Classic Vibe '70s Jazz Bass® V, J Bass®'ın 1970'lerdeki evrimine bir selam niteliğindedir ve onu ünlü yapan lüks çalınabilirliği, çift Fender Tasarımı alnico tekli manyetiklerin çok yönlülüğü ve muazzam tonuyla birleştirir. Gitarist dostu özellikler arasında, kolay çalınan 9,5 inç yarıçaplı klavye ve dar uzun perdelere sahip ince, rahat "C" şekilli sap profilinin yanı sıra sağlam tel stabilitesi için oluklu fıçı saddle'lara sahip vintage tarzı bir köprü bulunur. Bu eski Squier modeli ayrıca 1970'lerden esinlenen sap işlemelerine, zengin görünümlü nikel kaplama donanıma ve vintage bir hava için parlak sap cilasına sahiptir.
Bu model, güçlü ve belirgin ton için 70'lerin aralıklarına sahip Fender Tasarımı alnico tekli manyetiklere sahiptir.
Bu bas köprüsü, kaya gibi sağlam tel stabilitesi ve vintage stil için oluklu fıçı saddle'lara sahiptir.
Klasik bir görünüme sahip olan bu vintage tarzı akort burguları, kaya gibi sağlam akort stabilitesi ve pürüzsüz hareket sağlar.
Dayanıklı nikel kaplamalı donanım, enstrümana derin ve zengin bir görünüm katar.
Bu enstrüman, rahat bir çalma hissi için ince "C" şeklinde bir sap profili sunar.
Bu modeldeki sap, son derece talep edilen eskitilmiş bir görünüm için vintage tonlu parlak bir cilaya sahiptir.
Yüzde 100 Fender tarafından tasarlanmıştır1970'lerin Jazz Bass modellerinden esinlenilmiştirFender tasarımı alnico manyetiklerVintage tonlarında parlak sap cilasıNikel kaplamalı donanımGÖVDE Gövde AğacıYumuşak AkçaağaçGövde CilasıParlak PoliüretanGövde ŞekliJazz Bass®SAP Sap AğacıAkçaağaçSap CilasıRenkli Parlak ÜretanSap Şekli"C"Tel Boyu34" (86,36 cm)Tuşe AğacıAkçaağaçTuşe Yarıçapı9.5" (241 mm)Perde Sayısı20Perde BoyutuNarrow TallÜst EşikKemikÜst Genişliği1.875" (47.6 mm)Sap İşlemesiSiyah BloklarELEKTRONİK Köprü ManyetiğiFender® Designed Alnico Single-CoilSap ManyetiğiFender® Designed Alnico Single-CoilKontrollerVolum, TonManyetik KonfigürasyonuSSAKSAMLAR Köprü5-Saddle Vintage-StyleKaplamaNikelBurgularVintage-StyleTeller.045 - .130