DAS Aero-20A 12" Aktif Line Array, 1,5" HF, 1200W 136Db Dasnet

Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10

DAS AERO-20A 

ÖZELLİKLER

- Yeni 800 W LF + 400 W HF Sınıf D amplifikatör 
- DASnet ™ uzaktan izleme ve kontrol kabiliyeti 
- Kolay 
raf / istifleme için yeni hızlı sistem - Yeni 12AN4 hoparlör 
- Geliştirilmiş M-75N sıkıştırma sürücüsü 
- Yeni tasarlanmış HF dalga kılavuzu 
- Geliştirilmiş genel performans ve daha yüksek SPL 
- IP43 rating

Aero 20A, ALAS felsefesini birleştiren ve 2009 da piyasaya sürülen Aero 12A nın "tüm amaç" yeteneklerinin şaşırtıcı başarısından yararlanan kompakt bir hat dizilimi sistemidir. Güçlendirilmiş Aero 20A, DAS ın en son teknolojinin transdüser teknik başarılarını içermektedir tasarım, güç elektroniği ve sistem yönetimi.

Düşük-orta menzil, yüksek çıkış ve güvenilirlik sağlamak için optimize edilmiş yeni bir DAS 12 "hoparlör içerir. Yeni bir fiberglas takviyeli koniye bağlanmış hafif bir alüminyum ses bobini, optimize edilmiş bir mıknatıs devresi ve yeni bir süspansiyon tasarımı, bozulma, güç kullanımı ve maksimum SPL açısından olağanüstü performansına 12AN4 ün önemli katkıda bulunmuştur.

Yüksek frekans tepkisi, Aero 20A için geliştirilen bir sıkıştırma sürücüsü-dalga kılavuzu grubuna dayanır. M-75N sıkıştırma sürücüsü güçlü neodimyum mıknatıs yapısı, titanyum diyafram ve 75 mm (3 ") ses bobini kullanıyor. İç toleransları yeni bir kısa devre halkası tasarımı ile sıkılaştıran yeniden yapılandırılmış montaj sistemi, sürücünün güç taşıma kapasitesini artırdı. M-75N, rezonanslardan arınmış ve doğal bir ses sağlayacak şekilde tasarlanmış yeni bir alüminyum dalga kılavuzuna eklenmiştir.

Aero 20A huş ağacı kontrplak kullanılarak inşa edilmiş ve mükemmel koruma ve dayanıklılık sunan ISO-flex kaplaması ile tamamlanmıştır.Dolabın önüne takılı iki enjekte alüminyum kompleksler, yüksek frekanslı dalga kılavuzunu ve 12 "woofer taşıyıcısını oluşturur. Meclisler ayrıca, güç kompresyonunu kontrol eden parçaları bileşenlerden dışarı atar.Amplifikatörün ve ilgili elektronik parçaların bulunduğu enjekte edilmiş alüminyum ısı emici dolabın arka tarafına tutturulmuştur.

Yeni tutsak mekanizma mekanizması, taşıma açısı üzerine istiflenirken açının seçilmesine izin vererek kullanımı kolaylaştırır. İstifleme ve kaldırma işlemleri sırasında bitişik muhafazalar arasındaki açıların sabitlenmesi için bir kilitleme sistemi tetiklenebilir. Güvenli donanım ve hassas hedefleme, üst donanım noktası ile dizinin üstü arasında gerekli alanı azaltan düşük profilli fly-bar ve AX donanım sistemi sayesinde sağlanır.

Aero 20A, yüksek performanslı canlı ses pazarı için son teknoloji ürünü bir ürün sunmaktadır. Üstün sonik kalite, kullanıcı dostu ve dayanıklılığı ile Aero 20A, DAS ın yol boyunca yıllar boyu kusursuz bir şekilde çalışması için üretilen ürünlere olan saygınlığını güçlendirir.

TEKNİK VERİ

Nominal HF Amplifikatör Gücü400 W
Nominal LF Amplifikatör Gücü800 W
Frekans Aralığı (-10 dB)60 Hz-20 kHz
1 m de Anma Tepe SPL136 dB
Yatay Kapsam (-6 dB)90º Nominal
Dikey KaplamaBağımlılığı İzleyen
Muhafaza MalzemesiHuş ağacı kontrplak
Renk / FinishSiyah / ISO-flex Kaplama 
IP43 derecelendirmesi
KonektörlerGiriş: Dişi XLR 
Döngüsü: Erkek XLR 
DASnet Girişi: etherCON 
DASnet LOOP THRU: etherCON 
AC Giriş: powerCON TRUE1 
AC Çıkış: powerCON TRUE1
AC Gereksinimleri3.6 A, 115 V, 50 Hz / 60 Hz 
1.8 A, 230 V, 50 Hz / 60 Hz
Boyutlar (Y x G x D)31.7 x 64.7 44.3 cm 
12.4 x 25.2 x 17.3 inç
Ağırlık34,5 kg (75,9 lb)
Hoparlör TürüAktif Line Array
Benzer Ürünler
Yükleniyor...