Behringer B-5 Condenser Mikrofon

Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10
B-5 kodlu BEHRINGER ürünüdür.

Tek diyaframlı B-5 mikrofon, evde kayıt tutkunlarının hayalini gerçeğe dönüştürüyor! B-5, değiştirilebilir kardioid ve çok yönlü kapsüllerle birlikte gelir, bu da onu harika bir çok amaçlı yoğunlaştırıcı mikrofon yapar. Seslerinizi inanılmaz gerçekçilik, hassasiyet ve doğrulukla yakalamak için tasarlanmıştır ve akustik enstrümanlar, vokaller ve baş üstü mikrofonlama için mükemmeldir.

B-5, altın püskürtmeli diyaframlı yoğunlaştırıcı mikrofonu sizin için çalıştırmanın uygun fiyatlı, yüksek kaliteli bir yoludur. Değiştirilebilir iki kapsülle birlikte gelir: mikrofonun her tarafındaki sesi almak için çok yönlü ve eksen dışı sesi kapatırken kaynak sinyalini almak için kardiyod.

Mükemmel dönüştürücüsü ve altın kaplama XLR çıkışı ile B-5 son derece nötr bir sese sahiptir ve gürültüsüz iletim vaadini gerçekten yerine getirir. Ayrıca, yüksek hacimli sinyal kaynaklarını bozulma olmadan yakalamak için değiştirilebilir -10 dB zayıflatıcının yanı sıra zemin gürültüsü ve diğer türbülansın neden olduğu infrasonikleri ortadan kaldırmak için düşük kesimli bir filtre içerir.

B-5 condenser mikrofon, uzun yıllar boyunca stüdyo mikrofonunuz olacak şekilde tasarlanmıştır. Sağlam, döküm metal gövde, tüm bu gece geç saatlerde yapılan kayıt maratonlarının zorluklarına dayanabilir. Birlikte verilen taşıma çantası, B-5'inizin her zaman güvenli ve şık bir şekilde seyahat etmesini sağlar.

Hem canlı hem de kayıt uygulamaları için mükemmel bir seçim olan stüdyo sınıfı B-5 kondenser mikrofon, diğer kayıt temellerini güvence altına almak için yeterli nakit bırakacak bir fiyata, yani fiyat-performans oranıyla müzisyenler ile buluşmaya hazır. 

TEKNİK TABLOB-5
Mikrofon TipiCondenser
Kutup DeseniCardioid, Omni
Diyafram Boyutu0.71" (18mm)
Frekans Tepkisi20Hz-20kHz
Maksimum SPL140dB (0 dB)
Sinyal Gürültü Oranı78dB
Self Noise16dB
Low Cut FiltresiVar (150Hz'de 6 dB/oct)
Pad'ler-10dB
BağlayıcıAltın Kaplama XLR
Ağırlık0.21 lbs.
Benzer Ürünler
Yükleniyor...