Behringer UMC204HD Ses Kartı

  • Barkod: Z-2242005671108
  • Kategori: Ses Kartları
  • 6.155 TL
  • Havale/EFT ile 5.971 TL
Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10
UMC204HD kodlu BEHRINGER ürünüdür.

İnanılmaz U-PHORIA UMC204HD, yaratıcılığınız ve dinleyici kitleniz arasındaki boşluğu dolduruyor. Bir kutudaki bu inanılmaz hızlı USB 2.0 stüdyosu, mikrofonlarınız, gitarlarınız, klavyeleriniz ve hatta MIDI cihazlarınız için gereken tüm bağlantılarla bir sonraki şaheserinizi dakikalar içinde kaydetmenizi sağlayacaktır.
Tamamı stüdyo sınıfı 24-Bit/192 kHz'den geçen, kondenser mikrofonlar için +48 Volt fantom gücü içeren, şaşırtıcı derecede saf, birinci sınıf Midas tasarımlı 2 mikrofon preamplifikatörü sayesinde mükemmel vokal kayıtlarınız bilgisayar tabanlı DAW'nize kaydedin.
Mümkün olan en iyi ses kalitesi için dönüştürücüler: İster bir şarkıcı-söz yazarı, ister hareket halindeyken yapımcı olun, ister bir konserde altyapılarınızı çalıştırmak için sağlam bir arayüze ihtiyacınız olsun, ultra güvenilir U-PHORIA UMC204HD dijital alanda parlamanıza yardımcı olacaktır.

Yaratıcı kayıt zamanları başladığında, bu müzikal fikirleri Mac veya Windows bilgisayarınıza aktarmanın hızlı ve kolay bir yoluna ihtiyacınız vardır. İşte UMC204 burada devreye girer. XLR/TRS giriş kombinasyonuna bir mikrofon veya enstrüman kablosu takmanız yeterlidir. Gitarınızı veya basınızı ek ¼" enstrüman girişine bağlayarak stüdyo esnekliğinde en üst düzeyde kayıt altına alabilirsiniz. UMC204, siz ne zaman hazır olursanız, hazırdır ve şaşırtıcı derecede profesyonel sonuçlar için bilgisayarınızın sabit sürücüsüne ultra temiz bir yol sağlar. Bir sonraki büyük başarıyı yakalamak isteyen solo müzisyen için çözüm!

Parçalarınızı hayalinizdeki kalitede kaydetmek ve duymak için UMC204 de onlara aynı şekilde yaklaşır. Müzikteki en zorlu uygulamalar ve video post prodüksiyonu için de 192 kHz'e kadar çözünürlük sağlar. Her seferinde profesyonel sonuçlar için favori kayıt yazılımınızda güvenle ve doğrulukla çalışın.

1970'lerde kuruluşundan bu yana Midas, ses konsolları dünyasında uzun bir yenilik ve liderlik geçmişine sahiptir. XL4 ve Heritage H3000 gibi dünya çapındaki en ünlü turne etkinlikleri ve kurulumları tarafından kullanılan efsanevi Midas konsolları hızla endüstri standardı haline geldi. Midas, kusursuz itibarını ses ve yapı kalitesinden taviz vermeyen yaklaşımları ve özellikle endüstri uzmanları tarafından endüstrinin en iyi ses veren tasarımları olarak kabul edilen Ödüllü Mic Preamp'ları sayesinde kazanmıştır. Bu mirası temel alan XL8 ve PRO Serisi Canlı Miksleme Sistemleri, Ödüllü ses kalitesinin bu büyük mirasını sürdürüyor. Behringer, hem canlı hem de stüdyo ortamlarında yüksek kaliteli ses reprodüksiyonunda en üst düzey için Midas tasarımlı bir mikrofon preamplifikatörü kullanmaktan gurur duyar. Kapsamlı web sitelerini ziyaret ederek Midas'ın muhteşem mirası hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

UMC204HD'nin arka panelinde, bilgisayarınıza basit ve kolay bağlantı için USB 2.0 bağlantı noktası ve ¼" TRS, RCA ve XLR dahil olmak üzere birçok analog oynatma seçeneği bulacaksınız. UMC204HD ayrıca kullanım için 2 analog ek içerir. Kompresörler, geçitler ve EQ'lar vb. gibi harici efektlerle birlikte. Dahili MIDI I/O, klavyeleri ve tüm favori dış MIDI donanımınızı bağlamanıza olanak tanır.

U-PHORIA UMC204HD, kayıtlarınızın ve miksajlarınızın en iyi şekilde ses çıkarmasına yardımcı olmak için tasarlanmış, olağanüstü 24-Bit/192 kHz yüksek çözünürlüklü dönüştürücülere sahip orijinal Midas tasarımlı mikrofon ön amplifikatörlerine sahip güçlü bir 2 girişli, 4 çıkışlı USB kayıt arabirimidir. Yerel satıcınızı veya çevrimiçi satıcınızı ziyaret edin ve herhangi bir stüdyo veya mobil kayıt donanımına ne kadar harika bir katkı olabileceğini öğrenin.

TEKNİK ÖZELLİKLERUMC204HD
Bilgisayar BağlantısıUSB 2.0
Form FaktörüMasaüstü
Eşzamanlı G/Ç2x4
Preamp Sayısı2
Phantom Power Evet
A/D Çözünürlüğü24-bit/192kHz
Analog Girişler2 x XLR/TRS Combo, 2 x 1/4" (Ekle)
Analog Çıkışlar2 x Stereo, 2 x 1/4", 1 x 1/4" (Kulaklık)
MIDI G/ÇGiriş/Çıkış
Üretici parti numarası000-BK000-00010
Benzer Ürünler
Yükleniyor...