Denon AHMM400EM Profesyonel Referans Kulak Üstü Kulaklık

Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10

Denon AHMM400EM Profesyonel Referans Kulak Üstü Kulaklık

Yüksek Kalite Kulaklık 

Denon'un AH-MM400 birinci sınıf kulaklıklarıyla yepyeni bir müzik dünyası keşfedin; kulaklıklar orijinal performansın sesini tutarlı bir şekilde yeniden üreten, doğal bir tonal denge sunmak için düz EQ ile profesyonel olarak ayarlanmıştır.

 

Doğal Amerikan Cevizi Donanım

Doğal Amerikan Cevizi donanıma sahip AH-MM400, titreşimsiz doğal ahşap gövdesi sayesinde dengeli bir tonal kaliteyle üstün müzik deneyimi sunar. Rahat, kulağı kaplayan tasarımıyla AH-MM400 yüksek derecede pasif akustik izolasyon sağlayarak arkaplan sesleriyle dikkatiniz dağılmadan müzik dinlemenize olanak tanır.

 

Alüminyum Döküm Askılar

Kulaklık muhafazaları, alüminyum alaşımlı döküm askılarıyla çok hafif, ayarlanabilir bir kafa bandına bağlanır; bu askılar titreşimsiz yapıya ve maksimum sağlamlık için yüksek dayanıklılığa sahiptir. AH-MM400, verilen taşıma kesesinde saklamak için aynı zamanda katlanabilmektedir.

 

Free Edge’li 40mm Karbon/Kâğıt Kompozit

Diyaframlar ve Neodim Mıknatıslar

 

AH-MM300, Denon’un seçkin Free Edge teknolojisinin yanı sıra gelişmiş Karbon/Kâğıt kompozit karışım diyaframlara ve neodim mıknatıslara sahip 40mm tescilli sürücülere sahiptir; bu teknoloji 40kHz’e kadar genişletilmiş frekans yanıtı sunmak için geleneksel diyafram surround süspansiyonuna olan ihtiyacı ortadan kaldırır

 

Çağdaş Avrupai Tasarım

Sundukları ses kadar iyi görünmeyi de amaçlayan AH-MM400, klasik stile modern bir dokunuş katarak yepyeni Avrupai tasarımıyla göz doldurmaktadır.

 

Oksijensiz Bakır kablolar

En yüksek ses tutarlılığı için AH-MM400 2 çıkarılabilir ses kablosuyla birlikte gelir; her iki kablo da yüksek saflıktaki Oksijensiz Bakır (OFC) kablo teknolojisine sahiptir. Bir kablo dahili bir mikrofonun yanı sıra ses, parça seçimi ve akıllı telefon kontrolü için bir uzaktan kumandaya sahiptir. Diğer uzun kablo ise diğer cihazlara bağlanmak için sağlanmıştır. Her iki kablo da altın-kaplama konnektörlere sahiptir.

Dahil Aksesuarlar: 

  • Taşıma kesesi
  • Çıkarılabilir, uzaktan kumanda ve mikrofonlu OFC kablo
  • Çıkarılabilir OFC analog ses kablosu
  • 6.3mm/¼" fiş adaptörü

 

Benzer Ürünler
Yükleniyor...