Dynacord CMS 1000-3 10+2 Kanal Live Mixer

  • Barkod: 2242005312049
  • Kategori: Analog Mixer
  • %23indirim
    77.862 TL
  • Havale/EFT ile 75.526 TL
Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10

Dynacord CMS-1000-3 10 Kanal Ses Mikseri 6 MONO + 4 STEREO

 

MIC/LINE Giriş Kanalları

XLR mikrofon girişi, son derece yüksek kaliteli, ultra-düşük gürültülü ayrı preamp ile donatılmıştır. Kondensör mikrofonlar için +48V phantom power altı grup içerisinde değiştirilebilmektedir. Line Girişi ve Kanal Eklenimi jak soketleri ile uygulanmaktadır. 0-60 dB aralığında Gain kontrol edilmektedir. Değiştirilebilir Lo-Cut filtresi (80 Hz, 18dB/okt.) düşük-frekans gürültüsünü ortadan kaldırmaktadır. Tipik bir DYNACORD özelliğide eğer istenir ise, sesin miks e güçlü karışımını sağlayan, asimetrik voicing filtresidir. Kolay-Kullanım için optimize edilen 3-bant yarı-parametrik ekolayzer, deneyimsiz kullanıcılar için bile gerekli düzeltmelerin hızlı ve sezgisel olarak gerçekleştirilmesini sağlar. Genişletilmiş veri yolu yapısı ile, CMS3 mikserleri esnek yapılandırma seçenekleri sunmaktadır.

Toplamda 6 AUX veriyolu mevcuttur:

2 (FX) si iki efekt cihazına atanmıştır.

2 (AUX), Main bölümündeki switch aracılığıyla monitör veya efekt gönderimi olarak yapılandırılabilir.

2 (MON), Master bölümünde sweepable feedback filtresi ile kullanılabilen, monitör gönderimleri için tasarlanmıştır.

Herbiri ayrı LED e sahip MUTE ve PFL switchleri, herbir giriş kanalını bağımsız olarak kapatmakta ve/veya pre-fader sinyalini dinletmektedir. Düzey kontrolü için her kanal Mevcut Sinyal ve Pik LED i bulunmaktadır. Kanal faderları toza-dayanıklı tasarımın ve mükemmel crosstalk un yanısıra uygulama ile optimize edilen kontrol özelliklerini sağlamaktadır. Tüm potansiyometre ve faderlar yüksek kaliteli ALPS bileşenleridir.

Stereo MIC/LINE Giriş Kanalları

Stereo giriş kanalları aynı şekilde donatılmıştır ancak doğal olarak, stereo sinyalleri taşımaları için optimize edilmiştir. Her model de dört stereo girişin iki si, CD veya MP3 çalarlar için paralel olarak değiştirilebilen (RCA) soketleri ile donatılmıştır. Diğer iki stereo giriş, dijital ses arayüzü USB 1-2 ve USB 3-4 e ek olarak yer almaktadır. Tercih edildiğinde paralel olarak kullanılabilmeleri için Stereo Line ve Mik girişleri için ayrı Gain kontrolleri sağlanmıştır. 3-bant ton kontrolleri sağlanmıştır ve bir Balance kontrolü mono kanal bölümündeki PAN kontrolünün yerini almıştır.

 

MASTER

CMS3 mikserleri, Master bölümünde de detaylıca donatılmıştır. 11-bant stereo ekolayzer tercihe göre Master kanallarına veya Monitör çıkışlarına yönlendirilebilir. Rahat ve sezgisel kullanım için, FX1+2 nin yanısıra AUX 1+2 ve MON 1+2 de Master L/R sinyali gibi fader ların üzerinde bulunmaktadır. Master B sinyali pre veya post MASTER L/R fader ı olarak mevcut olmakla beraber, istenirse mono olarak toplanabilir. Master sinyali ayrıca REC (RCA) çıkışında da düzey kontrolü ile birlikte bulunmaktadır. CMS3 ün düzey ölçerleri herbirinde 12 LED bulunan iki LED zincirinden oluşmaktadır. Görüntü aralığı 40 dB i kapsamaktadır; Master çıkışlarında dBu da gösterilen seviyedir. PFL switch aktive edildiğinde, sol taraftaki LED zinciri dBU daki master buss ın dahili düzeyini göstermektedir. Standby switch i playback için 2TRACK-MASTER girişi dışında, tüm kanalları kapatmaktadır. Standart 12V/5W lamba bağlantısı için 4-pin XLR soket i bulunmaktadır.

