Electro Voice EKX-15P, 15” Aktif Hoparlör 1500-watt, 132-dB

Adet
F.01U.303.386 kodlu ELECTRO VOICE ürünüdür.

Mükemmel ses ve sınıfının en iyisi özelliklerle performansınızı en üst düzeye çıkarmak istiyorsanız, Electro-Voice EKX-15P bunu yapmanın harika bir yoludur. 15" woofer ve 1.500 watt'lık amplifikatör sayesinde güçlü bas ve odayı titreten ses seviyesini deneyimleyin. EV'nin patentli Senkronize Sinyal Dönüştürücü (SST) dalga kılavuzu tasarımı sayesinde tüm dinleyicileriniz hassas ve tutarlı kapsama alanının keyfine varacak. Dijital sinyal işleme, kullanışlı ön ayarlar sağlar , sistem uyumlu geçişler, üç bantlı EQ ve daha fazlası.Electro-Voice EKX-15P'nin sağlam ahşap muhafazası zorluklar için tasarlandı ve birden fazla montaj noktası kurulumu çocuk oyuncağı haline getiriyor.

EKX-15P, miks konsolunuzu, enstrümanlarınızı veya mikrofonlarınızı bağlamak için XLR/TRS girişlerine sahip iki kanallı bir miksere sahiptir ve medya oynatıcınızı barındıran bir stereo RCA girişi içerir. Esnek kazanç kontrolleri ve kullanışlı bir klip göstergesi, sesinizi kalibre etmeyi çocuk oyuncağı haline getirir. EKX-15P başka bir hoparlöre veya subwoofer'a bağlanabilir ve sezgisel ön ayarlara sahip programlanabilir geçiş sayesinde subwoofer eklemek zahmetsizdir.

Electro-Voice EKX-15P ile harika bir ses performansı elde etmek kolaydır. Yüksek hassasiyetli dönüştürücüleri, gerçek tam aralıklı ses için 44Hz-20kHz frekans tepkisi sergiler. Yüksek verimli D Sınıfı güç amplifikatörü maksimum 134dB SPL sağlar; bu, kirişleri sarsmaya fazlasıyla yeterlidir. QuickSmartDSP, uygulamanız (Müzik, Canlı, Konuşma ve Kulüp) ve konumunuz (Tripod, Monitör, Duvar ve Askıya Alma) için ön ayarlarla etkili sistem optimizasyonu sağlar. Üstelik EV'nin patentli Sinyal Senkronize Dönüştürücü (SST) dalga kılavuzu tasarımı, tüm hedef kitleniz için tutarlı kapsama alanı sağlar.

Electro-Voice'un EKX Serisi birinci sınıf ses kalitesini en son teknolojiyle birleştiriyor. Taşınabilir ve kurulu uygulamalar için mükemmel olan bu hoparlörler çok çeşitli ses güçlendirme ihtiyaçlarını karşılar. En kaliteli bileşenler, EV'nin patentli Sinyal Senkronize Dönüştürücü (SST) dalga kılavuzu tasarımı, verimli D Sınıfı amplifikatörler ve OuickSmartDSP işleme, hassas kapsama alanı ve birinci sınıf ses sunmak için bir araya geliyor. Dayanıklı EVCoat kaplamalı endüstriyel güçte ahşap muhafazalar, hoparlörlerinizin canlı kullanımın zorluklarına dayanabilmesini sağlar.İster bir tripoda monte edin, ister askıya alın, ister izleme amacıyla sahneye yerleştirin, EKX Serisinden en yüksek performansı bekleyebilirsiniz.

TEKNİK ÖZELLİKLEREKX-15P
GüçlendirilmişEvet
Güç YapılandırmasıTek Amfi
Kanallar2 kanallı karıştırıcı
LF Sürücü Boyutu1 x 15" EVS-15M woofer
HF Sürücü Boyutu1" DH-1M HF titanyum sıkıştırma sürücüsü
Toplam Güç1500W
Girişler2 x XLR-1/4" birleşik, 2 x RCA
Çıkışlar 1 adet XLR
Frekans tepkisi55Hz-18kHz (-3 dB), 48Hz-20kHz (-10 dB)
Geçiş Frekansı1.7kHz
Maksimum Tepe SPL134 dB SPL
Yatay Kapsama Açısı90°
Dikey Kapsama Açısı60°
Sinyal işlemeQuickSmart DSP
Muhafaza MalzemesiEV kaplamalı ve 18 ayar çelik ızgaralı 15 mm kontrplak
Montaj SeçenekleriDireğe Montaj, Zemin Takozu, 8 x M10 Uçuş Noktası
Güç kaynağıStandart IEC AC kablosu
Hoparlör TürüAktif Hoparlörler
Hoparlör Ölçüsü15"
Benzer Ürünler
Yükleniyor...