Thonet&Vander SW10 10" Hifi Subwoofer Hoparlör

Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10

Thonet&Vander SW10 Aktif Subwoofer

SW10 derin, açık ve rakipsiz bir ses sunarken müzik, oyunlar ve filmler için mükemmel uyum için oluşturur.​ Duygularınızı daha derinden etkilemesi için iyi bir subwoofer gibisi yoktur. SW10 subwoofer hoparlörün doğru ve hassas vuruşları en keskin kulakları bile tatmin edebilir.

Unltd SOUND

Thonet & Vander olarak kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için ürünlerimizi geliştiriyoruz. Tüm ürünlerimiz tasarlanmış ve en iyi akustik bileşenleri ile üretilmektedir. Bizim kaliteli ve güçlü hoparlörlerimiz yüksek performanslarda çalıştığı zaman bile minimum distorsiyon oranı ile mümkün olan en iyi ses kalitesini sunar.

 

RAGE BASS ™
Bu teknoloji, derin ve güçlü bir ses sunmak için düşük frekansları genişletir. Bu seçkin gelişme ile bass frekanslarda sağlam ve hacimli bir karakter elde edilir. Bas ritmin açık ve doğal özelliğini korurken sesin gücünü yaşayın

 

HDAA ™ (YÜKSEK YOĞUNLUK AKUSTİK YALITIM)

Bu kombinasyon bir araya getirildiğinde, günümüzde imal MDF den daha sert ve yoğun bir malzeme oluşturan yüksek yoğunluklu doğal bir polimerdir. Bu özellikler daha doğru, verimli ve sürdürülebilir bir performans sağlarken, titreşim ve ses sızıntısını önler.

 

ANTİ MANYETİK KORUMA

Bu teknoloji seslerde patlamalar olmadan saf ve kristal netliğinde ses akışını sağlayan, dış parazit sesini izole etmek için kullanılan bir teknolojidir.

 

 

Teknik Özellikler
Çıkış Gücü 100 Watt RMS
Frekaqns Aralığı 30Hz - 180Hz
Akustik Tasarım Materyali HDAA Teknoloji Ağaç
Ölçüler 330 x 300 x 372 mm
Bas Sürücü 10" -  4 ohm /120 Watt Aramid Fiber woofer
Anti Manyetik Koruma Var
Kontroller volüm, frekans kesici
Girişler Hi-level, low level
Çıkışlar Hi-level, low level

 


Yükleniyor...