SHURE GLXD24RE/SM86 Single Handheld Wireless System With

Adet

ÖZELLİKLER

*GLXD24R / SM86 akıllı pil şarj edilebilirliği, sağlam RF performansı, otomatik frekans yönetimi ve olağanüstü dijital ses netliği ve kesintisiz çalışma ile artırılmış kanal sayısı sağlar.

*Endüstri standardı SM86 vokal mikrofon kapsülü, sıcak ve berrak ses üretimi sunar. Kullanım içindir

*Entegre SM86 kardioid kapasitif mikrofon kapsülü, mikrofon klipsi, SB902 şarj edilebilir lityum iyon pil, USB şarj kablosu, çıkarılabilir antenler, raf montaj donanımı ve kullanıcı kılavuzu bulunan GLXD4R raf montaj alıcısı, GLXD2 / SM86 el vericisi içerir.

 


ÖZELLİKLER*GLXD24R / SM86 akıllı pil şarj edilebilirliği, sağlam RF performansı, otomatik frekans yönetimi ve olağanüstü dijital ses netliği ve kesintisiz çalışma ile artırılmış kanal sayısı sağlar.*Endüstri standardı SM86 vokal mikrofon kapsülü, sıcak ve berrak ses üretimi sunar. Kullanım içindir*Entegre SM86 kardioid kapasitif mikrofon kapsülü, mikrofon klipsi, SB902 şarj edilebilir lityum iyon pil, USB şarj kablosu, çıkarılabilir antenler, raf montaj donanımı ve kullanıcı kılavuzu bulunan GLXD4R raf montaj alıcısı, GLXD2 / SM86 el vericisi içerir.
Kablosuz MikrofonTek EL
Benzer Ürünler
Yükleniyor...