Thonet&Vander KURBIS BT 2.0 Aktif Bluetooth Hoparlör (ÇiFT)

Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10

Thonet&Vander KÜRBIS Aktif Hoparlör Seti

 

 

Kürbis hayatın her alanında saflık arayışının yansımasıdır. Bu hoparlörde saf çizgiler ve zarif estetik unsurlar vurgulanmıştır, köşelerde yuvarlak ayrıntılar zarif ve seçkin bir görünüm sağlayan basit kübik tasarıma sahiptir. Kürbis yüksek denge ve yüksek performans ile düz yanıtlar vererek emsallerinden ayrılır, Kurbis yarı profesyonel stüdyo kalitesini herhangi bir odada sağlayan olağanüstü saf düz bir ses sunar.

Kürbis 5,25" Aramid fiber woofer ve 1" ipek örgü tiz sürücüye sahiptir ve toplamda 60 Watt güç üretir

 

 

DRONE FX ™

Bu teknoloji net ve doğal bir ses sağlarken tüm frekans aralığında ayrıntı artırır. Herhangi bir detay kaybetmeden, en saf şekilde en sevdiğiniz şarkıları keyfini çıkartabilirsiniz.

 
HAMMER BASS ™
Bu teknoloji daha derin ve düzeltilmiş bir şekilde bas sesleri ile oyunlarda en üst seviyede duyum sağlar. Bu özellik yüksek seste oynarken bile, düşük frekanslarda etkisini büyütmek için dinamik ve derinden algılama sağlar. Vücudunuzu etkileyen bas ritmi hissedebilirsiniz.

 

HDAA ™ (YÜKSEK YOĞUNLUK AKUSTİK YALITIM)

Bu kombinasyon bir araya getirildiğinde, günümüzde imal MDF'den daha sert ve yoğun bir malzeme oluşturan yüksek yoğunluklu doğal bir polimerdir. Bu özellikler daha doğru, verimli ve sürdürülebilir bir performans sağlarken, titreşim ve ses sızıntısını önler.

 

ANTİ MANYETİK KORUMA

Bu teknoloji seslerde patlamalar olmadan saf ve kristal netliğinde ses akışını sağlayan, dış parazit sesini izole etmek için kullanılan bir teknolojidir.

 

 

Teknik Özellikler
Çıkış Gücü50 Watt RMS (25+25)
Frekaqns Aralığı50Hz - 20KHz
Akustik Tasarım MateryaliHDAA Teknoloji Ağaç
Ölçüler276 x 181 x 222 mm
Bas Sürücü5,25" - Aramid Fiber - 30 Watt / 6 ohm
Tiz Sürücü1" - İpek örgü - 20 Watt / 4 ohm
Sinyal GirişDual RCA
Anti Manyetik KorumaVar
Kontrollervolüm, tiz, bas
 

 

 

Yükleniyor...