AUDAC CELO2 2" Tavan Hoparlörü 10W/8Ohm

  • Barkod: 2242005425541
  • Marka: Audac
  • Kategori: Tavan Hoparlörü
  • Fiyatlar İçin Bilgi Alınız
  • Havale/EFT ile 0 TL
Adet

AUDAC CELO2

 

CELO serisi, her durum ve uygulama için en uygun deneyimi garanti eden dört modelden oluşur, efsane high-end ince kesit tavan hoparlör modeli CELO2 bu serinin 2" modelidir

Ultra-kompakt boyutları ile CELO2 başka hiçbir hoparlörde olmayan sorunsuz bir iç entegre sahiptir. Dış çapı sadece 3.2mm tavan kesiti mesafesinde olurken tavan içinde yerleşik 95 mm mesafeye ve 118 mm dış çap ölçüsüne sahiptir. Ses kalitesi, kapalı arka kutusunun düşük frekanslarda gelişmiş tam aralık tepkisi ile 2" alüminyum koni sürücüsü ile sağlanır.

Ses nedeniyle kapalı arka kutu ile Taşınmış muhafaza düşük frekanslarda gelişmiş bir tepki ile, bir tam aralık, sıcak ve ayrıntılı ses sağlayan 2 "alüminyum koni sürücüsü kaynaklanır. Bu şekilde, açık ve net bir ses ile pürüzsüz ses üretimi garanti edilir. Self-resetting özelliği optimal aşırı yük koruması sağlar. Tüm bu detaylar 20 Watt maximim güç kullanımı ve 10 Watt RMS güç kullanımı ile saf ses üreten son derece güvenilir bir hoparlör olan CELO2 kalitesi ile sonuçlanır.

Hoparlör kullanım ömrü boyunca istikrar, güvenli montaj ve kolay kurulum garanti etmek için bağlantısı altın kaplama yaylı konnektörler kullanılarak yapılır, tavana hoparlör montajı dört vida ile yapılır ve ön ızgara neodimyum mıknatıslar tarafından yerinde tutulan bir hızlı sabitleme mekanizması tarafından yapılmalıdır.

 

 

                                                                  Empedans8 OhmHoparlör Ölçüsü2"

Benzer Ürünler
Yükleniyor...