Neumann KU 100 Dummy Head

  • Barkod: 2242005171936
  • Kategori: Kayıt Mikrofonları
  • %12indirim
    405.803 TL
  • Havale/EFT ile 393.629 TL
Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10
Neumann KU 100 Dummy Head 3D ses deneyimi için çift kulaklı stereo mikrofon setidir.

3D SES OLUŞTURMANIN EN KOLAY YOLU
Geleneksel kayıt teknikleri akustik bir olayı dinleyicinin ortamına aktarmaya çalışır. Sonuç genellikle tatmin edici değildir çünkü orijinal oda ikinci bir odaya konur. Sahte kafa kayıtları çok daha hızlı bir deneyimdir çünkü dinleyiciyi akustik olayın gerçekleştiği ortama aktarır. Dahası, kafayla ilgili stereo kayıtlar gerçekten sürükleyicidir: Geleneksel stereo kayıtlar sol ve sağla sınırlıyken ve en iyi ihtimalle bu hoparlörlerin arkasında bir derinlik hissi yaratırken, kafayla ilgili kayıtlar dinleyiciyi çevreleyen üç boyutlu bir sonik görüntü oluşturur.

KU 100 kukla kafası çift kulaklı bir stereo mikrofondur. İki çok yönlü yoğunlaştırıcı kapsül, insan kafasına benzeyen bir muhafaza üzerine monte edilen yapay kulaklara yerleştirilmiştir. Yüksek kaliteli kulaklıklar üzerinden oynatılan KU 100 kayıtları, çarpıcı yanal ve dikey lokalizasyon, nefes kesen boşluk hissi ve etrafı saran oda sönümlemesi ile dinleyicilere, kayıt konumunda kendi kulaklarıyla duyacakları deneyimin neredeyse aynısını yaşatıyor. dinleyici. Etkileyici ses hiç bu kadar kolay olmamıştı: KU 100'ü en uygun dinleme konumuna yerleştirmeniz yeterli! Eski kukla kafalı mikrofonların aksine KU 100, hoparlör çalma özelliğiyle de uyumludur ve geleneksel mikrofonlara benzer, ancak üstün alan ve derinlik duygusuna sahip bir stereo görüntü oluşturur.

Son teknoloji transformatörsüz devresi sayesinde KU 100, çok düşük kendi kendine gürültüye sahiptir ve duyulabilir bozulma olmadan 135 dB'ye kadar ve –10 dB ön zayıflatma anahtarı etkinleştirildiğinde 145 dB'ye kadar yüksek ses basıncı seviyelerini işleyebilir . İkinci bir anahtar, 150 Hz, 40 Hz ve doğrusal olmak üzere üç düşük kesim seçeneği sunar. Her iki anahtar da her iki kanalı da etkiler. KU 100, dengeli bir XLR 5 stereo çıkışına ve dengesiz BNC çıkışlarına sahiptir. Üç güç seçeneği mevcuttur: P48 fantom gücü, dahili pil ve harici PSU (dahil). KU 100, 5/8"-27 dişi dişli ve ayrıca 1/2"- ve 3/8" saplamalara bağlanmak için dişli adaptörlerle üst veya alt taraftaki standart mikrofon standlarına monte edilir.
Benzer Ürünler
Yükleniyor...