 

DİJİTAL USB 2.0 SES ARAYÜZÜ

USB 2.0 port u, CMS3 ve PC/Mac arasında dijital bir ses arayüzü olarak görev almaktadır. Dört kanal her iki yönde eşzamanlı olarak iletilebilir. Bundan dolayı bu arayüz; ses sinyallerinin girişi (Örneğin, playback veya ara müziği için) veya canlı/stüdyo kayıt uygulamaları için kullanılabilir. Menüde ilgili ayar seçilerek yapılandırılmaktadır. CMS3 ün PC veya Mac ile kullanımı için gerekli USB driverların yanısıra Cubase LE yazılımı da DVD içerisinde ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

 

PC MIDI Arayüzü

 

CMS3 ayrıca tam-donanımlı PC MIDI arayüzü sunmaktadır. MIDI girişi master klavye veya MIDI footswitch i kullanılarak her iki dahili efektin uzaktan yapılandırılmasını desteklemektedir.

 

Profesyonel Efektler, OLED Ekran ve İşlem Menüleri

CMS3 herbiri canlı performans için, değiştirilebilir en önemli parametreler olan 100 efekt algoritması sunan, bağımsız işlevli iki dahili stereo multi-efekt işlemcisine sahiptir. Lineer 24-bit AD/DA dönüştürücüleri ve 48-bit iki-kat hassas işleme, son teknolojiye dayanan, stüdyo kalitesini garanti etmektedir.

Her cihazın 100 program lokasyonu; Stüdyo ve ev kayıt ortamlarının yanı sıra canlı sahne performanslarında da profesyonel sonuçlar sağlayan yüksek-kaliteli reverb ler, hall ve plate ler ile bulunmaktadır. Diğer presetler; Echo/Reverb, Chorus/Echo kombinasyonları, delay, flanger, chorus ve doubling algoritmalarının yanı sıra özel reverb ve delay programlarını da içermektedir. Delay efekti etkin iken, TAP butonu kullanılarak gecikme zamanı müziğin temposuna göre senkronize edilebilir. Her cihaz tarafından sağlanan düzenlenmiş efekt programları 20 Kullanıcı Hafızasında kaydedilebilir ve daha sonra presetler ile aynı şekilde kullanılabilir. Geniş, yüksek-kontrastlı OLED ekran, çok parlak ortamlarda bile geniş görüş açılarında kolay okunabilirlik sağlamaktadır. Efekt üniteleri ve işlem menülerinin kullanımı yumuşak butonlar ve döner buton ile olmasına karşın sezgisel ve kolay-kullanım sağlamaktadır.

 

İşlem Menüleri

 

Basit ayarlar, yapılandırma, efektlerin kullanımı ve özel fonksiyonlar, geniş seçenekteki düzenleme opsiyonları düzenlenmiş menülerden seçilebilir.

 

Koruma ve Taşınabilirlik için Yenilikçi Çözüm

 

CMS 1000 ve 1600 için opsiyonel entegre taşıma koluna sahip plastik kapak mevcut bulunmaktadır - Mükemmel taşıma rahatlığının yanı sıra optimum koruma sağlayan yenilikçi çözüm. CMS 2200 için, büyük boyutundan dolayı, uçuş-muhafazası tavsiye edilmektedir (Başka bir opsiyon olarak toz-kapağı mevcuttur:DC-PM2200-COVER)

 

Aksesuarlar

 

CMS 1000 in raf montajı için (Veya 1600 ve 2200 modellerinin masa kurulumları için), RMK 1000-3 montaj kiti mevcut bulunmaktadır. Diğer aksesuarlar DC-LITLITE-4P lamba ve efekt üniteleri için DC-FS11 AÇ/KAPA footswitch i içermektedir.

Kanal Sayısı12 Kanal
Benzer Ürünler
Yükleniyor...