Gryphon - Apollo:
Ürün Tanımı:
Analog müziğin Hizmetine Bu Kadar Çok Entelektüel Güç Hiçbir Zaman Adanmamıştı. Gryphon Tasarım Ekibinden Soren Slebo, Turntable Efsanesi Helmut Brinkmann, Kartuş Ustası Ortofon ve Aarhus Teknik Enstitüsü'nün Hayatta Bir Kere Olur İş Birliğinin Zirvesi Olan Gryphon İmzalı Apollo, Sadece Bir Turntable Değil: Yüksek Sınıf Ses Sistemleri Tarihinde Dönemeç Bir Olay. Dünyanın En İyi Analog Oynatma Sistemini İnşa Etmek Dünyanın En Saygın Turntable Tasarımcısını Gerektiriyordu: Turntable Tasarımının Stradivarius'u Helmut Brinkmann. Dört Yıldan Fazla Bir Süredir, Brinkmann Turntables Kalıtsal İnşa Kalitesi, Estetik Güzelliği ve En Önemli Olarak Hayatı Şaşırtıcı Derecede Gerçekçi Müzik Sunumu İle Evrensel Olarak Övgü Topladı.
Kendi Şirketi İçin Helmut'un Tasarımları, Parlak Olmasına Rağmen, Her Zaman Fiyat Kısıtlamalarıyla Karşılaşmıştır. Apollo İle, Ödünsüz "Hayalindeki Turntable"ı Oluşturma Fırsatı Buldu. Apollo, Brinkmann'ın Tescilli, El Yapımı Sinus™ Kayış Tahrikli Motorlarının İkisini, 180 Derece Açıyla Birbirlerine Karşı Yerleştirilmiş, Büyük Plak Plakasını Kapatacak Şekilde Kullandı. Çoklu Motorların Faydaları - Artan Tork, Azaltılmış "Cogging" Etkisi ve Her Motora Azaltılmış Stres - İyi Bilinirken, Çift Motorlu Tasarımın Potansiyel Sorunlarını Gidermek Çok Miktarda Buluşçuluk Gerektiriyordu. Apollo, Sadece Helmut'un İlk Çok Motorlu Turntable'ı Değil, Aynı Zamanda Dijital Hız Kontrol Cihazı Geliştirdiği İlk "Masa"dır. Helmut, Hız Kontrolünü Turntable Tasarımının "Gizli Sırrı" Olarak Gördü ve Bu Önce Görülmemiş Dijital Kontrol Cihazı, Onun Şaheseridir.
Apollo'nun Dijital Kontrolü, İki Motoru Senkronize Etmenin Yanı sıra, Analog Eşdeğerlerinden Daha Doğrudur ve Asla Kalibrasyon Gerektirmez; Aynı Zamanda, Brinkmann'ın "Yumuşak" Motor Kontrol Teknikleri, 40 Yıldan Fazla Turntable Tasarımında Özenle İyileştirilmiş, Apollo'nun Hız Kontrol Cihazını Diğer Tüm Turntables'ın Hız Kontrol Cihazlarından Daha Da Uzaklaştırıyor. Brinkmann'ın Üçüncü Nesil RöNt Güç Kaynağı Teknolojisine Dayanan Apollo'nun Özel Kaynağı, RoNt İçin Geliştirilen Tescilli BZ 34 "Tüp Doğrultma Simülatörü"nü Kullanıyor. Yarı İletkenler, RoNt'nin Tüplerini Değiştiriyor ve Apollo Üniteleri Daha Yüksek Çıkış Akımına da Sahip, İki Motorun Optimum Şekilde Sürülmesini Sağlıyor.
Mekanik ve Elektrik Olarak Ayrılmış, Ayrı Bir Trafoyla Beslenen Tamamen Ayrık, Ayrık Bir Güç Kaynağı Yatağın Isıtıcıyı ve Plak Işığını Besler. Gryphon'un Soren Slebo Tarafından Yazarak Hazırlanan Apollo'nun Endüstriyel Tasarımı, Görsel Güzelliği İdeal Sertlik ve Rezonans Kontrolü İle Birleştiriyor. Sınırlı Katman Sönümlemesinin Güçlerini Kullanarak, Apollo'nun Şasisi, Anodize Alüminyum, Kerrock ve Danimarka'nın MENETA Grubunun Patentiyle Korunan Sönümleyici Bir Bileşik Olan "Akıllı Yığın"ın Lamine Edilmiş "Sandviç" İnşasına Dayanıyor. Apollo'nun Kayda Değer Kütlesi 4 Katı, Ayarlanabilir Sivri Uç Üzerine Dayanıyor. Motorlar Tamamen Yapıdan Ayrılmış, Her Biri Kendi Optimize Edilmiş Alt Şasisine Monte Edilmiştir. Kendi Başına Olağanüstü Olan Apollo Sisteminin Her Parçası - Turntable'dan Tonkolu'na, Kartuşa Kadar - Hepsi Birbirleriyle Mükemmel Bir Şekilde Çalışacak Şekilde Amaçlı Olarak Tasarlandı. Tasarım Aşamasında Tüm Değişkenleri Kontrol Edebilme Yeteneği, Parlak Tasarımcılar ve Eşsiz Üretim Yetenekleri İle Birleştiğinde, Yüksek Sınıf Ses Sistemleri Tarihinde Eşi Benzeri Görülmemiş Analog Bir Oynatma Sistemi Doğurdu. Apollo İle, Bütünün Gerçekten Parçalarının Toplamından Daha Büyük Olduğunu Söylemek Abartı Değildir.
Ek Bilgiler:
Özellikler:
Teknik Özellikler:
Ödüller: