AUDAC XMP44 Modüler Audio Sistem BASE

Adet

Audac XMP44

  • Ön dinleme için Dahili hoparlör
  • Her modül için USB arabirimi 
  • RS-232 ve TCP / IP uzaktan kumanda bağlantıları
  • 4 Modüller için bağlantı yuvaları

 

Herhangi bir kullanıcının özel ihtiyaçlarını karşılayacak bir ses çalar bulmak her zaman kolay olmayabilir. Bu modüler ses sistemi sayesinde, 4 ayrı modül bağlantısı sayesinde tamamen esnek bir yapı hizmetinizdedir. Her slot FM tuner, DAB ve DAB + tuner, ses dosyası arabirimleri yanı sıra internet müzik çalarlar ve USB medya oynatıcılar / kaydedicileri tetikler yada aralarından seçilebilir mevcut herhangi bir modülün uygulanmasına izin verir. Bu kristal netliğinde ses üretimi, yüksek beklentileri olan bir kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayacak bir çözüm sunar.

2.8 "TFT ekran ve önündeki bas-çek döner kadran sayesinde, eşsiz bir kullanıcı deneyimi elde edilir. 4 dokunmatik buton ile tecrübesiz  bir kullanıcı bile kolaylıkla ayarlamaları ve özel yapılandırmaları yapabilir. Her çıkış için ön dinleme bir dahili hoparlör sayesinde mümkün olmaktadır. Toplam 4 USB arabirim ise her modül için oynatma veya medya ve ses dosyalarının depolamayı sağlar.
XMP44 ev ve endüstriyel otomasyon sistemlerinde RS-232 ve TCP / IP kontrol sağlar özelliktedir. Ücretsiz uygulaması, web arayüzü veya kumandayı kullanarak herhangi bir taşınabilir aygıttan yapılandırılarak yapılabilir.

 

 

 

 


Cihaz tamamı esnek modüler yapıda inşa edilebilir olacaktır.Cihaz Mp3,cd çalarlı ve radyo tuner özellikli olacaktır.Cihaz üzerinde dahili usb bağlantı girişi ve hafıza kartı girişi "sd/mmc kart uyumlu" bulunmalıdır.Cihaz ön yüzeyinde ID3 ve RDS bilgilerini gösterecek ekran bulunacaktır.Cihazda iki eşit ses çıkışı bulunmalıdır.Cihaz AM/FM radyo tuner lı olacaktır.Cihaz boyutları 482x44x330 mm ve 3.82kg ağırlıkta olacaktır.1 u rack case boyutlarına uyumlu olmalıdır.Cihaz tüm sistemler ile uyumlu çalışacak aynı marka nın ürünü olacak, uzak doğu menşeli olmayacaktır.

Yükleniyor...