BOSE 151 SE ENVIRONMENTAL SYS WHITE Stereo Hoparlörs

Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10

BOSE 151 MARİN HOPARLÖR

En popüler dış mekan hoparlörlerimiz

Bose 151 SE çevre hoparlörleri geniş bir dinleme alanında tam stereo ses için geliştirilmiş performans ve dayanıklılık özelliğine sahiptir. Şık tasarım ve dayanıklı yapı, en popüler açık hava stereo hoparlörlerinizi havuz etrafında, verandada veya tekne üzerinde müzik için yapar. Ayarlanabilir montaj braketleri, hoparlörleri dikey veya yatay olarak asmanıza izin verir, böylece ortamınıza kolayca karışırlar.

  • Geniş bir dinleme alanında tam stereo ses
  • Dahil braketler / donanım ile yatay veya düşey olarak monte edin
  • Kar, yağmur, tuz ve aşırı sıcaklıklara dayanacak şekilde test edilmiştir.
  • Tekne hoparlörleri olarak kullanıma uygundur

Bu Bose dış mekan hoparlörler Articulated Array hoparlör tasarımına sahiptir. Her hoparlörün içinde, geleneksel dış mekan hoparlörlerinden çok daha geniş bir alanda tam stereo ses iletmek üzere düzenlenmiş üç adet 2½ "tam menzilli sürücü bulunur.

Sonuç, güverteden havuza, avluya geçerken tutarlı bir dinleme deneyimi için Stereo Everywhere hoparlör performansı Bu dış hoparlörlerle, sadece bir tatlı noktası değil, daha geniş bir alanda tutarlı Bose kalitesinin keyfini çıkarabilirsiniz.
 

Hava sizinle kalitemize gelmeyecek

Hava şartlarına dayanıklı hoparlörlerimiz doğanın en kötü koşullarından bazılarına karşı koymuşlardır On yıldan fazla bir süredir Bose çevreci hoparlörlerini kar, yağmur, tuz ve sıcaklık aşırılıklarına karşı -70ºC ila -40ºF arasında test ediyoruz. Tekneciler için onları, 1.200 saat süren tuz-sisten teste tabi tutuyoruz; bu da, Deniz Endüstrisi Standardının iki katıdır. Ve beş yıllık sınırlı bir garanti ile geliyorlar.

Özellikler

  • Bose çevre testi, bu dış mekan hoparlörlerinin dayanabileceği aşırı koşulların güneş ışığına, yağmura, sıcaklığa, buza, tuza ve suya dayanıklı olduğunu ve yine de güvenilir, uzun ömürlü performans gösterecek şekilde simüle olmasını sağlar.
  • Articulated Array® hoparlör tasarımı, açık hava dinleme için geniş ve tutarlı bir ses alanı sağlamak için tam olarak konumlandırılmış sürücüler içerir.
  • Ayarlanabilir kurulum, tercihinize bağlı olarak bu dış hoparlörleri yatay veya dikey olarak monte etmenizi sağlar.
  • Stereo Everywhere® hoparlör performansı, geniş bir alanda dengeli stereo ses üretir. Tescilli Bose teknolojilerinin sonucu olan bu hoparlörler, çoğunlukla tek bir yönde ses yayan konvansiyonel hoparlörlerin aksine, dinleme alanı boyunca dengeli bir sesin keyfini çıkarmanızı sağlar.
  • Tam kapsamlı cam dolu hoparlör konisi (2.5 ") aşırı yüksek sıcaklık ve hava koşullarında bile duyulabilir frekanslarda güvenilir, yüksek kaliteli ses üretimi sağlar.
  • Cam dolgulu polipropilen dolap, aşırı hava koşullarına karşı yıllarca koruma sağlar.
  • Yuva-port ayarı, müzik alt notalarının daha temiz ve daha derin reprodüksiyonu için hava türbülansını azaltır.
  • Hava şartlarına dirençli dirsekler ve donanım, yıl boyunca açık hava yerleşiminin zorluklarına dayanır.
  • Ses endüstrisinde en yüksek seviyede kalite ve güvenilirlik sağlamak için Syncom® bilgisayar test edilmiştir.

 

Boyutlar

Her bir hoparlör

11.4 cm (Y) x 31.8 cm (G) x 15.2 cm (D)


Hoparlör TürüDuvar Üstü
Benzer Ürünler
Yükleniyor...