Behringer XENYX Q1204USB / Analog Mixer

  • Barkod: Z-2242005877791
  • Kategori: Analog Mixer
  • 8.640 TL
  • Havale/EFT ile 8.380 TL
Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10
Q1204USB kodlu BEHRINGER ürünüdür.

Kompakt Q1204USB mikser, 4 yerleşik stüdyo sınıfı XENYX Mic Preamp'ları ve ultra müzikal "İngiliz" kanal EQ'ları sayesinde zahmetsizce üstün kaliteli ses elde etmenizi sağlar. Ve kullanımı kolay "tek düğmeli" kompresörlerimiz, her notaya sığdırdığınız tüm güce ve duyguya saygı gösterirken, en üst düzeyde vuruş ve netlik için tam dinamik kontrol sağlar. Buna, İngiliz tarzı EQ'larımızın tatlı bağışlayıcılığını ve yüksek kaliteli ULM dijital Kablosuz Mikrofon Sistemimizin (mikrofon dahil değildir) "Kablosuz kullanıma hazır" performansını ekleyin ve Q1204USB, canlı performanslarınız için inanılmaz derecede çok yönlü bir mikser haline gelir. Ancak XENYX Q1204USB, yalnızca canlı konserlerinizi idare etmek için tasarlanmamıştır; ayrıca çarpıcı, profesyonel kalitede kayıtlar yapmak için ihtiyacınız olan en son teknoloji araçları sağlar.

XENYX Q1204USB, adını tüm dünyadaki ses mühendisleri tarafından övülen efsanevi, yüksek headroom XENYX mikrofon preamplarımızdan alır. Bu son teknoloji mikrofon preampları, ses teknolojisinin evriminde önemli bir adımı temsil eder ve en pahalı bağımsız mikrofon preamp'larıyla karşılaştırıldığında bile kendi güçlerini kolayca koruyabilirler. XENYX preamp'ları, 10 Hz'nin altından 200 kHz'in oldukça üstüne kadar uzanan bir bant genişliği ile 130 dB'lik şaşırtıcı bir dinamik aralık sunar. Bu olağanüstü mikrofon preamp'larıyla donanmış XENYX Q1204USB, o kadar şeffaf, kristal netliğinde bir performans sağlar ki, siz bakmıyorken birinin mikrofonlarınızı yükselttiğini düşünebilirsiniz.

Profesyonel ses mühendislerine en sevdikleri harici işleme donanımının ne olduğunu sorun ve çoğunluğun yanıtı hemen hemen aynı fikirde olacak: dinamik sıkıştırma. Sıkıştırma nedir? Sorduğunuza sevindik. Sıkıştırma, bir sinyalin dinamik aralığını esasen sınırlar, sonik dengeyi sağlamak için yüksek seslerin seviyesini düşürür ve daha yumuşak sesleri açar. Ancak sıkıştırma uygulamak, birçok acemi ve hatta orta düzey ses teknisyeninin zor bulduğu hassas bir sanattır. "Tek düğmeli" sıkıştırmamız tüm mono kanallarda mevcuttur ve giriş seviyesi kullanıcılar için bile kullanımı kolaydır. Bu tek düğmeyle, enstrümanlar ve vokaller için mükemmel sıkıştırma miktarını kolayca ayarlayabilir, güçlü ve netlikte güçlü karışımlar yaratabilirsiniz. Bu, bu sınıftaki ürünler için gerçekten nadir bir özelliktir ancak XENYX Q1204USB mikserde standarttır.

1960'ların ve 70'lerin İngiliz konsolları rock and roll'un sesini değiştirdi.Bu efsanevi mixerler kısa sürede tüm dünyadaki mühendislerin ve üreticilerin kıskançlığı haline geldi. XENYX Q1204USB cihazımızdaki kanal EQ, aynı devreyi temel alır ve sinyalleri inanılmaz sıcaklık ve ayrıntılı müzik karakteriyle doldurmanıza olanak tanır. Cömertçe uygulandığında bile, bu ekolayzerler tatlı bağışlayıcılık ve üstün ses kalitesi sergiler.

Kayıt sürecinin çok pahalı ekipman gerektirdiği bir zaman vardı, bu da ortalama bir müzisyenin bir kayıt stüdyosunda zaman satın alması gerektiği anlamına geliyordu ve o zaman gerçekten pahalıydı. Ancak modern teknoloji, kişisel kaydı bir bilgisayara erişimi olan hemen hemen herkesin erişebileceği bir yere yerleştirdi. Beyninizin etrafında uçuşan tüm o müzikleri bilgisayarınıza nasıl aktarırsınız? İşte burada XENYX Q1204USB devreye giriyor. Yerleşik, çift yönlü stereo USB ses arabirimi sayesinde, bu mikserlerden herhangi birini tek bir USB kablosuyla doğrudan PC'nize veya Mac bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz. Artık miksere bağladığınız herhangi bir sinyal kaynağı doğrudan sabit sürücünüze kaydedilebilir. Bu da bizi yazılıma getiriyor…

XENYX Q1204USB'nin kayıt ve podcasting potansiyelinden tam olarak yararlanmak isteyeceğiniz için, ses kaydı, düzenleme ve hatta podcasting için ihtiyaç duyacağınız tüm yazılımları dahil ettik - hepsi ücretsiz ve behringer.com'dan indirilebilir. Kutudan çıktığı andan itibaren PC'nizde veya Mac'inizde canlı yayına geçmeye hazır olacaksınız! Ayrıca 150'den fazla sanal enstrüman ve FX eklentisinin ücretsiz olarak indirilmesini sağladık – bilgisayarınızı girişten çıkışa kadar güçlü bir ev tabanlı veya mobil kayıt stüdyosuna dönüştürüyoruz.

Ses miksaj ihtiyaçlarınız ne olursa olsun, Q1204USB, yeteneğinizi bir sonraki seviyeye taşıyabilecek performans ve özellikleri sizi şaşırtacak bir fiyata sunar. Profesyonel ses kalitesi, efsanevi XENYX mikrofon preamp'larımız ve kullanımı kolay "tek düğmeli" kompresörlerimiz, İngiliz EQ'ları ve dahili USB bağlantısı, Q1204USB'yi hem canlı konserleriniz hem de kayıtlarınız için ideal kılar. Bugün bir tane deneyin sizin bedeninize uygun bir tane var!

TEKNİK ÖZELLİKLERQ1204USB
TipAnalog
Kanallar8
Bilgisayar BağlantısıUSB (2x2)
Faders9 x 60mm Throw
Girişler - Mikrofon Preampları4 x XLR
Phantom Power  48V
Girişler - Lıne8 x 1/4", 1 x RCA Çift Stereo
Çıkışlar- Ana2 x XLR, 2 x 1/4"
Çıkışlar-Diğer2 x RCA
Yardımcı Gönderimler1 x Ön, 1 x Sonrası
Gönder/İade G/Ç2 x 1/4" (Gönder), 4 x 1/4" (Dönüş)
Busses/Groups2 x Bus
Kulaklıklar1 x 1/4"
USB1 x Tip B
EQ Bantları3-bant
EfektlerReverb, Chorus, Flanger, Delay
YazılımBehringer Yazılım Paketi
Güç kaynağıBehringer AC güç kaynağı
Yükseklik3.5"
Kalınlık10.4"
Derinlik13"
Ağırlık2,8kg
Benzer Ürünler
Yükleniyor...