Kurulum MIC Girişi ✓
Ses 1 Girişi (Mini Stereo Jak) ✓
Telefonlar 1 Çıkış ✓

VİDEO İŞLEME
4K Ultra HD Geçişi Evet (HDR10, HLG ve BT.2020 Geniş Renk Gamı Sinyal Geçişi)
3-D Hazır Evet
HDMI Bekleme Geçişi Evet Giriş Anahtarı / Son Bellek ile
HDMI 36 bit Derin Renk Evet
4K Ultra HD Video Ölçekleyici Ultra HD Yükseltme
Ses Dönüş Kanalı Evet
Dolby Vision Uyumlu Evet
HDMI x.v. Renk Evet
HDMI’ya Video Dönüştürücü Evet
Süper Çözünürlük Evet

BAĞLANTI
HDMI Girişi / Çıkışı 6 Giriş (Arka) / 2 Çıkış
Wi-Fi Dahili Çift Bant (5 GHz/2,4 GHz) Wi-Fi® Dahili
Dijital Ses Girişleri / Çıkışı 2 Giriş (Optik 1, Koaksiyel 1)
Kulaklık Çıkışı Evet
AM/FM Ön Ayarları AM/FM Tuner 40 Ön Ayar
Dahili Bluetooth Evet (Sürüm: 4.2 + LE, Profil: A2DP 1.2/AVRCP 1.3, Codec: SBC/AAC)
USB Terminali Ön ve Arka
Analog Ses Girişleri / Çıkışı 2 giriş / 0 çıkış
Ön Amp Çıkışı 0,2 kanal.
Ön A/V Girişleri USB / 3,5 mm stereo mini jak

KURULUM
Sistem Kurulum Menüsü ile Ekran Üstü Gösterimli Kullanıcı Dostu GUI
Özel DAC ile Çok Odalı ve Kaynak Çıkışıyla Güçlendirilen Bölge 2
Uyku Zamanlayıcısı Evet
Otomatik Kapanma Evet
Uzaktan Kumanda Evet
Çok Yönlü Hoparlör Yapılandırması Hoparlör 9 Kanal Çıkışı (ÖN, MERKEZ, ÇEVRE, ÇEVRE ARKA/YÜKSEKLİK/Bi-AMP, BÖLGE 2)

Yükleniyor...