Allen Heath Qu-Sb 16Mic/Line Dijital Mixer, Ipad Kontrollü

  • Barkod: 2242005622957
  • Kategori: Dijital Mikser
  • Fiyatlar İçin Bilgi Alınız
  • Havale/EFT ile 0 TL
Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10
Allen & Heath QU-SB Uzaktan Kumandalı KablosuzTtaşınabilir 18 inç / 14 Kanallı Dijital Mikser

Qu-SB, mekanın herhangi bir yerinden karışmanıza izin vermeyen ultra kompakt bir dijital karıştırıcıdır ve gruplar ve sanatçılar için akıllı, taşınabilir bir çözüm sunar.
Qu-SB, bir kolun altında taşımak için taşınabilir ve çok beğeni toplayan FX öykünme ve dinamikler paketi ile yüklü olarak geliyor; bu da, eski bir analog mikseri ve dış FX den oluşan bir rafa akıllı bir yedek koyuyor.
Companion Qu-Pad uygulaması, iPad inizden şovu ayarlama ve canlı canlı karıştırma için kaygan, sezgisel bir arayüz ve ayrıca önünüzde gerçekten ihtiyacınız olan birkaç temel denetimi seçmenize olanak tanıyan özelleştirilebilir bir Qu-Control uygulaması var.
Şov boyunca kolay erişim için. Bunları, Android / iOS ve Qu-SB için Qu-You kişisel izleme uygulamasıyla birleştirmek, kendi monitörlerinizi karıştırıyorsanız ve oynadığınız her yerde aynı mükemmel sesi almak istiyorsanız harika bir seçimdir.
Tüm ayarlarınız kaydedildiğinde ve hazır olduğunda, çok sesli kayıt ve sanal ses kontrolleri için daha önceki gösterilerin oynatılmasıyla birlikte, rekor sürede oynamaya hazır hale geleceksiniz.
Qu-SB, 18 girişli giriş ve 14 çıkışın üstünde, bir uzak AudioRack ailesi aracılığıyla 38 giriş / 24 çıkışa kadar fiş n oynatma genişlemesi ile geleceğin öncülerindendir.

Özellikler
16 Yerel Mono Mic / Line Girişi (TRS + XLR) Geri çağrılabilir AnaLOGIQ ™ Preamp lar 1 Stereo Giriş (TRS) 12 Kanal (XLR) 1 Stereo Çıkış (TRS) DSNAKE AudioRack i kullanarak 32 girişe kadar genişletilebilir, 24 çıkış En fazla 11 Monitör Mikser (4 mono + 7 stereo) 4 Stereo Gruplar (Mix moduna geçiş yapılabilir) 4 FX Motorları 4 ayrılmış FX Gönderimi / Dönüşü 4 Sessiz Gruplar 4 DCA Grubu 32 × 32 USB Ses Arabirimi Qu-Drive Multitrack Kayıt / Oynatma doğrudan USB cihazına DSNAKETM Uzak Ses Bağlantı Noktası Qu-Pad, tam özellikli iPad App Qu-iPhone / Android kişisel izleme uygulaması Basit kablosuz kontrol için Qu-Control özelleştirilebilir iOS uygulaması Trim, polarite, HPF, gate, insert, 4-band PEQ, kompresör, tüm Girişlerdeki gecikme Insert, 4-band PEQ, 1/3 oktav GEQ, kompresör, tüm Çıkışlarda gecikme Otomatik Mikro Mikser Kanal Ördekçisi Tüm Girişler Üzerinde ProFactory Mikro Presets ILive FX Kütüphanesi Dahili Sinyal Üreteci Tepe Bandı endikasyonuyla RTA Geribeslemenin giderilmesi ve oda akustiği için spektrogram DAW MIDI Kontrol ME Kişisel Karıştırma Sistemi ile uyumlu İsteğe bağlı askı kulaklarına sahip 19 "Raf Montajlı 
QU-SB MİKSER UYGULAMASI Büyük işleme gücü ve gelişmiş işlevsellik sahip olmak harika, ancak ihtiyacınız olan denetime bir kalp atışı erişemiyorsanız, hiçbir şey sayılır. Qu-SB, kanal işleme, sayaçlar ve RTA görüntüleri, FX rafları, sahne yönetimi, USB ses kontrolü, kurulum gibi tüm ayarlara süper hızlı, kolay erişime olanak tanıyan tam özellikli Qu-Pad iPad uygulamasıyla sorunsuz bir şekilde entegre olacak şekilde tasarlanmıştır. Menüler ve çok daha fazlası. Qu-Pad, tüm canlı karıştırma parametrelerine anında erişmenizi sağlar ve sahnedeki EQ ve karışık monitörleri serbest bırakır, PA yı ayarlarken mekan etrafında dolaşır ve sahneyi sahneye veya kalpten izleyicinin kalbine karıştırarak Mikseri Wi-Fi üzerinden Daha fazla bilgi. Qu-Sen, yedi katılımcıya kendi iOS veya Android cihazlarını kullanarak kendi monitör karışımlarını kontrol etmenize izin verir ve mühendisi izleyiciler için karıştırmaya odaklanmasını sağlar. Daha fazla bilgi. Qu-Control, teknik operatörler çevrede olmadığında Qu mikserlerin temel parametrelerini denetlemek için teknik olmayan kullanıcılar için basit bir arayüz sağlayan özelleştirilebilir bir iOS uygulamasıdır. Daha fazla bilgi. Qu Uygulamaları, mikserin Ağ bağlantı noktasına bir Wi-Fi yönlendirici veya erişim noktası bağlantısı gerektirir.

ANALOGIQT PREAMP Qu-SB nin on altı AnalogiQT toplam geri çağırma preamp ları, sıfır geçişi algılama özelliğine ve gelişmiş padless 1dB kademeli kazanma kademesine sahiptir ve optimum kazanç doğruluğu ve ses şeffaflığı için DSP ye yakından müttefiktir. Analog sinyal, gerekli çıktıları elde etmek için yüksek kalitede 24 bit dijital-analog dönüştürücülerle eşleştirilen, yüksek sınıf, düşük gecikmeli, 24 bit analogdan dijital dönüştürücüler tarafından yakalanır. AnalogiQTM tasarımı, bazı dijital konsollardan eksik sıcak, müzikal ses ile mükemmel şeffaflık, minimal distorsiyon ve ultra düşük gürültü seviyesi sunmak için aylarca test edildi.  
Benzer Ürünler
Yükleniyor...