Neumann TLM 170 R mt Geniş Diyafram Mikrofon

Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10

Neumann TLM 170 R mt

 

MODERN REFERANS
TLM 170 R, en zorlu kayıt durumları için bile gerçekten evrensel bir mikrofon. Teknik mükemmelliği büyük diyafram kapsülünün düzgünlüğü ve esnekliği ile birleştirir. TLM 170 R, beş yönlü modelde olağanüstü eşit bir tepki sunar. İkincisi, isteğe bağlı N248 PSU aracılığıyla uzaktan kontrol edilebilir.

 

MODERN KAYITTA BİR DÖNÜM NOKTASI
TLM 170 R en evrensel mikrofonumuz olabilir. Muazzam bir dinamik aralıkta, beş kutup paterninin her birinde hem eksen üzerinde hem de eksen dışı olarak oldukça doğrusal bir frekans yanıtı sunar. Böylece, TLM 170 R, oda ambiyansı da dahil olmak üzere herhangi bir kaynağın doğal sesini, kendi sonik baskısını vermeden yakalayabilir. Ayrıca, mikrofonun yönü isteğe bağlı N248 PSU aracılığıyla uzaktan kontrol edilebilir.


ZAMANININ ÖTESİNDE
TLM 170 R yüksek çözünürlük düşünülerek tasarlandı. 1983 gibi erken bir tarihte 130 dB gibi muazzam bir dinamik aralığa ulaştı. Neumann'ın fet 100 teknolojisini, en yüksek sinyal seviyelerinde bile sonik şeffaflık ve güçlü bas iletimi sağlayan transformatörsüz bir çıkış kademesiyle kullanan ilk mikrofondu.


Sonik dönüştürücüsü daha az etkileyici değildir. K89 çift diyafram kapsülü her anlamda yüksek doğrusallık sunar: yumuşak frekans tepkisi, hızlı geçici tepki ve frekanstan bağımsız polar desenler. Dağınık alan tepkisi bile yankılanan ortamlarda çok önemli olan tüm kutupsal desenler için renksiz kalır.


GERÇEKTEN EVRENSEL
TLM 170 R, orkestra kayıtları için mükemmel bir mikrofondur ve hem ana mikrofon hem de spot mikrofon olarak kullanılabilir. Aynı zamanda TLM 170 R, vokal ve konuşma için mükemmel bir mikrofon olup, insan sesini doğal güzelliğinde yakalar.


Sadece 14 dB'lik kendi kendine gürültü ile TLM 170 R, istenmeyen sesler eklemeden hassas sesler için kullanılabilir. Aynı zamanda –10 dB ön-önleme anahtarını kullanarak 154 dB SPL'nin çok yüksek kaynaklarını işleyebilir. İkinci bir anahtar 100 Hz'lik düşük kesimi etkinleştirir. Bir döner anahtar ile beş kutup paterni seçilebilir: omni, geniş kardioid, kardioid, hiperkardioid 


Altıncı konumda, desenler isteğe bağlı N248 PSU'dan uzaktan kontrol edilebilir. Neumann'ın voltaj algılama şeması üzerinden örüntü kontrolü çalıştığından özel kablolara gerek yoktur: Fantom voltajı, P48 standardının izin verilen ± 4 V aralığında değişir. TLM 170 R, modelini mutlak voltaja göre ayarlarken diğer mikrofonlar etkilenmez.


Mükemmel bir mikrofon diye bir şey olmayabilir, ancak TLM 170 R oldukça yakındır:
Küçük bir diyafram mikrofonunun sonik hassasiyetini ve doğrusallığını klasik büyük diyafram mikrofonunun pürüzsüzlüğü ve esnek desen kontrolü ile birleştirir.

 

  • Vokal ve enstrümanlar için çok yönlü stüdyo atölyesi
  • Yüksek dinamik aralık: 130 dB
  • Çok düşük kendi kendine gürültü
  • Tüm 5 kutup paterni için eşit frekans tepkisi
  • Desen seçimi için uzaktan kumanda seçeneği
Benzer Ürünler
Yükleniyor...