Behringer VOCODER VC340 / Synthesizer

Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10
VOCODER VC340 kodlu BEHRINGER ürünüdür.

Unutulmaz Vokaller ve 80'li Yılların Efsanevi Orkestral Yaylıları için Kendine Has Bir Analog Vocoder: Behringer Vocoder VC340. Tuş hassasiyetine ve otantik analog sinyal yoluna sahip 37 yarı ağırlıklı tam boyutlu tuş sayesinde VOCODER VC340'ın, en sevdiğiniz klavyelerden biri olacağından emin olabilirsiniz. Gelmiş geçmiş en çok satan albümlerin yaratılmasına vesile olan hayranlık uyandırıcı vocoder sesini elde etmek için, ister sadece gerçekten dolgun bir yaylı ve çok sesli koro pad'i için kullanın, VOCODER VC340'a sahip olmak, kendi kişisel zaman makinenize sahip olmak gibidir. VOCODER VC340 ile birlikte geçmişe doğru eşsiz bir yolculuğa çıkın ya da geleceğe unutulmaz bir iz bırakın.

Bell Labs mühendisi Homer Dudley tarafından 1939'da patenti alınmış olmasına rağmen, vocoderlar 1970'lere kadar modern müzik sahnesinin bir parçası haline gelmedi. Asıl bu zamandan beri kayıt ve performans sanatçıları Wendy Carlos, Phil Collins, Jean Michel Jarre, Mike Oldfield, Kraftwerk, Stevie Wonder, Michael Jackson, Coldplay, Red Hot Chili Peppers, Daft Punk, Isao Tomito ve Emerson, Lake ve Palmer gibi pek çok isim tarafından kullanılmaktadır. Vocoder, robot sesleri, özel ses efektleri ve çok daha fazlasını yaratma kabiliyeti nedeniyle büyük sinema filmlerinin ve video oyunlarının da vazgeçilmez bir parçası haline geldi.

VOCODER VC340'ın synthesizer tabanlı rock müzik üzerinde muazzam bir etki yaratan klasik vocoder seslerini yeniden yaratmanızı son derece kolay hale getiren orijinal analog devresi dahil olmak üzere mühendisliğine üst düzey bir özen gösterilmiştir. VOCODER VC340'ın harika ötesi dolgun bir vocoderdan tutun, yaylı toplulukların çarpıcı partisyonlarına ve hayal gücünüzün sizi sürüklediği diğer tüm dünyevi seslere kadar her şeyi kapsayan ultra esnek ses şekillendirme kabiliyetini gerçekleşmesine imkan tanıyan şey Behringer tarafından gösterilen bu üst düzey araştırma ve geliştirme faaliyetleridir.

1970'lerin ve 80'lerin orijinal vocoderlarının aksine, VOCODER VC340'la birlikte kendi favori mikrofonunuzu kullanabilirsiniz. Arka panelde, herhangi bir Düşük Empedans (Lo-Z) dinamik mikrofonun (ayrıca satılır) dahili sentezlemeyi modüle etmesine imkan tanıyan özel bir XLR giriş konektörü bulunmaktadır.

Hiçbir şey bir vokal korosunun veya yaylı bölümün sesini gerçekten harika bir korodan daha iyi veremez! İşte bu nedenle VOCODER VC340’ın chorus'u, ideal miktarda bir dolgu için sinyali birden çok işlem aşamasına ileten kendine has bir analog BBD (Bucket Brigade Delay) teknolojisi kullanır.

Bizler de sizler gibi birer sythesizer-sever'iz, bu kısım doğrudan diğer synthlerle bağlantı imkanlarını merak edenler için: VOCODER VC340'ın tümü son derece sezgisel kullanım için düzenlenmiş olan 32 düğme, fader ve anahtardan oluşur. Giriş ve çıkış bağlantıları şunları içerir: Mic In; Kulaklık; Harici Sentezleme Girişi(Mikrofon); Kontrol (Vocoder Hold & Pitch pedal girişleri); Ses Çıkışı (3 Konumlu Seviye anahtarlı Mono ve Stereo); ve MIDI (Giriş, Çıkış ve Thru) USB / MIDI DIN.

Sadece enveloplar arasında geçiş yapmak değil, onları yaratmak söz konusu olduğunda, VOCODER VC340 hayal gücünüze sesini verir - ve bunu çok daha ulaşılabilir bir fiyatta elde etmenize imkan tanır. Modern bir performans o klasik analog sesi gerektirdiğinde - Behringer VOCODER VC340'ı çağırıyor demektir! Nefes kesici VOCODER VC340'ı hakkında daha fazla bilgi almak için bizi arayabilirsiniz. Müzik gerçekten hiç bu kadar iyi hissetirmemişti!

 

Benzer Ürünler
Yükleniyor...