Allen Heath Gld112 Dijital Mixer, 28 Faders 4 Layer, 48 İnput 20 Mix Output, 8 Stereo Fx

Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10

ALLEN HEATH GLD 112

GLD-112, 8 kontrol şeridinden oluşan ilave bir banka ile popüler GLD-80 mikserinin daha büyük bir versiyonudur ve kanal sayısını 4 katmandaki 28 fader şeridine yükseltmektedir.
GLD, kavramsal olarak büyük ölçüde başarılı dijital iLive serisine dayanan, kullanıcı dostu, uygun maliyetli ve ölçeklenebilir bir canlı dijital karıştırma sistemidir. Tak taklit G / Ç genişleticiler, tam bir yazılım paketi, yazılım ve kişisel izleme çözümleri tarafından desteklenen, 48 mikrofon girişi bulunan sistemleri inşa etmeyi kolaylaştırır.
GLD-112, 48 giriş işleme kanalı, beğeni toplayan FX öykünmelerimiz tarafından beslenen 8 stereo FX dönüşü, 30 yapılandırılabilir veri yolu, 20 karışım işleme kanalı ve uzlaşmadan tam işleme sağlamak için DSP gücü sunar.Yeni GLD Chrome Edition da şık, yeni stil, Otomatik Mikrofon Karıştırma, yeni gömülü eklenti FX ve tüm kanallardaki yeni kompresör modelleri bulunuyor.

ÖZELLİKLER

GLD-112, grafik tarzı bir 8,4 inç dokunmatik ekran ile tamamlanmış bir analog tarzı kanal işleme kontrol bölümüne sahiptir. Tamamen özelleştirilebilir bir sürükle bırak düzenini kullanarak girdileri ve karışımları hızlı ve kolay bir şekilde fader şeritlerine atayabilirsiniz. Her biri motorlu fader, adlandırılabilen ve renk kodlu bir kanal LCD ekranı, kazanç, pan ve aux / FX gönderilerine doğrudan erişim için bir döner kontrol olan 4 katmanda 28 fader şeridi vardır. Mikserin yerel I / O su, 4 XLR mikrofon / hat girişi, 4 XLR hat çıkışı, 4 RCA girişi, 2 RCA çıkışı ve SPDIF ve AES3 formatlarındaki dijital çıkışlardan oluşur.

GLD-112, 48 e kadar mikrofon girişi bulunan sistemleri oluşturmak için bir dizi fişli çalma G / Ç rafına bağlanır. Birincil AR2412 veya AB168 dSNAKE cihazı, ikincil (papatya zincirli) AB168 veya AR84 ve bir başka AR84 genişletici raf 120m üzerinde bağlanabilir CAT5 A & H nin dSNAKE protokolünü kullanarak çalışır. DSNAKE, uzaktan preamp a ve AudioRacks e otomatik yazılım güncellemelerine kumanda sağlar. Tüm dSNAKE portları ME Kişisel Karıştırma Sistemi ile de uyumludur.

GLD, USB bellek çubuğuna bir stereo sinyali kaydetme ve çalma özelliğine sahiptir. Dante, MADI, EtherSound ve Allen & Heath ACE protokolleri için standart iLive ses I / O opsiyon kartları, çok kanallı kayıt / oynatma, FOH / monitör bölünmelerine ve A & H iLive sistemlerine bağlantıya izin vererek takılabilir. GLD nin geniş yelpazesi

 


Benzer Ürünler
Yükleniyor...