Neumann MA 1: Monitör Kalibrasyon Mikrofonu
MA 1, Neumann'ın stüdyo monitörlerini bulundukları odanın akustiğine göre ayarlamak (alignment) amacıyla kullanılan küresel yönlü elektret kondenser ölçüm mikrofonudur. Dinleme noktasında yapılan ölçümler, DSP özellikli Neumann monitörlerinin oda kaynaklı frekans sapmalarına göre düzeltilmesinde kullanılır.
Mikrofon SG 105 tutucusu ile birlikte gelir ve bir stand üzerinde dinleme pozisyonuna kolayca yerleştirilebilir.
Öne Çıkan Özellikler
- Küresel (omni) ölçüm mikrofonu
- Elektret kondenser kapsül
- Monitör–oda uyumu için ölçüm
- SG 105 tutucu dahil
Kutu İçeriği
- Neumann MA 1 ölçüm mikrofonu
- SG 105 mikrofon tutucusu
Kullanım Alanları
Kayıt, miks ve mastering stüdyoları, yayın odaları, post prodüksiyon tesisleri ve ev stüdyolarında Neumann DSP monitörlerin oda akustiğine göre kalibrasyonu.
Doğru model seçimi, mevcut ekipmanınızla uyumluluk, sistem kurulumu ve proje planlaması hakkındaki tüm sorularınız için Meteor Müzik teknik ekibinden destek alabilirsiniz.