Samsung UD55E-B 55" Endustriyel Monitor for Video Wall

  • Barkod: 2242005264645
  • Kategori: Video Wall
  • Fiyatlar İçin Bilgi Alınız
  • Havale/EFT ile 0 TL
Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10

Özellikleri

Gelişmiş Kalibrasyon ile Üstün Görüntü Kalitesine Ulaşın

Bir video duvarının parlaklığındaki ve ekranlar arasındaki renk doğruluğundaki herhangi bir düzensizlik, izleme deneyimini olumsuz yönde etkileyebilir. Bu tür renk ifadesi boşluklarını ortadan kaldırmak ve tamamen hizalanmış, tutarlı ve çekici bir sunum sağlamak için Samsungun UDE-B Serisi video duvarları, gelişmiş fabrika ayarı, yenilikçi donanım ve olağanüstü kullanıcı kalibrasyon araçlarına sahiptir. Samsungun çok adımlı fabrika kalibrasyon süreci, video duvar ekranlarını her ekranda en yüksek performanslı tekdüze parlaklık ve renge ayarlar. Kalibrasyondan sonra, bu ekranlar, her bir ekranın 25 (5x5) alanında yüzde 90dan fazla sektör lideri yerel tekdüzelik sunarak tüm ekranda tek tip renk ifadesi sağlar.

Sıkı fabrika kalibrasyonuna ek olarak kullanıcılar, güçlü bir ücretsiz yazılım programı olan Samsung Color Expert ile parlaklığı ve renk bütünlüğünü rahatlıkla yönetebilirler. Bu gelişmiş renk yönetimi çözümleri sayesinde, UDE Serisi video duvarları, büyük ölçekli sunumların en üst düzey renk ifadesi için üstün tekdüzelik, tutarlılık ve performans özelliklerine sahip olmasını sağlar.

Gelişmiş Kalibrasyon ile Üstün Görüntü Kalitesine Ulaşın

Dar Çerçeve ve Optimize Edilmiş Panel Tasarımıyla İzleyicileri Büyütün

Samsungun UDE-B video duvarının (46 ve 55 inç boyutlarında mevcuttur) geliştirilmiş panel kalitesi, kesintisiz bir görüntü ve üstün netlik ile görsel mesajlaşma ve içeriği yükseltir. Ekran, video duvarı endüstrisindeki en ince çerçeve olan ultra dar 3,5 mm çerçeveden çerçeveye tasarım formatına (sol ve üst taraflarda 2,3 mm çerçeve ve sağ ve alt taraflarda 1,2 mm çerçeve) sahiptir. izleyicilerin ekranın kendisi yerine içeriğe odaklanmasını sağlamak için neredeyse kesintisiz bir izleme deneyimi.

Video duvar panelleri, çeşitli çevresel koşullara maruz kaldığında, bozulma ve düzensiz renk sunumu nedeniyle görüntü kalitesini kaybetme riskiyle karşı karşıya kalabilir. Tutarlı ekran netliği sağlamak için, herhangi bir operasyonel ortamda kesintisiz mesaj iletimi sağlamak için, Samsungun UDE-B video duvar panelleri zorlu performans testlerinden geçer. Her bir ekran, ısıyı, havayı ve diğer stres oluşturan koşulları caydıran güçlendirilmiş bir panele sahiptir. Sonuç olarak, Samsungun üstün paneli ekranın kararmasını, ışık sızıntısını veya buna bağlı görüntü kalitesindeki herhangi bir bozulmayı önler. Ayrıca, ışık yansımasıyla mesajların ilgili kitlelere en az dikkat dağılmasıyla ulaşmasını sağlamak için parlama önleyici bir panel - Tüm bu gelişmiş panel kalitesi, parlak içeriklerin uzun vadede sunulmasına ve mükemmel görüntüleme deneyimine olanak tanır

