Zoom R16 16 Kanal Ses Kayıt Cihazı

Adet

Zoom R16 Multitrack SD Recorder Controller and Interface - Kayıt Cihazı

Kolayca taşınabilen Zoom R16 ile grup çalışmalarını, dersleri, ilham anlarını, kapsamlı konserleri ve ne isterseniz onu yakalamaya hazır olacaksınız. Bu 16 kanallı kaydedici size yalnızca sekiz XLR/line girişi sağlamakla kalmıyor, böylece kendi donanımınızı takıp kayda başlayabilirsiniz - R16 aynı zamanda dahili stereo kondenser mikrofonlara da sahiptir. Tek yapmanız gereken kayıt tuşuna basmak ve doğrudan SD kartlara mükemmel ses kalitesine sahip ses (24 bit/44,1 kHz'e kadar) kaydedeceksiniz. Ayrıca boş alan kalmaması konusunda endişelenmeyin: Zoom R16, 32 GB'a kadar devasa SDHC kartları destekler.

Zoom R16'nızı bilgisayarınıza bağlamak mı istiyorsunuz? USB konektörünü birkaç kullanışlı yöntemle kullanın! İlk olarak, onu bilgisayarınıza bağlayabilir ve standart bir USB depolama aygıtı olarak kullanabilirsiniz, böylece SD kayıtlı parçalarınızı miksaj yapmak, arşivlemek, e-postayla göndermek veya çevrimiçi olarak yayınlamak için hızlı bir şekilde doğrudan bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Ancak R16 aynı zamanda bir USB ses arabirimi görevini de görüyor; bu ne kadar harika? En sevdiğiniz DAW'yi yükleyin ve R16'nın yerleşik girişlerini kullanarak aynı anda sekiz parçayı kaydedebilirsiniz. 

Parçaları kaydettikten sonra R16, ister bilgisayarınızın başında ister yolda olun, parçaları güzelleştirmek için ihtiyacınız olan her şeyi size verir. Yeni başlayanlar için R16, 100'den fazla dahili stüdyo efektinin yanı sıra muhteşem gitar amplifikatörü ve efekt modellerine sahiptir. Miks için uygun ses ne olursa olsun, yankı, gecikme, distorsiyon ile parçalarınızı parlatabilirsiniz. Ayrıca, profesyonel düzeyde mastering efektleriyle yüklü olduğundan, şarkılarınızı yayınlanmak üzere sonlandırabilirsiniz. Daha da şık olanı, R16'yı bilgisayarınıza bağladığınızda onu uygulamalı bir kontrol yüzeyi olarak kullanabilirsiniz. R16, Cubase, Logic, Digital Performer ve daha fazlasını içeren popüler DAW yazılımıyla çalışan Mackie'nin kontrol emülasyonunu kullanır. Fader'ları kullanmanın gerçek miksaj deneyimine sahip olacaksınız, böylece seviyeleri tam istediğiniz yerde alabilirsiniz.

Kayıt konusunda ciddi olmaya hazırsanız R16 size tüm paketi sunar: USB ses arabirimi, uygulamalı kontrol yüzeyi ve birlikte verilen yazılım paketi. Fikirlerinizi ortaya koymak ve onları profesyonel parçalara dönüştürmek için hemen çalışmaya başlamanız için Cubase LE 4 DAW yazılımıyla birlikte gelir.



Zoom R16 16-track Portable SD Recorder/USB Audio Interface Features at a Glance:

  • Hareket halindeyken 16 kanallı SD kayıt için ihtiyacınız olan her şeyi size sunar (aynı anda 8 kanal)
  • Tek tuşla kayıt çözümü için dahili stereo yoğunlaştırıcı mikrofonlar
  • Dosya aktarımı veya doğrudan bilgisayara kayıt için USB bağlantısı
  • Sekiz XLR mikrofon girişi sayesinde tüm bandı kaydedebilirsiniz
  • Parçaları parlatmak için tonlarca yerleşik efekt ve gitar amfi/efekt modelleri
  • Uygulamalı bir kontrol yüzeyi olarak da kullanılabilir, böylece parçaları karıştırabilirsiniz
  • Hemen başlayabilmeniz için Steinberg Cubase LE 4 yazılımıyla birlikte gelir

 
SpecificationDetail
Simultaneous Rec Tracks8
Simultaneous Play Tracks16
Sample Rate44.1kHz
Bit Rate24-bit
EffectsYes
EQYes (as effect)
CompressionYes (as effect)
Phantom PowerYes (2 channels)
Number of Mic Preamps8
Audio InterfaceYes (+ control surface)
Computer ConnectivityUSB
Built-in MicsYes, 2
Analog Inputs8 x XLR/Combo
Analog Outputs2 x 1/4"
Digital InputsNo digital I/O
Digital OutputsNo digital I/O
Other I/ONo additional I/O
StorageUp to 32GB SDHC (1GB SD card included) +USB Flash
Faders8 + 1 master (fader/encoder)
Fader ThrowShort-throw
Power6 x AA, USB bus, AD-14 AC adapter
Height2.05"
Depth9.33"
Width14.8"
Weight2.87 lbs.

 

Yükleniyor...