Behringer PMP500 Europower 500 Watt 12 Kanal Power Mixer

Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10
PMP500 kodlu BEHRINGER ürünüdür.

EUROPOWER PMP4000

PMP500 Power Mixer 2 x 250 Watt stereo veya dual mono gücü hafif bir gövdede sunuyor. Bu mikserler yüksek verimli D-sınıfı teknolojiye ve ağırlığı ve ısınmayı belirgin düşüren switch-mode güç kaynağına sahiptir. 12-kanal PMP500, 6 mikrofon preamfisi (2'si ULM Dijital Kablosuz Mikrofonlarla uyumlu), "tek-düğme" kompresörler, 4 stereo kanal, 2 stereo giriş ve 1⁄8" Aux Giriş, çift-adreslenebilir parametrelere, Tap fonksiyonuna ve kaydedilebilir kullanıcı parametre ayarlarına sahip, reverb, delay, pitch-shifter ve diğer multi-efektlerin olduğu 32 presetli Klark Teknik 24-bit Multi-FX işlemci,7-bant stereo grafik EQ ve feedbacksiz performans için FBQ Feedback Denetleme Sistemi barındırıyor.
 

D-Sınıfı, Büyük Güç, Mükemmel Ses
Çığır açan D-sınıfı amfi teknolojisi sayesinde büyük güç ve inanılmaz sonik performans, kullanımı kolay, ultra-portatif ve hafif bir gövdeye sığıyor. D-sınıfı amplifikasyon, ağır güç kaynaklarına ve büyük ısı gidericilere duyulan ihtiyacı ortadan kaldırarak enerji verimliliği sağlıyor.
 

Her Şey Dahil Çözüm

PMP500 2 x 250-Watt stereo (L/R) veya 2 x 800-Watt çift mono (Main/Monitör) seçenekleri sunuyor.
 

FBQ - Tamamen Feedback'siz

Bu ultra-hızlı feedback denetleme sistemi feedback'i anında fark edip müdahale etme olanağı sunuyor. Belli bir frekans aralığında feedback hissedildiğinde alakalı EQ fader yanar feedback'in nerede olduğunu göstererek kolayca engellemenizi sağlar.
 

Bağlantı

1⁄8" TRS bağlantıyı kullanarak telefon, mp3 çalar veya tablet gibi harici stereo sinyal kaynaklarını bağlayabilirsiniz. Çıkışlar standart 1/4" TS'dir. Footswitch girişi sayesinde FX'i uzaktan açıp kapatabilirsiniz. Eğer biraz ara verme isterseniz Standby düğmesiyle arkaplandaki müziğe müdahale etmeden mikrofonların tamamını kapatabilirsiniz.

Benzer Ürünler
Yükleniyor...