AUDAC DMP40 Modul, DAB / DAB + / FM Tuner Modül, (XMP44)

Adet

Auda DMP40

 

 

  • DAB / DAB + / FM desteği
  • RDS / Radiotext istasyonu bilgileri
  • Manuel ve otomatik ayarlama
  • Tercih istasyonu depolama
  • Sinyal gücü göstergesi

 

XMP44 herhangi bir özel uygulamada kullanılacak şekilde uyarlanabilir. Beş farklı modül ve konfigürasyon olanakları ile geniş bir varyasyon ve esnek kombinasyonları herhangi bir uygulama için tercih edebilirsiniz. DMP40 XMP44 için DAB / DAB + / FM tuner modülüdür.
Modül yuvaya takıldığında, modülün işlevi gerçekten tak ve çalıştır olur. Modül otomatik olarak karmaşık yapılandırmalar gerekmeden kolaylıkla keşfedilebilir ve kullanılabilir.

 

 

 

 


Cihaz Mp3,cd çalarlı ve radyo tuner özellikli olacaktır.- DAB/DAB+/FM özellikleri bulunacaktır.Rds ve radyoyazı merkez bilgileri özelliğiManuel ve otomatik aramaF tipi anten bağlantısıFm hassasiyeti -108dbDab sinyal gürültü oranı 81 dbFm sinyal gürültü oranı 52dbCihaz üzerinde dahili usb bağlantı girişi ve hafıza kartı girişi "sd/mmc kart uyumlu" bulunmalıdır.Cihaz ön yüzeyinde ID3 ve RDS bilgilerini gösterecek ekran bulunacaktır.Cihazda iki eşit ses çıkışı bulunmalıdır.Cihaz AM/FM radyo tuner lı olacaktır.Cihaz boyutları 482x44x330 mm ve 3.82kg ağırlıkta olacaktır.1 u rack case boyutlarına uyumlu olmalıdır.Cihaz tüm sistemler ile uyumlu çalışacak aynı marka nın ürünü olacak, uzak doğu menşeli olmayacaktır.

Yükleniyor...