SHURE GLXD14RE/85 Yaka Tipi Kablosuz Mikrofon Seti

Adet

ÖZELLİKLER

*GLXD14R / 85 Lavalier Kablosuz Sistem, GLX / D kablosuz sistemler ailesinin bir parçasıdır .

*GLXD14R / 85 akıllı şarj edilebilirlik, sağlam RF performansı, otomatik frekans yönetimi ve olağanüstü dijital ses netliği ve kesintisiz çalışma ile arttırılmış kanal sayısı sağlar. Premium WL185 lavalier mikrofon, sunumlar ve diğer konuşma kelimeleri uygulamaları için gizli bir yerleşim sunar. Kullanım içindir.
 
*GLXD4R raf montaj alıcısı, GLXD1 gövde paket göndericisi, ön cam ve yaka klipsli WL185 kardioid kondansatör mikrofonu, SB902 şarj edilebilir lityum iyon pil, USB şarj kablosu, çıkarılabilir antenler 2, raf montaj donanımı ve kullanım kılavuzu içerir.

 


ÖZELLİKLER*GLXD14R / 85 Lavalier Kablosuz Sistem, GLX / D kablosuz sistemler ailesinin bir parçasıdır .*GLXD14R / 85 akıllı şarj edilebilirlik, sağlam RF performansı, otomatik frekans yönetimi ve olağanüstü dijital ses netliği ve kesintisiz çalışma ile arttırılmış kanal sayısı sağlar. Premium WL185 lavalier mikrofon, sunumlar ve diğer konuşma kelimeleri uygulamaları için gizli bir yerleşim sunar. Kullanım içindir. *GLXD4R raf montaj alıcısı, GLXD1 gövde paket göndericisi, ön cam ve yaka klipsli WL185 kardioid kondansatör mikrofonu, SB902 şarj edilebilir lityum iyon pil, USB şarj kablosu, çıkarılabilir antenler 2, raf montaj donanımı ve kullanım kılavuzu içerir.
Kablosuz MikrofonTek Yaka
Benzer Ürünler
Yükleniyor...