Allen Heath M-Dante Ilive&Gld Audio Networking Option

Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10

ALLEN HEATH M-DANTE İLİVE-GLD

 DanteTM, canlı ses endüstrisinin yüksek performanslı ses, artan esneklik ve uygun maliyetle bilgisayar kayıtlarına doğrudan doğruya olan artan taleplerini karşılamak için Audinate tarafından geliştirilmiş ve Ethernet uyumlu bir ses ağ teknolojisi. Birden fazla ses akışını ve alt milisaniye gecikmeli entegre kontrol verilerini dağıtmak için CAT5 kablosu ve standart ağ bileşenleri kullanır.

M-Dante, iLive ve GLD nin diğer sistemlerle entegrasyonu, dijital mikrofon bölme özelliğini, çok parçalı kayıt ve sistem genişletmeyi etkinleştirmek için mevcut dijital ses ağı seçeneklerinden biridir. Dante teknolojisini tam 64 kanal çift yönlü ses ile yeni bir seviyeye taşıyan Audinate den yeni Brooklyn II yonga setini uygular. Portatif B genişletme yuvasına iLive sabit formatlı MixRacks (iDR-16, ILive modüler yüzeylerindeki iLive modüler MixRacks (iDR0, iDR10) ve Port A daki Port A / B, (iDR-32, iDR-48, iDR-64) veya genişletici (xDR-16), yeni RAB-2 standart. Aynı zamanda bir GLD-80 mikserindeki G / Ç Modülü genişletme yuvasına takılabilir.

Dante Virtual Soundcard, çok kanallı kayıt ve oynatma veya popüler işleme eklentileri ile çalışmak için ideal olan, 64 kanallı iLive ses bağlantısını doğrudan Ethernet portu aracılığıyla PC nize veya Mac inize bağlamanızı sağlayan Audinate den gelen bir yazılımdır. Bir Dante Sanal Ses Kartı lisansı M-DANTE ile ücretsiz sağlanır. Daha Audinate den satın alınabilir. Aynı zamanda bir GLD-80 mikserindeki G / Ç Modülü genişletme yuvasına takılabilir. Dante Virtual Soundcard, çok kanallı kayıt ve oynatma veya popüler işleme eklentileri ile çalışmak için ideal olan, 64 kanallı iLive ses bağlantısını doğrudan Ethernet portu aracılığıyla PC nize veya Mac inize bağlamanızı sağlayan Audinate den gelen bir yazılımdır. Bir Dante Sanal Ses Kartı lisansı M-DANTE ile ücretsiz sağlanır. Daha Audinate den satın alınabilir. Aynı zamanda bir GLD-80 mikserindeki G / Ç Modülü genişletme yuvasına takılabilir. Dante Virtual Soundcard, çok kanallı kayıt ve oynatma veya popüler işleme eklentileri ile çalışmak için ideal olan, 64 kanallı iLive ses bağlantısını doğrudan Ethernet portu aracılığıyla PC nize veya Mac inize bağlamanızı sağlayan Audinate den gelen bir yazılımdır. Bir Dante Sanal Ses Kartı lisansı M-DANTE ile ücretsiz sağlanır. Daha Audinate den satın alınabilir.

 


Benzer Ürünler
Yükleniyor...