AUDAC APM116MK2 16-Bölge Dijital Anons Mikrofonu

Adet

AUDAC APM116 MK2 Anons Mikrofonu

 

APM serisi, kardiyot pikap modelli bir arka elektret kondensatör hücresine sahip, 32 cm bir kürsü mikrofonuyla teçhizatlandırılmış dijital çağrı mikrofonlarıdır. Dahili bir limitör, sürekli olarak giriş seviyesini izleyerek, devam eden, temiz bir çıkış sinyali olmasını garanti eder. Üretilmiş sinyalin durumu, mikrofon tabanındaki farklı LED’ler kullanılarak gösterilir ve sinyalin temiz ve tüm durumlarda duyulabilir olduğuna ilişkin hoparlöre işaret sağlar.
Her bir konsol, önceden atanmış fonksiyonlu üç standart butona sahiptir (APM101’de sadece PTT mevcuttur): PTT (Konuşmak İçin Bas), Hepsini seç ve Hepsini sil. Diğer fonksiyon butonları, belirli zonlara duyurular yapmak, zonları veya diğer fonksiyonları gruplandırmak için yapılandırılabilirler. (Trigger & anahtar röle, ses-dosyası duyuruları, …)
Standart konfigürasyonlar matris sistemler (R2 & M2) kullanılarak yapılabilirken, özel konfigürasyonlar, Audac system manager yazılımıyla kombinasyon halindeki APC100 konfigüratör aracı kullanılarak programlanabilir.

 

 

                                                Anons Sistemi ÜrünleriAnons Mikrofonu 1 Zone

Benzer Ürünler
Yükleniyor...