Behringer U-PHORIA UM2 Ses Kartı

  • Barkod: Z-2242005562123
  • Kategori: Ses Kartları
  • 5.332 TL
  • Havale/EFT ile 5.172 TL
Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10
UM2 kodlu BEHRINGER ürünüdür.

Kayıt zamanı geldiğinde, alabileceğiniz en iyi ses arabirimine ve güvenebileceğiniz bir arabirime ihtiyacınız vardır. Bu nedenle, profesyonel düzeyde Midas tasarımlı Mic Preamp'lı ultra kompakt 2x2, 48 kHz USB ses arabirimi, vokal veya line girişiniz için kombinasyon XLR/TRS girişi olan muhteşem UM2 ile bir çentik atıyoruz. Ve ek bir ¼" Enstrüman Girişi (DI kutusu gerekmez). Zengin ve kaliteli duyum kalitesi için güçlü bir kulaklık çıkışı, artı 2 Çıkış ve USB tarafından sağlanan güç özellik seti, UM2'yi benzersiz ve sınıfının vazgeçilmezi kılar.

Parçalarınızı hayalinizdeki kalitede kaydetmek ve duymak için UM2 de onlara aynı şekilde yaklaşır. Müziğinizin hak ettiği inanılmaz ayrıntılı ve bozulmamış kayıt kalitesi için 48 kHz çözünürlük sağlar.

Yaratıcı kayıt zamanları başladığında, bu müzikal fikirleri Mac veya Windows bilgisayarınıza aktarmanın hızlı ve kolay bir yoluna ihtiyacınız vardır. İşte UM2 burada devreye girer. XLR/TRS giriş kombinasyonuna bir mikrofon veya enstrüman kablosu takmanız yeterlidir. Gitarınızı veya basınızı ek ¼" enstrüman girişine bağlayarak stüdyo esnekliğinde en üst düzeyde kayıt altına alabilirsiniz. UM2, siz ne zaman hazır olursanız, hazırdır ve şaşırtıcı derecede profesyonel sonuçlar için bilgisayarınızın sabit sürücüsüne ultra temiz bir yol sağlar. Bir sonraki büyük başarıyı yakalamak isteyen solo müzisyen için çözüm!

UM2'de kullanılan stüdyo sınıfı XENYX Mic Preamp, tüm dünyadaki ses mühendisleri tarafından düşük gürültülü çalışması nedeniyle övüldü. Bu son teknoloji mikrofon preampları, ses teknolojisinin evriminde önemli bir adımı temsil eder ve en pahalı bağımsız mikrofon preamp'leriyle karşılaştırıldığında bile kendi güçlerini kolayca koruyabilirler. XENYX preamp'ları, 10 Hz'den 30 kHz'in oldukça üstüne kadar uzanan bir bant genişliği ile 100 dB'lik şaşırtıcı bir dinamik aralık sunar. Bu olağanüstü mikrofon preamplifikatörleriyle donatılmış UM2, o kadar şeffaf, kristal netliğinde bir performans sunar ki, siz bakmıyorken birisinin mikrofon modelinizi yükselttiğini düşünebilirsiniz.

Ultra kompakt UM2, Avid Pro Tools, Ableton Live, Steinberg Cubase vb. dahil neredeyse tüm popüler kayıt yazılımlarıyla tamamen uyumludur. Böylece parçaları doğrudan en sevdiğiniz bilgisayar tabanlı DAW'a kaydedebilir ve mix ve mastering yapabilirsiniz.

UM2 miks kontrolü, doğrudan monitör seçimine izin verir. Bu da müzisyenlerin performanslarını net bir şekilde deneyimleyebilecekleri anlamına gelir. Bu da daha iyi bir performans ve kayıt sağlar. Güçlü kulaklık çıkışı, doğrudan monitör seçme anahtarı, durum ve sinyal klipsi LED'leri ve ayrıca USB tarafından sağlanan güç ile UM2, gittiğiniz her yere eşlik etmeye hazırdır.

UM2'nin ön panelinde dengeli XLR, ¼ " TRS ve dengesiz ¼ " TS bağlantılarını ve ek bir ¼ " TRS enstrüman girişini kabul eden bir kombinasyon jakı bulacaksınız. Arka panel +48 V fantom güç anahtarına ev sahipliği yapar, bilgisayarınıza ve gücünüze basit ve kolay bağlantı için bir USB bağlantı noktası ve ayrıca stüdyo monitörlerine doğrudan bağlantı için 2 adet RCA çıkış seçenekleri.

Şaşırtıcı UMC2 ultra kompakt 2x2, 48 kHz USB ses arabirimi, kondenser mikrofonlar ve stüdyo için +48V fantom gücüne sahip MIDAS tasarımlı Mic Preamp sayesinde mükemmel vokal ve enstrüman parçalarını doğrudan bilgisayarınıza kaydetmenize olanak tanır. Üstün ses kalitesi için 48 kHz kalite dönüştürücü ile desteklenir. İster bir şarkıcı-söz yazarı olun, ister hareket halinde bir yapımcı olun, ister konserde alyapıları çalıştırmak için sağlam bir arayüze ihtiyacınız olsun, ultra güvenilir U-PHORIA UMC22 dijital alanda parlamanıza yardımcı olacaktır.

TEKNİK ÖZELLİKLERUM2
Bilgisayar BağlantısıUSB 2.0
Form FaktörüMasaüstü
Eşzamanlı G/ÇPreamp Sayısı
Phantom PowerEvet
A/D Çözünürlüğü16 bit/48 kHz
Analog Girişler1 x XLR-1/4" kombo (mikrofon/hat), 1 x 1/4" (Hi-Z)
Analog Çıkışlar1 x 1/4"
Bus PoweredEvet
Güç kaynağıUSB veri yolu destekli
Üretici parti numarası000-AVV00-00010
Benzer Ürünler
Yükleniyor...