dB Technologies DVA S1521N 21" Aktif Subwoofer 1500-watt rms 139-dB

Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10

DB Technologies DVA-S1521N

 

DVA S1521 N, doğru, ultra düşük frekans yanıtı için ayarladığımız bir bas refleks kabinde yer alan 21”lik bir aktif subwoofer. Büyük DVA ve DVX Serisi PA sistemlerine bir sub-bas ünite ya da istifli bir subwoofer olarak entegre edilebiliyor. Sağlam siyah dokulu lake kaplamalı, dayanıklı çok katmanlı huş ağacından üretilen yüksek kaliteli muhafaza aktı taşıma sapı, bir M20 sehpa montajı için diplik arka panelde caster kabul eden burçlar sunuyor. DRK-10 ve DRK- 20 donanımlarının montajı için pick-point aksamları kolay ve güvenli istif için üst panele monte edilmiş.

 

      

 

Genel Tanım      

Bu subwooferlar, 3000W’a kadar çıkış veren digipro®G2 dijital güç amplifikatörleri ile sürülür. Digipro®G2 teknolojisi fan gerektirmeyecek kadar verimlidir. Hareketli parçalar içermediğinden bu amplifikatörler bakım gerektirmez. PFC anahtar modlu güç kaynaklarıyla donatılan cihazlar hat voltaj dalgalanmalarından etkilenmez, ki bu turne donanımlarında çok önemli bir özelliktir.

Ağ uyumlu DVA subwooferların ürün adında bir “N” harfi bulunur. Bunlar, değişken köprü frekansları, hassas sınırlayıcı fonksiyonları ve mükemmel zaman hizalaması için ayarlanabilir gecikme ayarları ile mükemmel ses özelliklerine sahip premium kaliteli bir DSP içerir. Özel bir ön ayar, gelişmiş yönlendirmeye sahip kardioid sistemlerin kurulmasını kolaylaştırır. Ayarlar arkaya monte edilen döner kodlayıcı ile kolayca ayarlanabilir. DSP ayrıca küçük hoparlörleri ¢ Yüksek performanslı bas hoparlör ¢ Yüksek performanslı digipro®G2 Class-D güç amplifikatörü ¢ Yüksek kaliteli DSP ve RDnet ¢ Turne için sağlam yapılı bağlamak için bir X-Over çıkışı içerir (S08 ve S09 ünitelerde stereo olarak).

Fabrikada bir RDnet portu ile donatılan bu subwooferlar karmaşık, uzaktan kumandalı ve izlenen DVA T12 ses geliştirme sistemleri ile üniteleri RDnet hubına bağlayan RJ45 girişleri ve çıkışları üzerinden entegrasyon için hazırdır. Siyah dokulu lake ile kaplanan çok katmanlı huş ağacından üretilen subwoofer muhafazasının önünde sağlam bir hoparlör ızgarası bulunmaktadır. Kabin rahat taşıma sapları ile kolayca taşınabiliyor.

Ünitenin transdüseri olarak çalışan birim son teknoloji ürünü 21”lik bir woofer ve 4.5”lik bir ses bobinine sahip. Bu yüksek kaliteli malzeme ve sofistike manyetik sürücü kombinasyonu oldukça etkileyici sonuçlar veriyor. Çok düşük bas freekansları bile süper hassas ve tüyler ürperten bir geçiş yanıtı ile üretilerek dinleyiciye nefes kesen bir ses deneyimi sunuluyor.

 
 
Teknik veri
Hoparlör Tipi: Aktif Bassrefleks-Subwoofe
 
 
Akustik veri
Frekans Yanıtı [- 3dB]: 30 - 105 Hz
Max SPL: 139 dB
Yönelme: Çok Yönlü
LF: 21 "
Ses Bobini LF: 4.5”
 
 
Amplifikatör
Amplifikatör Teknolojisi: Digipro® G2
Amplifikatör Sınıfı: Class D
Güç Kaynağı: 1.5 kW SMPS
LF Amp: 1500 W RMS
Soğutma: Hava yayılımı
 
 
İşlemci
Kontroller: DSP 56 bit
AD/DA Dönüştürücü: 24bit/ 96 kHz
Sistem Önayarları: X-Over,Delay
Faz: 0, 180 °
Sınırlayıcı: RMS, Peak, Termal
Gecikme Seçenekleri: 0-4.5 ms dahili
Geçiş Frekansı LF-HF: 60-105Hz | 5Hz adımlarla
LF-Xover out slope: 24 dB/Oktav
 
 
Mekanik özellikler
Kabin: Çok katmanlı huş ağacından kaplama
Kabin Tasarımı: Dikdörtgen 
Tutma Yeri: 3x Kenar başına
Aksesuar: Dolly, Tekerlekler 100mm, Toz Koruyucu, Yağmur Koruyucu  
Askı Noktaları: DRK10/20 askı aparatlarını sabitlemek için 2xPim Noktaları üstte
Sehpa Montajı için Diplik: M20
Genişlik: 580 mm (23.2 in)
Yükseklik: 800 mm (32 in)
Derinlik: 720 mm (28.8 in)
Ağırlık: 52.5 kg (115.74 lbs)
 
 
Hoparlör TürüAktif Subwoofer
Hoparlör Ölçüsü21"
Benzer Ürünler
Yükleniyor...