Dar Çerçeve ve Optimize Edilmiş Panel Tasarımıyla İzleyicileri Büyütün

Sektör Lideri Teknoloji ile Ek Cihazlar Olmadan UHD Görüntü Kalitesine Ulaşın

Ekran boyutundaki artışla, etkili içerik sunmak için içerik çözünürlüğü daha da önemli hale geliyor. Sektörün entegre DisplayPort (DP) 1.2 ve HDMI bağlantı noktalarına sahip ilk video duvarı olan Samsungun UDE-B Serisi video duvarları, UDE-B, Ultra Yüksek Çözünürlüklü (UHD) içerikleri video duvarı yapılandırmalarında 5x5 kadar genişlikte görüntüleyebilir. ek pahalı cihazların satın alınması. Tipik olarak ek ekipman gerektiren ve yalnızca 2x2ye kadar düzenlemeyi barındıran geleneksel video duvarları ile karşılaştırıldığında, UDE-B Serisinin UHD sunumu keskin bir gelişmeyi temsil eder. Yüksek Bant Genişlikli İçerik Koruması (HDCP) papatya zincirlerini destekleyerek, UDE-B Serisi video duvarları, ek ekipman satın almaya gerek kalmadan canlı TV veya Blu-Ray diskler gibi UHD içeriğini de görüntüleyebilir,

Sektör Lideri Teknoloji ile Ek Cihazlar Olmadan UHD Görüntü Kalitesine Ulaşın

İş Ortamınız için Yüksek Performanslı Ekran Okunabilirliği ve Dayanıklılığı

Samsungun UDE-B Serisi video duvarları, yüksek performanslı okunabilirlik ve dayanıklılık sayesinde sürekli olarak sürükleyici ve ilgi çekici bir görüntüleme deneyimi sunar. Zorlu ortamlarda 7/24 kesintisiz çalışma için tasarlanan UDE-B Serisi video duvarları, performans veya görüntü kalitesi kaybı olmadan işinizin hızında çalışır. Ekranlar, çeşitli aydınlatma koşullarında canlı, son derece okunaklı görüntüler ve görsel mesajlar yayınlamak için 500 nit parlaklık sunar.

Bu gömülü tasarım avantajlarının kombinasyonu, UDE-B Serisi video duvarlarını ulaşım terminalleri, alışveriş merkezleri, ofis lobileri ve kontrol odaları gibi gelişmiş okunabilirlik gerektiren kullanım ortamlarında içerik ve bilgi dağıtımı için ideal hale getirir.

İş Ortamınız için Yüksek Performanslı Ekran Okunabilirliği ve Dayanıklılığı

İnce, Kolay Yapılandırılabilir Duvar Montajı * İş İhtiyaçlarınıza Uyarlanabilir

Samsungun çok yönlü UDE-B Serisi video duvarları, özel operasyonel ihtiyaçlarınızı tamamlayan kusursuz bir kurulum sağlamak için bir dizi kullanıcı dostu özellikle donatılmıştır. Video duvarı ile aynı boyuta sahip olan kullanıcılar, duvara montajın boyutunu ölçmek ve boşluğu hesaplamak için zaman harcamadan önce montajı ve video duvarına sığdırabilir Ekranlar, sektör lideri ince, 39 mm derinliğinde bir video duvarı ile birlikte gelir İzleyicilerin dikkatini dağıtmadan her ekranı yerinde tutmak için kolay kurulum ve kalibrasyon için montaj. Montaj sistemi, x ekseni (dönme vidaları ile yukarı ve aşağı) dahil olmak üzere üç boyutlu eksen ayarı sunar; y ekseni (ray hareketi ile sol ve sağ); ve sürekli, boşluksuz bir video duvarı oluşturmak için ayrı ekranların zahmetsizce hizalanması için z ekseni (itme ve çekme pop-up özelliği).

* Duvara montaj için ek satın alma gerekir

İnce, Kolay Yapılandırılabilir Duvar Montajı * İş İhtiyaçlarınıza Uyarlanabilir

Yükleniyor...