RCF EVOX JMIX8 Mikserli Portatif Ses Sistemi 1400-watt 12"Sub+8x2" 128 dB

Adet

RCF EVOX JMIX8 

Digital Mixer + Active Two Way Array Music System

  • 128 dB Maksimum SPL
  • 1400 Watt 2 yollu tepe gücü
  • Çoklu FX, Amp Simülatörü ve Uzaktan Kumanda ile 8 IN Dijital Mikser
  • FiRPHASE ile DSP İşleme
  • 12 "woofer, yüksek güç 2.5" ses bobini
  • 8 x 2 "ultra kompakt fullrange 1.0" ses bobini
  • 2350x350x450 mm 92.5x13.77x17.71 inç (HxWxD)
  • 24,4 / 53,8 kg / lbs

 

EVOX J Serisini bir adım daha ileri götüren RCF, sisteme 8 girişli bir Dijital Mikser ekledi. Yenilikçi Z.CORE DSP nin yerleşik işlem gücü yalnızca tam karışım işlevlerini sunmaz; yüksek kaliteli enstrüman FX ve AMP simülasyonlarını içerir. EVOX iOS / Android uyumlu bir uygulama, JMIX8 i yönetmenizi sağlar. Bluetooth ses ve Hi-Z enstrüman girişi ekleyen EVOX JMIX8, RCF transdüserlerinin ve amplifikasyonunun kalitesini ve güvenilirliğini, uzaktan kumandalı 8 kanallı dijital bir mikser ile birleştiriyor

JMIX BT!
Mikser bölümü, uzaktan dijital kazanç kontrolü, seçilebilir yüksek geçiş filtresi, pan kontrolü ve kutup değiştirme anahtarı bulunan yüksek kaliteli profesyonel bir ön yükselticiye sahiptir. Kanal 1 ve 2 için kullanılabilen kondansatör / elektret mikrofonlar (+ 48V) için hayalet güç Her giriş kanalı üç bantlı bir EQ ile sağlanır: alçak ve yüksekler için ± 12dB kazanç raf ekolayzırı ve 50Hz den 12kHz ve ± 12dB kazanç için semiparametrik EQ Orta grup için. EQ bir düğmeye dokunarak kapatılabilir. Her kanal FX zincirine ve AUXiliary çıkışına izleme veya diğer yaratıcı kullanımlar için ses gönderebilir.


DİNAMİK KOMPRESÖR
1 ile 4 arasındaki MIC / LINE girişleri, tek bir kontrol dinamik kompresörü ile sağlanır. Kontrol sürgüsü, kompresör müdahalesinin miktarına etki eder. Özel bir düğme kompresörü AÇIK ve KAPALI konumuna getirir. Kompresör Modeli listesinden 6 farklı ön ayar seçilebilir: Hafif, Ağır, Vokal, Bas, Akustik ve Tambur.

ANA KANAL
Ana Kanaldaki 7 bantlı grafik EQ, sistemin frekans tepkisini ayarlamanıza olanak sağlar. Güçlü bir genel sese, sınırlayıcı tepe noktalarına ve daha fazla RCF EVOX J harmoniğine sahip olmak için dört mastering işlem ön ayarı seçilebilir: MASTERING, MASTER BOOST, LOUD & PROUD ve HI-FI.

Benzer Ürünler
Yükleniyor...