Allen Heath Mesv2A İ-Live&Gld Audio Networking Option

Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10

ALLEN HEATH MESV2A

EtherSound, CAT5 kablosu üzerinden 64 yönlü iki yönlü ses destekleyen popüler düşük gecikmeli endüstri ağı standardıdır. Uzak ses dağıtımı, PC kaydı, hoparlör denetleyicileri, amplifikatörler ve daha fazlası için giderek artan sayıda üncü şahıslara ait ES donanımlı cihazlar geliyor. Tek bir kablo her iki yönde de ses aktarımı yapar. İkinci soket, iLive veya GLD nin ötesinde başka ağlara izin verir. IN ve OUT , ses ana istikametine değil, sesin yönüne işaret eder. Bir kontrol portu, EtherSound içindeki yönlendirme konfigürasyonuna erişim sağlar ve daha birçok ağ oluşturma olanağı sunar.

Orijinal RAB modülüne takılan eski EtherSound AVD kartı, Allen & Heath den temin edilebilen bir kart çerçeve adaptörü kullanarak yeni RAB2 modülünde yeniden kullanılabilir.

M-ES-V2, diğer sistemlerle entegrasyonu, dijital mikrofon ayrıştırma ve sistem genişletmeyi etkinleştirmek için iLive ve GLD için mevcut dijital ses ağı seçeneklerinden biridir. ILive sabit formatlı MixRacks (iDR-16, iDR-32, iDR-48, iDR-64) veya genişletici (xDR-16), Port A / B deki Port B genişletme yuvasına iLive modüler MixRacks (iDR0 , IDR10) ve iLive modüler yüzeylerin Port A larına yeni RAB-2 standardı takılıysa. Aynı zamanda bir GLD-80 mikserindeki G / Ç Modülü genişletme yuvasına takılabilir. IDR10) ve iLive modüler yüzeylerin Port A ları yeni RAB-2 standardıyla donatılmışlarsa. Aynı zamanda bir GLD-80 mikserindeki G / Ç Modülü genişletme yuvasına takılabilir. IDR10) ve iLive modüler yüzeylerin Port A ları yeni RAB-2 standardıyla donatılmışlarsa. Aynı zamanda bir GLD-80 mikserindeki G / Ç Modülü genişletme yuvasına takılabilir.

 


Benzer Ürünler
Yükleniyor...