AUDAC COM108 80W/100V Mixer-Ampli

Adet

Audac COM108, ticari kurulumlarda küçük ve orta boy ses sistemleri için çözümler sunan kompakt ancak çok yönlü bir genel seslendirme mikser amplifikatörüdür. Tipik uygulama, perakende mağazalarda, barlarda, restoranlarda ve ofis binalarında fon müziği sistemleridir.

Kompakt ve basit tasarım, teknik bilgiye sahip olmayan birinin bile cihazı herhangi bir ortama kurmasına olanak sağlar.

Amplifikatör, D Sınıfı amplifikatör teknolojisi kullanılarak tasarlanmıştır ve sabit voltaj (100V ve 70V) veya düşük empedanslı (4 Ohm) ses sistemlerine 80 Watt çıkış gücü sağlar. Bir anahtar modu güç kaynağı, global uyumluluk için çok çeşitli şebeke voltajlarıyla uyumluluk sağlar.

Stereo hat girişi, medya oynatıcılar, radyo alıcıları, internet ses oynatıcılar, vb. Gibi çok çeşitli ses kaynakları için bağlantıya izin verir. Dengeli bir mikrofon / hat girişi, entegre fantom güç kaynağı (15V) kullanan kondenser mikrofonlarla uyumlu bir anons mikrofonu için bağlantı sağlar. Öncelikli bir anahtar etkinleştirildiğinde arka plan müziğini geçersiz kılar ve ses dosyası yürütücülerle uyumluluğu geniş kazanç ayarlama olanağı (0 dB - +50 dB) ile garanti edilir.

Audac COM108 masa üstü bir cihazken, isteğe bağlı olarak temin edilebilen bir montaj seti (MBS310) kullanılarak 10,5 "veya 19" ekipman raflarına montajı mümkündür.

Benzer Ürünler
Yükleniyor...