Behringer ULTRAGRAPH PRO FBQ1502HD / Equalizer

  • Barkod: Z-2242005229927
  • Marka: Behringer
  • Kategori: Equalizers
  • 5.735 TL
  • Havale/EFT ile 5.563 TL
Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10
FBQ1502HD kodlu BEHRINGER ürünüdür.

Behringer Ultragraph Pro FBQ1502HD 15-bant grafik ekolayzer, harika canlı sesle arama yapmak için ihtiyacınız olan profesyonel özelliklerle donatılmıştır. Bir FBQ Geri Besleme Algılama sistemi, sorunlu frekansları hızla bulurken, Planet Earth anahtarlamalı güç kaynağı gürültüsüz ses, üstün geçici yanıt ve verimli güç tüketimi sağlar. 4580 çift op-amp'leri düşük gürültü ve mükemmel ses kalitesi sergiler. Her kanalda bir yüksek geçiş (düşük kesim) filtresi ile zemin gürültüsünü ve diğer istenmeyen alçak frekansları ortadan kaldırın. Ultragraph Pro'nun 12 segmentli LED ölçeri son derece hassastır ve giriş kazanç kontrolleri, ayar seviyelerini çocuk oyuncağı haline getirir. Behringer Ultragraph Pro 15 bantlı grafik ekolayzır, stüdyonuz veya canlı ses donanımınız için büyük bir değerdir.

Mükemmel mühendislik sayesinde Behringer Ultragraph Pro gerçek bir performans sergiliyor. Tümünde kullanılan 4580 çift op-amp'ler harika bir sinyal bütünlüğü sağlarken, Planet Earth anahtarlamalı güç kaynağı düşük gürültü ve üstün geçici yanıt sağlar. Ultragraph Pro, canlı şovunuza veya ev kaydınıza son rötuşları eklemek için idealdir.

Behringer Ultragraph Pro'nun kanallarının her birinde bulunan süpürülebilir yüksek geçişli (düşük kesimli) filtre, rüzgar gürültüsü, zemin gürültüsü, elektrik uğultusu ve daha fazlası gibi istenmeyen sesleri azaltır.

TEKNİK ÖZELLİKLERFBQ1502HD
Bant Sayısı2 x 15 bant
S TipiSabit
Yükseltme/Kesme Aralığı±6dB, ±12dB
Geri Bildirim AlgılamaEvet
Düşük Kesim FiltresiEvet
Analog Girişler2 x XLR, 2 x 1/4" TRS
Analog Çıkışlar2 x XLR, 2 x 1/4" TRS, 1 x XLR (alt çıkış)
Raf Alanları1U
Güç kaynağıStandart IEC AC kablosu
Yükleniyor...