Allen Heath M-Waves2 Audio Interface Card

Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10

ALLEN HEATH M-WAVES

M-Dalgalar diğer sistemlerle entegrasyonu sağlamak için Ilive veya GLD takılabilen ses ağ kartları bir dizi biridir. SoundGrid ağ teknolojisi sahip ve bu Dalgalar yüksek hassasiyet eklenti işleme, çok kanallı kayıt ve oynatma için ideal.

M-Dalgalar 64 giriş ve 64 çıkış kanallarına erişim sağlar ve iLive biçimi sabit MixRacks (IDR-16, IDR-32, IDR-48 ve IDR-64) ya da genleştirici (XDR 16 B çıkışı genişleme yuvasına takılabilir ) ve iLive modüler MixRacks Port B yeni RAB-2 standardı ile monte edildiklerinde (0 TRY, iDR10). Aynı zamanda, bir MP-80 mikser I / O modülü genişleme yuvasına takılabilir.

İki EtherCon ve bir RJ45 SoundGrid bağlantı noktaları ile entegre bir Ethernet anahtarı çoklu cihazların bağlantısına olanak sağlamak üzere M-Dalgalar modülünde sağlanmıştır.

SoundGrid gerçek zamanlı profesyonel ses uygulamaları için Dalgalar tarafından geliştirilen bir ses-over-Ethernet ağ protokolüdür. Bu standart Gigabit Ethernet ağları kullanarak son derece düşük gecikme ortamı sağlar. Ses işleme Linux özelleştirilmiş bir sürümünü çalıştıran adanmış Intel tabanlı sunucularda gerçekleştirilir. Ses dalgalarının reverbs, dengeleyiciler, kompresör ve daha bir çok tarafından işlendikten sonra geri iLive / gld Sunucuya bir iLive MixRack veya MP-80 karıştırıcıdan akan, ve.


Benzer Ürünler
Yükleniyor...